Şimdi Ara

Tuncay Özkan: Marmaray'ı Bülent Ecevit yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
10.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağzınızla için Be kardeşim şu zıkkımı! Bide ramazan ayındayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavisi

Bunu Ecevit hükumeti yaptı dediyse saçmalamıştır. Ben videoyu açamadım şu an.

Ancak bu Ecevit Hükumeti'nin projesidir. Kredisi alınmış, proje için Japonlarla anlaşılmış...

Proje oluşturulmuş. Geriye bir tek yapılması kalmış. Yapılması da AKP zamanında oldu.
    Hah ne oldu Marmaray'da? Bu iş Ecevit Hükumeti'nden çıktığı için hiçbir yandaşa peşkeş çekilerek
    buna şu kadar yolcu binecek diye bir devlet garantisi verilip halkın 30 yıl boyunca sırtına yüklenilmedi AKP usulü.

Allah razı olsun Ecevit hükumetinden diyorum. Erdoğan başlatsaydı bunu, 30 yıl boyunca proje maliyetinin
    5-10 katı kadar para ödeyecektik yandaşlarına, millet olarak.

Görüyorsunuz değil mi? İsteyince nasıl da yapılıyormuş bu şekilde...
    Ak parti zamanında BC1, CR1 ve CR2 yapım ihalesi yapıldı. Yid yapmak istese yine yapardı, Metrolarda yid uygulanmıyor.

• Yazık ya. Bir sıkıntısı var sanırım adamın.
    Acıdım.
  • Ecevitin projelerinden biride köy kentlerdi bununda ilk adımını
    Beylik düzünde atmışlardı bu büyük site site evleri daha sonra bahçeşehir
    Kuruldu emlak kredi bankası ortaklığıyla tabi sonra iş şirazeden çıktı
    Çok parası olanlanların sahiplendiği yeni kentleşme düzeni ortaya çıktı

Artı ecevitin en büyük projesi Atatürkün rojesini yaptığı doğu ve güney doğu anadoluda
    Toprak ağalığını feodaliteyi aşiret olayını bitirmek istiyordu herkesi toprak sahibi
    Yapacaktı maalesef bazılarının işine gelmedi erbakanla ters düşüp
    Hükümeti bıraktılar sonra demirel yeniden başbakan olunca yozluk süregeldi
    Taa bugünlere kadar geldi dayandı maalesef

Ecevit dürüstlük timsali namuslu bir adamdı bir bahçe katı evi vardı başbakanken
    Bile başbakanlık konutunda değil evinde kalırdı öğle 1500 kişilik koruma ordusuyla değil
    Tek kişiyle yanında dolaşırdı onuda bazen yanına bile almazdı
    Suriyeye resti çekip apo nunda ülkeye getirilmesinide Ecevit sağlamıştı
    Ecevit tam bir bürokrat devlet adamıydı işçilerin kazandığı bir sürü
    Temel haklar ecevit zamanında kazanılmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 30 Mayıs 2018; 15:13:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Projenin kredisi Ecevit zamanında ayarlandı. Proje Ecevit hükumetine aitti.

Alsana resmi gazete. Gerçi sizin kesim resmi gazeteye de inanmıyor :)

Zaten eski turkiyede projeler aciklanir. Ama yapilmazdi. Ya da baslanir yarim birakilarak iptal edilirdi

• Cilduz C kullanıcısına yanıt
    Tuncay Özkan: Marmaray'ı Bülent Ecevit yaptı

Dünya liderini onbaşı karşılamıştı.

Beyzbol sopasını...

Ne çabuk unuttunuz.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Klasik hakaret edenlerdensin sende. Adam gibi cevap vermezsiniz zaten. Blok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

Madem hersey gulluk gulistanlikmis, vizyon tavan yapmışmış,Neden yapmamislar onunda evraklarini paylasirsaniz komple aydinlaniriz.

Deprem olmuştu hatırlar mısın? Ülkenin can damarı üretimin kalbi şehirler zarar görmüştü vergi toplamak zorlaştı hatırlar mısın?

• Eceviti bilmem ama akp oncesi abd den korkuyorduk. Resmen kopegi durumundaydik. Aman birsey demeyelim bize birsey yapmasinlar diye korkuyorduk. Kimse avrupaya veya abdye laf soyleyemiyordu. Cumhurbaskani yurt disina bir ulkeyle gorusmeye gitse kimse karsilamazdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

Galata Köprüsü de Leonardo da Vinci nin projesi. O zaman köprüyü Leonardo mu yapmış oluyor?

Isparta daki üniversite 91 de demirel zamanda yapılmış nasıl RTE biz yaptık diyor?

