Şimdi Ara

Tur primi 1 milyon dolar ! [ NtvSpor ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Chelsea maçı öncesi NTV Spor'a konuştu. Rövanş maçı için umutlu konuşan başkan Aysal, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu alabilecek güçte olduklarını söyledi. Aysal, tur primin 1 milyon dolar olarak açıkladı.

Tur primi 1 milyon dolar ! [ NtvSpor ]

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

Irmak Kazuk'un sorularını yanıtlayan Aysal, "Karabük maçına giderken daha heyecanlıydım, burada daha rahatım. İyi netileneceğine dair ciddi ümitlerim var, bunun için de olabilir. Takımımız iyi hazırlandı, sakatlarımız yok. Sahaya enerjilerini yansıtırlarsa Galatasaray'a tur atlatıacak sonuçla çıkmamız mümkün" dedi.

"Bütün oyuncularıma eşit mesafedeyim" diyen başkan Aysal, takımla olan ilişkisini Mancini vasıtasıyla götürdüğünü dile getirirken, "Drogba gibi bir profesyonel bugün sahada en iyi performansını gösterecektir" ifadelerini kullandı.

Tur primini 1 milyon dolar olarak açıklayan Aysal, "Turu atlarsak takımın 1 milyon dolarlık primi var. Son olarak taraftara seslenmek istiyorum; 3 senedir bizim sahamızı kapattırmadılar, özenle korudular. Bundan sonra da aynılarını yapmalarını istiyorum. Taraftara teşekkürüm dışında söyleyebileceğim başka bir şey yok. Bu uzun soluklu bir çalışma, seneler sürecek uzun bir yola çıktık. Bu yolun başında bazı sorunlar yaşayabiliriz, ama sonunda Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu alabilecek bir güce sahibiz" dedi.

• Sınırı kaldırt başkaannn Yoksa Şl finalinin f'sini göremeyiz.
  • İnanıyorum ŞL 10 yıl içinde bizim olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baskan bizi diskoya gotur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Sınırı kaldırt başkaannn Yoksa Şl finalinin f'sini göremeyiz.

Hocam öncelikle Tff değişmesi lazım yoksa ülkedeki hiç bir takım avrupada final göremez ...
  • Bi 20 kağıtta benden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Hocam öncelikle Tff değişmesi lazım yoksa ülkedeki hiç bir takım avrupada final göremez ...

Sınırı kaldırtmak için zaten Tff'nin değişmesi lazım,haklısın aslında hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

yanlıslıkla eksiledim. katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ünal aysalın şu prim muhabbetine uyuz oluyorum
    futbolcuları da çok paracıymış gibi yansıtıyor
    ne veriyorsan ver medyaya neden sızdırıyorsun her büyük maç öncesi aynı muhabbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: megi21

ünal aysalın şu prim muhabbetine uyuz oluyorum
    futbolcuları da çok paracıymış gibi yansıtıyor
    ne veriyorsan ver medyaya neden sızdırıyorsun her büyük maç öncesi aynı muhabbet

bir tek gs vermiyo bizimkilerde veriyor. önemli maç normal bir şey bu. çok paragöz değil mi zaten futbolcuların hepsi?
  • Ne var prim için değilde şeref için,arma için oynasa futbolcular.Yanlış anlamayın bunu tüm kulüpler ve futbolcular için söylüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Ne var prim için değilde şeref için,arma için oynasa futbolcular.Yanlış anlamayın bunu tüm kulüpler ve futbolcular için söylüyorum.

Keşke öyle olsa ama devir değişti naparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Ne var prim için değilde şeref için,arma için oynasa futbolcular.Yanlış anlamayın bunu tüm kulüpler ve futbolcular için söylüyorum.

Zamanında İlhan Mansız'ın bir sözü vardı." Bizim Zamanımızda Galibiyet Primi Falan Yoktu, Maç Kazanmak Namus Meselesiydi'' diye.Tabi artık futbol çok profesyonelleşti.Çoğu oyuncu bu gözle bakmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.