Şimdi Ara

Tuncay Özkan: Marmaray'ı Bülent Ecevit yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
10.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında Marmaray'a da karşı çıkan CHP'nin Milletvekili Tuncay Özkan, AK Parti döneminde bitirilen projeyi Bülent Ecevit'e mâl etti.

Tuncay Özkan, "Marmaray neden suyun altına indi? Kim indirdi? Bülent Ecevit indirdi. Bülent Ecevit yaptı Marmaray'ı. Peki neden yaptı? Kentin üzerindeki trafik yoğunluğu daha aşağıya gelsin ve kent bu yoğunluktan kurtulsun diye" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN: "ZAMANINDA HÜKÜMETE GİTTİK, BİZİM İŞİMİZ DEDİLER AMA YAPMADILAR"

2004 yılında dönemin Başbakanı Erdoğan, Marmaray'ın temel atma töreninde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu 1994-99 yılları arasında yaşananları anlattı.

O dönemde bu projenin gerçekleştirilmesi için hazır olduklarını ifade ettiklerini belirten Erdoğan, zamanın hükümetinin, "Bu tür projeler belediyenin değil, bize ait projelerdir. Siz işinize bakın" cevabı aldığını duyurdu.

http://www.haber7.com/siyaset/haber/2636843-tuncay-ozkan-marmarayi-bulent-ecevit-yapti
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ecevit bu fotoğrafda dizmi çökmüş gibi duruyor
    Ayrıca bu ecevitki abd 6 nci filosunun burnunun dibinden kıbrısa çıkartma yaptı
    Bu ecevitki abd nin tüm engellemelerine rağmen haşhaş ekimini serbest bıraktı
    Erbakanla birlikte abd nin ve rumların canına ot tıkadılar
    Öyle yıllardır duran süleyman şah türbesini alıpda Türkiyeye getirmediler
    Askerlerimizin başına değil çuval geçirmek şapka bile takamazdı
    Kıbrısa bir girdiler dümdüz ettiler
    Benim yaşım 61 kardeşim ne ımf si ne altı ne üstü
    Birebir canlı tarih gözlerimde boşver ımf yi falan
    Imf den borç alan demireldi abd nin kucağınada
    İlk oturan adnan menderesti korede gereksiz yere
    askerlerimiz şehit oldu kulaktan dolma bilgilerle
    konuşmayın bence ya okuyun yada tarıhi yaşayanlardan öğrenin
    Bende siyasete girmek istemiyorum bu ülkeye amerika sevenlerin verdiği
    Zarar kadar hiç kimse zarar vermemiştir
    Yazanı da okuyamayacak körsen biz ne yapalım kardeşim bak bir projenin başlaması için önce kaynak gerekir değil mi? Burada Japon hükümetiyle kredi anlaşması imzalanmış ve 2007 de projenin bitmesi amaçlanmış. Müşavirlik ihalesi yapılmış yani senin deyiminle araştırma. Planı projesi hazırlanmış ihale dosyası hazırlanmış hatta ihale ilanına çıkılmış buyur.
    Bu anlaşmaya istinaden yine koalisyon hükümeti zamanında bir müşavirlik ihalesi yapılıyor. Müşavirlik anlaşması yapılıyor ama ortada proje yok. 2000 yılında müşavirlik ihalesi yapılıyor, müşavirlik ihalesi yapıldıktan sonra şartnameler, sözleşme, taslakları, fizibiliteler, ana projeleri falan hazırlanıyor onlarla ihale dosyası hazırlanıyor, ihale için ilana çıkılıyor. Ben demiyorum resmi marmaray sitesi diyor gir bak oku.
    http://www.marmaray.gov.tr/icerik/marmaray/Tarih%C3%A7esi/1
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt
    Projenin kredisi Ecevit zamanında ayarlandı. Proje Ecevit hükumetine aitti.

Alsana resmi gazete. Gerçi sizin kesim resmi gazeteye de inanmıyor :)

• Buzmavisi B kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • videoyu iyi izleyin Ecevit zamanın da yapıldı diyor.
  • Rte yapinca : cop les zarar ne yapacaz.
    Ecevit yapinca : ehehe ecevit yapmis kudurun ehehe cok guzel proje

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

Bu mesaj silindi.
    Eceviti küçük göstermek için vermedim batının zihniyetini göstermek için verdim herkes yanlış bakış açısıyla baktı bu fotoğrafa. Batı böyledir diz çökersen çıkarlarına uyarsan seni destekler. İşini görür sonrada çöpe atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cilduz -- 30 Mayıs 2018; 12:40:24 >
  • Akılsızlık ta son nokta...EEE ona bakarsan boğazın altından geçecek ilk görüş Abdülhamit han tarafından düşünüldü ozaman marmarayı abdülhamit han mı yapmış oluyor. Chp li olmanız yapılan her abuk subuk açıklamayı kayıtsız şartsız desteklemenizi gerektirmiyor... Chp li olun ama tapınakçı olmayın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atatürk ve Ali Rıza Paşa
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Madem hersey gulluk gulistanlikmis, vizyon tavan yapmışmış,Neden yapmamislar onunda evraklarini paylasirsaniz komple aydinlaniriz.

