Şimdi Ara

kulaklık dışarıya hoparlör gibi ses vermekte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • plaaton pl-2395 kulaklığnı kulanıyorum kulaklıktan memnunun sesi filan gayet yeterli ve iyi ama son seste hoparlör gibi çalışıyor az evvel kulaklığı çıkardım birşeyler okuyordum çıkardığımı unutmuşum müzik açtım 20 dakkada fark ettim sesin hoparlörden değil kulaklıktan geldiğini bunu nasıl haledebilirm yada yenisimi almallıyım



  • Openback kulaklık olmadığı farz ederek kulaklık kulağınızdayken dışarıdan gelen sesleri duymaya çalışın. Hoparlörden müzik dinleyin ama kulaklık takılı olsun. Oradaki yalıtım seviyesine göre ses çıkışı olacaktır yoksa kulaklığı çıkardığınızda sesi duymanız normal. Yüzde yüz ses yalıtımı için çok kaliteli pad ile over ear dediğimiz kulağı çevreleyen bir kulaklık almanız gerekir. ( not: Bazı kulaklıklarda Sound leak tarzı sorunlar oluyor dışarda müzik dinlerken sesin dışarı çıkmaması için araştırıp almakta fayda var. ) sizin kulaklık on ear diye tabir edilen kulak üstü bir kulaklık yalıtım konusunda kötüler ama over earlardan daha rahat bulanların çok tercih ettiği tip.
    Kişisel olarak o kulaklıktaki silikon padlerin sağlık konusunda ne kadar dost olduğunu bilmediğim den pek önermem alerji gibi durumlara neden olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0netw0

    Openback kulaklık olmadığı farz ederek kulaklık kulağınızdayken dışarıdan gelen sesleri duymaya çalışın. Hoparlörden müzik dinleyin ama kulaklık takılı olsun. Oradaki yalıtım seviyesine göre ses çıkışı olacaktır yoksa kulaklığı çıkardığınızda sesi duymanız normal. Yüzde yüz ses yalıtımı için çok kaliteli pad ile over ear dediğimiz kulağı çevreleyen bir kulaklık almanız gerekir. ( not: Bazı kulaklıklarda Sound leak tarzı sorunlar oluyor dışarda müzik dinlerken sesin dışarı çıkmaması için araştırıp almakta fayda var. ) sizin kulaklık on ear diye tabir edilen kulak üstü bir kulaklık yalıtım konusunda kötüler ama over earlardan daha rahat bulanların çok tercih ettiği tip.
    Kişisel olarak o kulaklıktaki silikon padlerin sağlık konusunda ne kadar dost olduğunu bilmediğim den pek önermem alerji gibi durumlara neden olabilir.

    tamamdır hocam teşekkürler




  • 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    edit: hocam bana biraz daha kaliteli orta ayar bir kulaklık önerirmisiniz bu kulaklı hem kulağıma tam oturmuyor
  • kulaklıkta bütçe ve tarzınız önemli. Ne tarz kulaklıklar rahat ettiriyor ve ne tarz müzikler dinliyorsunuz. Misal ben evde ailemle yaşadığım için yalıtımı sıfır kulaklık tercih ediyorum onları duyabilmek amacıyla. Ama siz tam tersini istiyorsunuzdur yada bass müzikten hoşlanıyorsunuzdur. Bu tarz etkileri var.http://www.vatanbilgisayar.com/pc-3-chat-mikrofonlu-kulaklik-siyah.html Bu kulaklığı uzun süreler kullandım üstündeki süngerleri çıkmasına rahmen sorunsuz 3 seneye yakın çalıştı diyebilirim. Fiyat/performans açısından iyi bir kulaklıktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.