|
Bildirim
|
Rahmetli nin yandaşları olmadığı için olabilir mi. Yada;
3 milyar dolar lik işi, 8 milyar dolara yaptırmak istemediğinden olabilir mi acaba? |
Ecevit bu fotoğrafda dizmi çökmüş gibi duruyor
Ayrıca bu ecevitki abd 6 nci filosunun burnunun dibinden kıbrısa çıkartma yaptı Bu ecevitki abd nin tüm engellemelerine rağmen haşhaş ekimini serbest bıraktı Erbakanla birlikte abd nin ve rumların canına ot tıkadılar Öyle yıllardır duran süleyman şah türbesini alıpda Türkiyeye getirmediler Askerlerimizin başına değil çuval geçirmek şapka bile takamazdı Kıbrısa bir girdiler dümdüz ettiler |
Benim yaşım 61 kardeşim ne ımf si ne altı ne üstü
Birebir canlı tarih gözlerimde boşver ımf yi falan Imf den borç alan demireldi abd nin kucağınada İlk oturan adnan menderesti korede gereksiz yere askerlerimiz şehit oldu kulaktan dolma bilgilerle konuşmayın bence ya okuyun yada tarıhi yaşayanlardan öğrenin Bende siyasete girmek istemiyorum bu ülkeye amerika sevenlerin verdiği Zarar kadar hiç kimse zarar vermemiştir |
Eceviti küçük göstermek için vermedim batının zihniyetini göstermek için verdim herkes yanlış bakış açısıyla baktı bu fotoğrafa. Batı böyledir diz çökersen çıkarlarına uyarsan seni destekler. İşini görür sonrada çöpe atar.
![]() |
onlarda biliyor ecevitin projesini olduğunu bakmayın milleti kekliyorlar sadece, ayrıca ecevitin getirdiği kemal derviş kurtardı bunları
|
Yazanı da okuyamayacak körsen biz ne yapalım kardeşim bak bir projenin başlaması için önce kaynak gerekir değil mi? Burada Japon hükümetiyle kredi anlaşması imzalanmış ve 2007 de projenin bitmesi amaçlanmış. Müşavirlik ihalesi yapılmış yani senin deyiminle araştırma. Planı projesi hazırlanmış ihale dosyası hazırlanmış hatta ihale ilanına çıkılmış buyur.
Bu anlaşmaya istinaden yine koalisyon hükümeti zamanında bir müşavirlik ihalesi yapılıyor. Müşavirlik anlaşması yapılıyor ama ortada proje yok. 2000 yılında müşavirlik ihalesi yapılıyor, müşavirlik ihalesi yapıldıktan sonra şartnameler, sözleşme, taslakları, fizibiliteler, ana projeleri falan hazırlanıyor onlarla ihale dosyası hazırlanıyor, ihale için ilana çıkılıyor. Ben demiyorum resmi marmaray sitesi diyor gir bak oku. http://www.marmaray.gov.tr/icerik/marmaray/Tarih%C3%A7esi/1 ![]() |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cilduz -- 30 Mayıs 2018; 12:40:24 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0581C8F77 -- 30 Mayıs 2018; 13:4:6 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |