Şimdi Ara

kombi ups + akü tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kombi & isitma bolumunden cevap alamadim, ayni mesaji bir de buraya yolluyorum, bilenler aydinlatirsa sevinirim.

    merhaba,

    istanbul'da merkezi bir yerde oturuyorum ve normalde pek elektrik kesintisi olmaz. ama olduğunda da evde çoluk çocuk üşümesin istiyorum. hele ki ben iş için uzakta isem, zahmetsiz, kendiliğinden devreye giren bir sistem kurmak arzusundayım.

    elektrik kesintilerinde evin soğumasını engelleyebilmek için ups almak istiyorum. internette satışı olan ürünler genelde yarım saat kadar dayanabilecek akülerle satılıyor. bu işten anlayan arkadaşların fikrini almadan sipariş vermek istemedim.

    şu ups 760 tlhttps://urun.n11.com/ups-ve-guc-kaynagi/powerful-pk-500-kombi-ups-P179505185?gclid=EAIaIQobChMIvrf4usOX3wIVGamaCh3duwaFEAQYBCABEgLlw_D_BwE&gclsrc=aw.ds

    yukarıdaki ups'i, (kısıtlı teknik bilgimle) aşağıdaki linkteki 365 tl'lik akü ile paralel bağlayabilir miyim? ve en az 4-5 saat kombiyi kullanmaya devam edebilir miyim? hatta teknik olarak mümkün ise; bir saat kadar kullanıp, ardından devreden çıkarıp, ev soğumaya başlayınca tekrar birer saatlik 3 defa daha kullanabilirsem bu bana 24 saatten fazla yetecektir diye düşünüyorum.
    https://urun.n11.com/aku/leoch-12v-40ah-tam-bakimsiz-kuru-tip-aku-P294487057

    bu konularda bilgili arkadaşların tavsiye ve yönlendirmelerini, ozellikle "bu iki ürün zahmetsizce birbirine bağlanıp, randımanlı bir şekilde kullanılabilir mi?", konusunda beni aydınlatmalarını rica ederim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.