Şimdi Ara

MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI SAYESİNDE 35 KİLO VERDİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda merak ettiğiniz her soruyu sorabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önce ve sonrası foto paylaş

• Kusura bakma kardeş bunu yapamam ve kendimi ifşa edemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA

Bu mesaj silindi.
    Kilolu arkadaşlara yardımcı olmak ve sorularınıza cevep vermek için
  • - Ameliyat ücretli mi ? Nerede oldunuz ? Devlet hastanesinde de yapılabiliyor mu ?
    - Yaklaşık 12-15 kg fazlam var ameliyat yaparlar mı? Baya bir göbek yaptım Miğdemin büyüdüğünü hissediyorum. Kolay doymuyorum.
    - Ameliyat izinin boyutu nekadar oluyor küçük bir kesikle hallediyolar mı ?
  • Ameliyat ücretli 3.500 TL'ye oldum bir devlet hastanesi olan İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde oldum babam emekli akademisyen olduğu için ilave ücret ödemedim ameliyat olmanız için fazla kilolu olmanız lazım mesela kilonuz boyunuzdan oldukça fazla olması lazım mesala benim boyum 1.70 cm ameliyat olmadan önce kilom 132 kg'di şu an kilo 95 kg yani toplamda 37 kilo verdim ameliyat delik yöntemiyle yapılıyor ve 5 delik açılıyor ve 5 günde taburcu olunuyor siz kaç kilosunuz ? Boy kaç ?

• Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Benim boyum 1.75 kilom da 84-85 kg arası değişiyor. İdeal kilomun 70 kg civarlarında olması gerekiyormuş. Göbek, gıdık kısmım çok çıktı onlar olmasa ameliyat falan düşünmezdim de ücret olarak fazlaymış. 3.500 lira çok geldi şimdilik ameliyat düşüncemi askıya aldı. Artıkın kendi çabamla bişeyler yapacağım. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    %14 Yağ Oranı ve Karın Kası
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avagadro

Benim boyum 1.75 kilom da 84-85 kg arası değişiyor. İdeal kilomun 70 kg civarlarında olması gerekiyormuş. Göbek, gıdık kısmım çok çıktı onlar olmasa ameliyat falan düşünmezdim de ücret olarak fazlaymış. 3.500 lira çok geldi şimdilik ameliyat düşüncemi askıya aldı. Artıkın kendi çabamla bişeyler yapacağım. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
    Önemli değil kardeş zaten sizin sadece 10 kilo fazlanız var, yani ameliyat adayı değilsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 15 Nisan 2019; 1:57:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avagadro

- Ameliyat ücretli mi ? Nerede oldunuz ? Devlet hastanesinde de yapılabiliyor mu ?
    - Yaklaşık 12-15 kg fazlam var ameliyat yaparlar mı? Baya bir göbek yaptım Miğdemin büyüdüğünü hissediyorum. Kolay doymuyorum.
    - Ameliyat izinin boyutu nekadar oluyor küçük bir kesikle hallediyolar mı ?
    Beslenme uzmanına gitseniz 3 ayda verirsiniz diye düşünüyorum.
    Ben düzenli beslenme ve bisiklet sporu + yürüyüşle 99,80 kg dan 60 kg a bir yılda indim.
  • mide küçültme ameliyatı için 140-150 üstü olmaman gerekiyo peki ya sonra bağırsaklarında pankreasında ve ya miden'de ağrı oldumu olmadıysa bi kaç sene sonra illaki hazımsızlık ağrı falan olucak iştahın kaçıcak deri aldırma ve mide küçültme baya riskli bi iş TLC de her denk geldiğimde izliyorum bildiğin yıllarca taşıdığın o 200-300 kilo kaya gibi taş gibi üstünden kalkmış oluyo rahatlıyosun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.