Şimdi Ara

Tüp mide ameliyatı ile antrenman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam öncelikle forumda yeni olduğumu ve kurallar hakkında pek bir bilgi sahibi olmadığımı hatırlatmak isterim. Bu nedenle bir hatam olursa simdiden kusura bakmayıniz.

Siz değerli üyelere cevabini sürekli araştırdığım fakat net bir cevap alamadığım bir konu hakkında danışmak istiyorum.

Yaşım 32 boy 188 çocukluk ve gençlik dönemimde obezite ile uğraştım. 25 yas civarına geldiğimde sıkı bir diyet ve kardio ağırlıklı antrenmanlar ile 142 kilodan 85 kiloya kadar düştüm ve bunu 2 sene kadar koruyabildim. Pandemi döneminde verdiğim kilonun tamamını üzerinde evlilik vb olay eklenince geri aldım ve 145 kiloya kadar yükseldim.

İkincisi denememde kilo vermeyi başaramadım ve haziran 2024 ayinda tüp mide ameliyatı oldum. Şuan itibariyle 95 kiloya kadar düştüm. Haftada 3 4 günümü spor salonunda geçiriyorum ve ortalama zorlukta bir antrenman yapıyorum. Ancak tahmin edeceğiniz üzere beslenme olayım aşırı derecede kısıtlı olduğu için günlük protein alımım ortalama 40 60gr arasında değişiklik gösteriyor. Sizce boşa mı kürek çekiyorum yoksa pes etmeden devam mı etmeliyim? bu gibi bir tecrübesi olan veya benim durumumda olan birisini çalıştıran varsa aranizda tavsiyelerini duymayı çok isterim.

Simdiden hepinize tanıştığıma memnun oldum.

Artık ben de aranizdayim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak992 -- 9 Ekim 2024; 16:40:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam. Ben de tüp mide ameliyatı oldum. 3 seneden fazla oldu. Geçen yıldan beri vücut çalışıyorum. Ara verdiğim zamanlar oldu. Son 6 aydır düzenli gidiyorum. Gayet verim aldım. Ben de 148 kilodan 92 ye düştüm. Boyum 1.93. Ama sonra biraz kilo aldım alkol abur cubur. Şu an 102 kiloyum. Ağırlık çalıştığımdan beri omuzlarım genişledi kollarım şişti. Göğüs bile farketti. Ama yağ yakmam lazım. Hala göbek var biraz beslenme olarak protein tozu tavsiye ederim ben kullanıyorum. Hatta bir ölçe spor sonrası bir ölçek akşam içiyorum. 50 gram protein yapıyor. Bir de protein ağırlıklı beslen köfte tavuk ton balığı vb. Senin şu an bazı şeyler yasaktır ama bunlar serbesttir. Tüp mide süreci veya spor ile ilgili soruların olursa sorabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna forumlarda kulaktan dolma çözümler aramayın. Gidip ameliyat olduğunuz doktordan bir beslenme uzmanı önermesini isteyin sonra da gidip bu kişiyle çalışın. Sağlığın şakası olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.