Şimdi Ara

Tunçmatik 1 KVA MonoFaze Regülatör - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Regülatörü, Direkt Olarak Şebeke Gerilimine Bağlıyorum, Regülatör Çıkışına Uzatmalı Grup Priz Takıyorum,

Regülatör Devrede Değilken (Anahtarı OFF Konumunda) + Grup Priz Devrede İken (Anahtarı On Konumunda) Grup Prizin Ledi Çok Düşük Şiddetle Yanıyor, Kontrol Kalemi İle Kontrol Ettiğimde Hem Faz' da Hem Nötr' den Elektrik Alıyorum... (Anormal)

Regülatör Devrede İken (Anahtarı ON Konumunda) + Grup Priz Devrede İken (Anahtarı On Konumunda) Grup Prizin Ledi Normal Şiddetle Yanıyor, Kontrol Kalemi İle Kontrol Ettiğimde, Sadece Faz' dan Elektrik Alıyorum, Nötr Olması Gerektiği Gibi... (Normal)

Regülatör Devrede Değilken (Anahtarı OFF Konumunda) + Grup Priz Devrede Değilken (Anahtarı OFF Konumda) Normal Olarak Grup Ledi Yanmıyor, ve Fazda Nötrde Elektrik Yok... (Zaten Olması Gereken Durum)

Regülatör Direkt Şebekeye Bağlı İken, Regülatör Çıışını Direkt Olarak Kontol Ettiğimde;

Regülatör Devrede İken (Anahtar ON Konumunda), Sadece Faz' da Elektrik Var, Nötr Olması Gerektiği Gibi (Normal Durum)

Regülatör Devrede Değilken (Anahtar OFF Konumunda), Sadece Faz' da Elektrik Var, Nötr Olması Gerektiği Gibi

Not : Kullanılan Uzatmalı Prizde Herhangi Bir Problem Yok, Direkt Olarak Şebeke Elektriğinde Denedim...

Kalın Yazılan Seçenekteki Durum Normal Midir ?

Regülatörde Bir Sorun Olabilir Mi ?

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @forever -- 19 Kasım 2010; 15:33:30 >

• Regülatör Devrede Değilken (Anahtarı OFF Konumunda) + Grup Priz Devrede İken (Anahtarı On Konumunda) Grup Prizin Ledi Çok Düşük Şiddetle Yanıyor, Kontrol Kalemi İle Kontrol Ettiğimde Hem Faz' da Hem Nötr' den Elektrik Alıyorum... (Anormal)

bu durumu birde grup prizin regülatöre girişini faz-nötr ters çevirerek dene.

ayrıca grup prizinin ve regülatörünün topraklarınıda ölç kontrol kalemi ile.

Hocam, Regülatör Direkt Ev Elektriğine Bağlı, Regülatör Çıkışına Grup Priz Bağlı,

Regülatörün Fişini Prize Düz Taktığımda :

Regülatör devrede Değilken (Anahtarı OFF Konumunda) + Grup Priz Devrede İken (Anahtarı On Konumunda) Grup Prizin Ledi Çok Düşük Şiddetle Yanıyor, Kontrol Kalemi İle Kontrol Ettiğimde Hem Faz' da Hem Nötr' den Elektrik Alıyorum... (Anormal)

Regülatörün Fişini Prize Ters Çevirip Taktığımda :

Regülatör devrede Değilken (Anahtarı OFF Konumunda) + Grup Priz Devrede İken (Anahtarı On Konumunda) Grup Prizin Ledi Yanmıyor, Kontrol Kalemi İle Kontrol Ettiğimde Faz ve Nötr' de Elektrik Yok, Olması Gerektiği Gibi (Normal)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @forever -- 25 Kasım 2010; 16:15:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

Regülatör Devrede Değilken (Anahtarı OFF Konumunda) + Grup Priz Devrede İken (Anahtarı On Konumunda) Grup Prizin Ledi Çok Düşük Şiddetle Yanıyor, Kontrol Kalemi İle Kontrol Ettiğimde Hem Faz' da Hem Nötr' den Elektrik Alıyorum... (Anormal)

bu durumu birde grup prizin regülatöre girişini faz-nötr ters çevirerek dene.

ayrıca grup prizinin ve regülatörünün topraklarınıda ölç kontrol kalemi ile.

tunçmatik eski tip regülatörüm vardı. bir tane yeni çıkanlardan aldım. ikisi de 1000 va lık. yalnız mediamarkt dan aldığım yeni üründe içinde sallanan bir şey var. vida gibi bişey var içinde. iade etmek en doğrusudur değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UPS HAKKINDA KVA-VA
    11 yıl önce açıldı
    Tunçmatik 700VA uyarı sesi...
    18 yıl önce açıldı
    12v regülatör yardım.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.