• ee zaten bilinen bir şey ayrıca kemal dervişin ekonomi politikaları ile yürüdüler
  • onlarda biliyor ecevitin projesini olduğunu bakmayın milleti kekliyorlar sadece, ayrıca ecevitin getirdiği kemal derviş kurtardı bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

Madem hersey gulluk gulistanlikmis, vizyon tavan yapmışmış,Neden yapmamislar onunda evraklarini paylasirsaniz komple aydinlaniriz.
    Rahmetli nin yandaşları olmadığı için olabilir mi. Yada;

3 milyar dolar lik işi, 8 milyar dolara yaptırmak istemediğinden olabilir mi acaba?

• 2004 yılında temeli atılan projeyi ecevit nasıl yapmış oluyor.
    Burada belge gösterenler iyi izlesinler.
  • ay a asansör olacak .marsta koloniler yaşıyacak.

reis nerdesin yetiş.

laiklik elden gideyeah

düzeltme

bu belge sayılır 100000 yıl sonra kimsee hava atmasın ben yaptım die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0581C8F77 -- 30 Mayıs 2018; 13:4:6 >
  • Değerli arkadaşlar bir süre belediye de çalıştım ve bildiğim kadarıyla bu projeler yüz yıllık planlanan projeler bunlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cilduz

Eceviti küçük göstermek için vermedim batının zihniyetini göstermek için verdim herkes yanlış bakış açısıyla baktı bu fotoğrafa. Batı böyledir diz çökersen çıkarlarına uyarsan seni destekler. İşini görür sonrada çöpe atar.

Ecevit bu fotoğrafda dizmi çökmüş gibi duruyor

• Galata Köprüsü de Leonardo da Vinci nin projesi. O zaman köprüyü Leonardo mu yapmış oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafkaslı57

quote:

Orijinalden alıntı: Cilduz

Ecevit bu fotoğrafda dizmi çökmüş gibi duruyor

Alıntıları Göster
    Kardeş bak işi siyasete çekmek istemiyorum ben diz çöktü demedim ama sen gördünmü bu dönemi IMF falan altından kalkamadılar Kıbrıs ne zamandı. Süleyman şah türbesini ben taşımadım akp chp karşılaştırması yapmıyorum. Ecevit iyiydi ama etrafındakiler boştu. Kıbrıs zamanı şimdi olsa bana harekatı yapacak delikanlıyı göstersene.

• Bu belgenin aslında gizli maddeleri var görünmez kalemle yazılan. Orada bütün övgü Reis'e veriliyor aslında işi bitiren o çünkü. Ülkesini çok sevdiği için öyle yapılmış 2023 gelince açıklanacak. Kesin bilgi yayalım.
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt
    Bunu Ecevit hükumeti yaptı dediyse saçmalamıştır. Ben videoyu açamadım şu an.

Ancak bu Ecevit Hükumeti'nin projesidir. Kredisi alınmış, proje için Japonlarla anlaşılmış...

Proje oluşturulmuş. Geriye bir tek yapılması kalmış. Yapılması da AKP zamanında oldu.
    Hah ne oldu Marmaray'da? Bu iş Ecevit Hükumeti'nden çıktığı için hiçbir yandaşa peşkeş çekilerek
    buna şu kadar yolcu binecek diye bir devlet garantisi verilip halkın 30 yıl boyunca sırtına yüklenilmedi AKP usulü.

Allah razı olsun Ecevit hükumetinden diyorum. Erdoğan başlatsaydı bunu, 30 yıl boyunca proje maliyetinin
    5-10 katı kadar para ödeyecektik yandaşlarına, millet olarak.

Görüyorsunuz değil mi? İsteyince nasıl da yapılıyormuş bu şekilde...
  • Cilduz C kullanıcısına yanıt
    Benim yaşım 61 kardeşim ne ımf si ne altı ne üstü
    Birebir canlı tarih gözlerimde boşver ımf yi falan
    Imf den borç alan demireldi abd nin kucağınada
    İlk oturan adnan menderesti korede gereksiz yere
    askerlerimiz şehit oldu kulaktan dolma bilgilerle
    konuşmayın bence ya okuyun yada tarıhi yaşayanlardan öğrenin
    Bende siyasete girmek istemiyorum bu ülkeye amerika sevenlerin verdiği
    Zarar kadar hiç kimse zarar vermemiştir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.