Şimdi Ara

Türk aile yapısına uyar mı? Eş değiştirme kulübü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben fikrimi söyledim herkes özgürdür ta ki diger kişilerin özgürlüklerini kısıtlamadıkları sürece.namus v.s. gibi yorumlamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurken -- 5 Ocak 2005, 18:24:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurken

bence kimse kimseye karışmamalı kim nasıl istiyorsa öyle yaşar.relaxx

Ha oldu görürsem söylerim. Uyuşturucu da serbest olsun o zaman. Müslüman mahallesinde solucan sattırmayız. Böyle sapıklık isteyenler başka memleketlere gidebilirler. Millet abarttı bu özgürlük olayını. Onun da bir sınır var dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Ha oldu görürsem söylerim. Uyuşturucu da serbest olsun o zaman. Müslüman mahallesinde solucan sattırmayız. Böyle sapıklık isteyenler başka memleketlere gidebilirler. Millet abarttı bu özgürlük olayını. Onun da bir sınır var dimi?

• Bence böyle bi topiğin açılması dahi yaılması açısından zararlı.
  • quote:

quote:

güzel konuşmuşsun hell.adama önce senin annen baban yapsın desek gelip bize çatar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi script -- 5 Ocak 2005, 18:29:08 >
  • quote:

quote:

iyi de ben serbest olsun veya bunu yaylım demedim ki.ona kalırsan sokaklarda herkes öpüşüyor hemen üzerine mi atlayalım adamın.ilk baştan kaybediyorsunuz.sizin deger yargılarınıza uymayan herşeyi yalnış olarak nitelendiriyorsunuz.ama bence esas yalnış olan bu düşünce tarzı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: script

quote:

quote:

güzel konuşmuşsun hell.adama önce senin annen baban yapsın desek gelip bize çatar.

bilemessin belki bir zaman senin annen yada kız kardeşinde bunu yapmış olabilir büyük konuşmamak lazım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bilemessin belki bir zaman senin annen yada kız kardeşinde bunu yapmış olabilir büyük konuşmamak lazım.

tamam ya bu topic anaya babaya laf atılsın diye açılmadı herkes kendi düşüncesini solesin gerisini karışmasın.....
  • *düşünün bi bu adamlar çocuklarına nasıl sarılım yavrum diyebilir?
    *daha dün gece ne haltlar çevirdiler, belki aynı gece yine performanslarını deneyecekler,
    *böyle bi kadın pekala çocuk sahibi olunca sen yaptın demesi ne kadar inandırıcı olabilir?
    *hadi diyelimki dna ile babalık testinden adam çıktı baba şanslıymış, ama ya değilse?
    *yıllarca hangi azgın çüftle alem yaparken kimin dölüne babalık yaptı bunca sene?
    *bence bu doğan çocuklarda ilerde bu tür yaşama meyilli olurlar toplum gidiyor elden!!!!
    *ama dinde ki bunlar dinide hiçe sayıyorlar ama en azından tıpta akraba evliliği sakıncalı ama düşünün kimin dölü kimin .mından doğuyo, kardeş, süt kardeş, aynı kardeşlerle evlilik, bu ve benzeri yasaklar var dinde ve tıpta bunların önüne nasıl geçecekler, artık zihinsel engelli çocuklar saracak ülkeyi!!
    *sözde sağlık ve hijyen önemmiş, ulan namus, şeref, ahlak temizliği gitmiş zaten daha ne olsun
    *önce fuhuş serbest bırakıldı, sonra evlilkte cinsel suç çıktı ortaya, karını bile istediğinde yapamazsın, zorlarsa kocam tecavüz etti diye mahkemeye gider ama elaleme serbest karı istiyo ya evlilik neymiş!!!
    *bi gecelik cinsel birliktelik suç olmuyo, ee bize ne dimi? ama fahişelik parayla onlar neden suçlu beleş istekli olunca orospuluk yasal mı?
    *dini nikah yasak, ama nikahsız yasamak özendiriliyo millete, nikah olsa bile zina yapmaları telkin ediliyo ve normal bişey gibi anlatılıyo
    *halen kızlık zarı tartışılıyo hayret!! zaten evlikte bile namussuzluk yapmak isteyenler neden kızlık zarı önemli diye daha babaevindeki kızlarımı, bacılarımızı, evlenmek isteyeceğiniz sevdiğiniz kızı, komşunun kızını potansiyel orospu yapıyorlar....
    *kızlık zarı önemsiz diyenlere rastlamak az en azından evlilik öncesi, cinsel deneyim sahibi olanlar çok bi tek zar kalmış, gitti ise diktirilmiş! ama evlikten sonra cinsellik yine sınırsız, ama bekar kızları .ğzına verilen .mcık ağızlı, .ötüne konan .öt veren yaptılar ya evlilk için bişey demiyom gayri....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum o dediğin şeyler senin ortamında olur. Allaha çok şükür dindar bir ailem var. O yüzden bu yazdığın pisliklerin bizimle alakası olmaz. Ha sen gene de büyük konuşma. Çünkü sözlerinden başka anlamlar çıkartılabilir
  • hellstar msın nesin ne ole a.k. falan biz burda kimseye kufur ettikmi ne oluyor herkes kendi düşüncesini söylemekte özgür... lütfen saygılı olalım

