Şimdi Ara

Tuncay Özkan: Marmaray'ı Bülent Ecevit yaptı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
10.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ya resmen kafa mı buluyorsunuz sizler hani belge koyacağım diye düştüğünüz şu hallere bakın bu olsa ne olur olmasa ne olur sonuca bakın yapmışlar mı yokkkk sadece resmi gazete de yayınlanıp kalmış eski Türkiye böyleydi işte..

1965 'ten veri Nükleer Santral Projesi için devletimiz sürekli gündeme getirmiş konuşulmuş ama o günün hükümetleri yeterli kaynağı bulamadığı için sürekli rafa kalkmış, o yüzden sizin kafa ile gitsek demek ki Nükleer Santralimiz 2023 'te değil 1965 'te yapıldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavisi

Projenin kredisi Ecevit zamanında ayarlandı. Proje Ecevit hükumetine aitti.

Alsana resmi gazete. Gerçi sizin kesim resmi gazeteye de inanmıyor :)

Hayatimda gordugum en iki yuzlu yorumlardan proje zaten asirlardir olan bir sey Ecevit yapmak isteyip temel bile atamadi Tayip ilk temeli 2004 yılında atıp 2013te bitirdi yani Ecevit'in alakası yok sayılır proje Tayibede Ecevitede ait degil ki gercekten bazen ikiyuzlulugunuzu gostere gostere yapiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KOD ADI Lucian kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma da ikiyüzlülüğü bizden öğrenecek değilsiniz. Onu siz bizden daha iyi bilirsiniz.

Merak etme, biz insanız, bizde utanma duygusu vardır. Siz kendinize bakın, dünkü fetöcüler, Apo aşıkları sizi...

Krediyi Ecevit aldı mı? Aldı. Projeyi onayladı mı? Onayladı. Anlaşma yapıldı mı? Yapıldı. İşi yapacak adamları buldu mu? Buldu. Daha ne konuşuyorsun? Ben her şeyi Ecevit yaptı demedim. Hatta Tuncay Özkan böyle diyorsa saçmalamıştır dedim, daha sonraki mesajlarımda.

Tabii ki Ecevit bitiremedi, dış mihraklar adamı indirdi, bir anda bankalar boşaldı. (Hep siz mi dış mihrakları kullanacaksınız?)

Yok Abdülhamit demişte bilmem ne...

Ne yani bugün insanlar Satürn'e gidip oradaki mineralleri getirsin dese Tayyip Erdoğan, bu proje onun mu olacak? Yüz yıl önce bizim köydeki Ahmet Emmi de demişti... vay...

Ben her şeyi adam yaptı demedim, AKP hükumeti projeyi devam ettirdi ve bitiren taraf oldu.

Sezar'ın hakkını Sezar'a verelim. Projeye katkısı bulunan herkese teşekkür ederim.

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    İşte sizin bu proje Abdülhamit'indi zaten, dediğiniz gibi bizde diyelim Nükleer santral projesi geçmiş hükumetlerindi. Oldu mu? Sizin kafa bu değil mi?

Abdülhamit 150 yıl önce bunu hayal etmişti demediniz mi? İmkan yoktu yapamadı. Tamam, 60 yıl önceki hükumet nükleer santrali hayal etti, ama imkan yoktu yapamadı. Okay.

Bir üstteki mesajımda da sana cevap vermiş oldum zaten. Fazla uzatmayın ve traşı kesin.

• Tuncay Özkan: Marmaray'ı Bülent Ecevit yaptı
  • quote:

Kusura bakma da ikiyüzlülüğü bizden öğrenecek değilsiniz. Onu siz bizden daha iyi bilirsiniz.

Merak etme, biz insanız, bizde utanma duygusu vardır. Siz kendinize bakın, dünkü fetöcüler, Apo aşıkları sizi...

Krediyi Ecevit aldı mı? Aldı. Projeyi onayladı mı? Onayladı. Anlaşma yapıldı mı? Yapıldı. İşi yapacak adamları buldu mu? Buldu. Daha ne konuşuyorsun? Ben her şeyi Ecevit yaptı demedim. Hatta Tuncay Özkan böyle diyorsa saçmalamıştır dedim, daha sonraki mesajlarımda.

Tabii ki Ecevit bitiremedi, dış mihraklar adamı indirdi, bir anda bankalar boşaldı. (Hep siz mi dış mihrakları kullanacaksınız?)

Yok Abdülhamit demişte bilmem ne...

