Şimdi Ara

TURGUT ÖZAKMAN ' MUSTAFA FILMI HAKKINDA ' KITABI ÜCRETSİZ !!!‏

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU ilk defa oluyor. Bir film için eleştiri kitabı yazıldı, basıldı ve dağıtıldı.
    Kitabın adı: "Mustafa Filmi Hakkında"
    Yazan: Turgut Özakman. Basan: Bilgi Yayınevi
    (0312 434 49 98, 0312 434 49 99)

Yanlışlarla dolu olan Can Dündar'ın "Mustafa" filmini düzeltmek için basılan 64 sayfalık kitap ücretsiz dağıtılıyor. Kitabın arka kapağında "Hiçbir şekilde para ile satılmaz" diye kayıt var.

Özakman'ı tanıtmaya gerek yok. "Şu Çılgın Türkler" romanının ünlü yazarı... Ülkemizde, Kurtuluş Savaşı'nı ve Atatürk dönemini en iyi bilenlerden biri...
    Turgut Özakman "Mustafa" filmini birkaç kez izleyip inceleyerek yazdığı kitabını "Atatürk'e yakarış" ile bitiriyor ve diyor ki:

"Ey sevgili Atatürk, İstedin ki, yurttaşların bağımsız olsun, ilkellikten,
    bilgisizlikten, onursuzluktan, yoksulluktan, hurafelerden, din ve çıkar sömürücülerinden kurtulsun, ilerlesin, gelişsin, her alanda kalkınsın, ortaçağdan çıksın, çağının ve hayatın güzelliklerini paylaşsın, dilediği gibi ibadet etsin, huzur içinde yaşasın, bir daha da Batı'nın kölesi olmasın!
    Ama biz seni, idealini, başarılarını, halkımıza, gençlerimize anlatmayı beceremedik.
    Bu konudaki beceriksizliğimizin son örneği de Mustafa adlı film...
    Bu filmi yapanlara, destekleyenlere, övenlere, seni, Milli Mücadele'yi, Cumhuriyet'in neleri başardığını öğretemediğimiz anlaşılıyor.
    Birliğimiz, dirliğimiz sorunlar içinde... Seni de, sana benzemeyen büstlere dönüştürdüler.

Bütün bunlardan dolayı senden, aziz anından, derin bir utanç içinde özür diliyorum. Bizi affet."
    Turgut Özakman

EH ARTIK TURGUT HOCAYI DA ERGENEKON' DAN ALIP BİR SORGULAMANIN ZAMANI GELMIS HERHAL :)

• ÖZAKMAN BÜYÜK İNSAN NE PARA DA NE ŞÖHRETTE GÖZÜ VAR HERŞEYİ ÜLKESİ ADINA YAPIYOR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarız

ÖZAKMAN BÜYÜK İNSAN NE PARA DA NE ŞÖHRETTE GÖZÜ VAR HERŞEYİ ÜLKESİ ADINA YAPIYOR...

çok dogru
  • Bu kitabı nerden bulabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: HydroAcidX

Bu kitabı nerden bulabiliriz

+1
  • telefon numarasından bılgı alınabilir
  • okunası bir kitap gibi görünüyor.
    teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Murat Menteş kitap önerisi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu kitabı okumak için önce filmi izlemek gerek,daha filmi izleyemedim.Böyle bir kitap da kesinlikle okunmalı 64 sayfa hiçbir şey değil ve ücretsiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

Şu kitabı okumak için önce filmi izlemek gerek,daha filmi izleyemedim.Böyle bir kitap da kesinlikle okunmalı 64 sayfa hiçbir şey değil ve ücretsiz.

filmi pek izlemenı tavsıye etmem ben bu filmın reklamı için çok ugrastım ama baktımkı boşa ugrasmısım
    kıtabı oku yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr980 -- 8 Şubat 2009; 9:50:54 >
  • guncellemek istedim
  • bi tv programın da Can Dündar a da tepkisini göstermişti zaten...

buralarda bulunur mu bilmem
  • 2 gün önce filmi seyrettim ve resmen hayal kırıklığına uğradım. Kitap için uğraşacam...
  • arkadaşlar yok mu bulan? ya da en azından yukarıdaki numarayı arayıp bilgi alan kimse?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.