NOT: hellstar biraz evvel kufur etmişti fakat mesaj silindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedevourer -- 5 Ocak 2005, 18:56:19 >
  • Böyle şeylere karşı çıkan sevgili kardeşlerimizin daima arkasındayız sonuna kadar....
    Ama benliğini kaybetmiş, kültürünü kaybetmiş, insanlığını yitirmiş, çevresindeki insanlara ahlaksızlığı aşılamaya çalışan, çalışmasada yaptıklarıyla örnek olarak kendilerine benzeten bu gibi hayadan uzak insanlıktan uzak ahlak tan uzak kişilere, görüşlere, sistemlere,

size şunu söylüyorum..

EDEP YAHU!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 5 Ocak 2005, 19:11:50 >
  • tek kelime ile rezillik
  • bu ailelerin deşifre olduklarını düşünebiliyor musunuz? yada çocuklarının öğrenmesini
    " anne baba ben .rospu çocuğu muyum diye sormalarını?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum o dediğin şeyler senin ortamında olur. Allaha çok şükür dindar bir ailem var. O yüzden bu yazdığın pisliklerin bizimle alakası olmaz. Ha sen gene de büyük konuşma. Çünkü sözlerinden başka anlamlar çıkartılabilir

hell misin nesin bak beni iyi dinle sana kişisel bir sataşmam yok ama ısrarla bana karşı sataşıyorsun.ben bilirim sizin gibi namus düşkünlerinin ne denli namussuz yaşadıklarını hadi git şimdi anlat bunu ailene nasıl bu cevap seni tatmin etti mi?
  • kapatalım bu rezil konuyu tartışmaya bile değmez
  • hayvanlardan ne farkı var o insanların... çirkeflik resmen yaa....

• KÜFÜR YOK
  • Bu özgür kız reklamları cıktığından beri sokaktaki laubali tavırların arttığını gözlemliyorum.Oturup kalkarken kotu belinden düşen içinde iç çamaşırı olmayışını umursamaz tavırlar la erkek arkadaşına alt dudak vermeye devam edenlerden tutunda,Esin Maraşlı hanımefendinin yarattığı akım olan pantalonun üstünden g-stringini göstermeyi batılılaşmak medenileşmek olarak algılayan yeni yetmelere kadar bu yozlaşmanın kolu uzar gider. Biz kökümüzde asil ve aile kavramına sahip insanlarız nasıl olurda biri eşini diğeriyle paylaşıp mutlu olabilir.Eskiden bu tür fantazileri Fransız kültürüne mal ederdik ama bu tür sapkınlıklar bizimde kapımıza dayandı maalesef..
    Kısacası şok oldum....
  • herkesin hayati kendine .. sizene eger kadin da erkekte raziysa yaparlar .. demekki birbirlerini kiskanmiolar.. bence kimseyi ilgilendirmez.. bole bos konularla ugrasicaginiza .. gidip daha onemli politik olaylari tartissaydiniz simdi ulke daha ii bi yerde olurdu belki.. turk milleti sever bos seyleri tartismayi ... ben Czech Republic te yasiorum burda ozel bi gazete var insanlar istedikleri niteliklerde kadinlar erkekler ariolar sex icin .. burda gayet normal kimsede kalkip bisi demio ve Czech Republic en hizli kalkinan devletler arasinda.. cunku kimse birbiriyle savas icinde diil .. Turkiye de ole diil ama en ufak bi seyde en gereksiz bi seyde butun Tv ler ayni konuyu tartisio sanki bi b.k varmis gibi .. sora da bazilari kalkip ne bu ulkenin hali dio .. bana gore herkesin hayati kendine ... yaziyi okumussaniz yazmislar kendi istekleriyle yaptiklarini ve bu isi de yaymaya calismiolar kendi aralarinda yasiyip gidiolar.. burda o kadar bos msgler atmissinizki o msglerin cogu biraz geri kafali oldugunuzu gosterio... bole seyleri bos verinde gidin politik olaylarin uzerine biraz yonelin ... HERKESIN HAYATI KENDINE... heryerde bu bole bi Turkiye de bole diil.. sizene elalemin hayatindan yaw...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.