Zonguldak kara elmas ünivesitesi 1991 de yapılmış RTE nasıl biz yaptık diyor.?

• digital_version kullanıcısına yanıt
  • Seçim malzemesi yapmak akıllarına gelmemiş yoksa zamanından önce Japonlara bitirin açacağız demeleri gerekirdi.

• eeeeeyy atmaca

ismi lazım değil birinin; henüz doğmamış çocuğunun bir not yazıp anne-babasının yatak odasına "babacığım çok çalışıyorsun seni çok özlüyoruz. biraz az çalış" yazmasına inanıyorsun da; buna mı inanmıyorsun?

nasrettin hoca fıkrası gibi değil mi?
    ama maalesef gerçek.
  • Tabii o sebeple ülkede hiç köprü yapılmadı, hiç hastane yapılmadı, hiç üniversite açılmadı :) Güldürdün gerçekten sağ ol.
  • aMiraL* kullanıcısına yanıt
    Leonardo’nun tasarımı hayata geçmedi,ah bir getirebilseydik o adamı buraya,o tasarım müthiş...Padişah tek adam olduğu için “nayır”demiş kestirip atmış,bizim tek adam da şimdi onun dizisini yasakladı...Adam bi türlü Türkiye’ye gelemiyor:))

Ecevit’in projesi olduğu tastiklidir.Lakin Erdoğan zamanında yapılmıştır.Bu neyin kavgasıdır onu da anlamıyorum.Geçerken verilen parayla ilgili eleştiri yapsın muhalefet yapacaksa...Şu Tuncay Özkan’ı bi sevemedim,her türlü kıvraklık var adamda...Zamanında kanaltürk ü fetoya satan ,sonra da beni kurtardılar diyen de bu adam...

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Rte yapinca : cop les zarar ne yapacaz.
    Ecevit yapinca : ehehe ecevit yapmis kudurun ehehe cok guzel proje
    O iş öyle değil çok bilmiş forumdaş. Bizim derdimiz 3 kuruşluk işi 100 kuruşa birilerinin cebini doldurarak yaptırmak ve üstüne de yıllarca halkı borçlandırmak. Akp'nin son yıllarda yaptığı her şey bu şekilde.

Al bu da bazı gerçekler. Çaktın mı şimdi meseleyi?

• quote:

Tabii o sebeple ülkede hiç köprü yapılmadı, hiç hastane yapılmadı, hiç üniversite açılmadı :) Güldürdün gerçekten sağ ol.
    Yapilmadi zaten koskoca ilde 1 tane hastane vardi.

Hastane yok okul yok yol yok. Toprak yolda giderdin. Ac youtubeye bak. Sular bir akiyor bir akmiyor. Surekli elektrikler kesilir mum isiginda kalirdik. Yilda 30km yol yaparak ilerliyordu turkiye.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

O iş öyle değil çok bilmiş forumdaş. Bizim derdimiz 3 kuruşluk işi 100 kuruşa birilerinin cebini doldurarak yaptırmak ve üstüne de yıllarca halkı borçlandırmak. Akp'nin son yıllarda yaptığı her şey bu şekilde.

Al bu da bazı gerçekler. Çaktın mı şimdi meseleyi?

Alıntıları Göster
    Yalniz atladigin bir konu var. Yillar farkli.

2008deki 92milyon dolariyla bugunku 92milyon dolar ayni degil.

2008de avrasya tuneli yapilsaydi belki 92 100 yada 200milyon dolar edecekti en fazla.

2008de arabalar asgari ucret vs ne kadardi. Onu gectim dolar ne kadardi. Yapim malzemeleri insaat malzemeleri yurtdisindan dolar uzerinden geldigine gore.

• Düşünmek yapmak mi oluyor ? Bende düşünüyorum Türkiye'yi bir ada parçasi yapmayı düşünüyorum doğu ve Güneydoğuyu biçip oralardan Akdeniz ve Karadenizi birleştirmek istiyorum ve bu Türkiye'nin güvenlik sorununu en aza indirger

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

Madem hersey gulluk gulistanlikmis, vizyon tavan yapmışmış,Neden yapmamislar onunda evraklarini paylasirsaniz komple aydinlaniriz.

Deprem olmuştu hatırlar mısın? Ülkenin can damarı üretimin kalbi şehirler zarar görmüştü vergi toplamak zorlaştı hatırlar mısın?

Alıntıları Göster
    depremin ne zaman oldugunu bildiğiniz şüpheli.
    neyse; yukarda adamın biri demiş, o zaman galatayıda davinci yaptı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.