Ne yani bugün insanlar Satürn'e gidip oradaki mineralleri getirsin dese Tayyip Erdoğan, bu proje onun mu olacak? Yüz yıl önce bizim köydeki Ahmet Emmi de demişti... vay...

Ben her şeyi adam yaptı demedim, AKP hükumeti projeyi devam ettirdi ve bitiren taraf oldu.

Sezar'ın hakkını Sezar'a verelim. Projeye katkısı bulunan herkese teşekkür ederim.
    Ben akpartili flan degilimki buda ikiyüzlülük mesela kendi gibi dusunmeyen herkese akpli damgasi yapistir akplilerdende chplilerdende tiksiniyorum o yuzden yorumunun tamamini okumaya bile gerek duymadim.

• Bu konu açılmadan önce o projenin Ecevit zamanında hazırlandığını,kriz dolayısıyla beklemeye alındığını bilmeyen cidden var mı?
    Adamların liderinin hali ortada. Adı Süleyman Demirel olan üniversiteyi ben yaptım diyor. Daha sen vitamindin be adam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Evet dolar uzerinden.

Yine de 2008 zamanindaki 92milyon bugunle karsilastirilamaz.

Alıntıları Göster
    Çok zekisin kardeşim. Her şeyin fazlası zarar.

Dolardaki 10 yıllık enflasyon farkını hesaplayıp 2008 yılındaki 92 milyon dolar bugün kaç dolar olur hesaplayabilirsin. Ancak milyar dolar olmayacağını sen bile anlardın herhalde.

Neyse bunun için basit siteler de var. Misal;

https://www.dollartimes.com/inflation/inflation.php?amount=1&year=2008

Tuncay Özkan: Marmaray'ı Bülent Ecevit yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ko -- 1 Haziran 2018; 17:5:1 >

• KOD ADI Lucian kullanıcısına yanıt
    Okusan şaşardım, yok AKP li değilmiş de:))) at yalanı inanır birisi belki. Bir de utanmaz herif, bana ikiyüzlü diyor.

• quote:

İşte sizin bu proje Abdülhamit'indi zaten, dediğiniz gibi bizde diyelim Nükleer santral projesi geçmiş hükumetlerindi. Oldu mu? Sizin kafa bu değil mi?

Abdülhamit 150 yıl önce bunu hayal etmişti demediniz mi? İmkan yoktu yapamadı. Tamam, 60 yıl önceki hükumet nükleer santrali hayal etti, ama imkan yoktu yapamadı. Okay.

Bir üstteki mesajımda da sana cevap vermiş oldum zaten. Fazla uzatmayın ve traşı kesin.
    Ne diyeyim yazdıklarına söylenecek tek cevap var ahahaahahaha..

Daha Abdülhamit 'in hayalini kalkmış buraya düşünce olarak yazıyor o gün ya da o zaman o teknoloji var mıydı da Abdülhamit yapamadı yoksa para mı cevap teknoloji o gün o teknoloji olsa idi Abdülhamit emin ol yapardı, gelelim 60 'lardaki Nükleer porjeleri aç bak o günün ülkeleri 60 'lar da nükleerleri yapmış mı yapmış ama seninkiler parasızlıktan ertelemiş işte sen bu aradaki farkı ayırt edemeyecek düzeydesin kusura bakma öylesin o yüzden kendine göre cevaplar yazmışsın ve saçmalamışsın o yüzden sana ahahahah derler..

Adama bak yaaa bana cevap verdiğini sanıyor ahahahaha 60 'lar da yapanlar var ve bizimkiler yapamıyorlar parasızlıktan savunması ise Abdülhamit yapamadı diyor..

Traş diyor yaaaa doğrusu tıraş bilgilendireyim seni de zamanında bende yanlış yazıyordum doğrusunu öğrendim bilgi böyle böyle çoğalır..

• Suan yaptigin tamamen gercek disi . Alakasi olmayan birsey.

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    "Yazdıklarına verilecek tek cevap" tan sonrasını okumadım.

Bu ne demek? Ben zırvalayacağım, aslında verecek cevabım da yok, ama bir şeyler uydurayım demek...

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Suan yaptigin tamamen gercek disi . Alakasi olmayan birsey.
    Dostum sen ciddi misin? Harbi harbi trollemiyorsun şuan beni değil mi?

2008 yılındaki doların şuan kaç para olduğunu anlamak için dolar enflasyonuna bakmayacağız da neye bakacağız? Gerçek dışı olan nedir? Dolar enflasyonu mu? Yoksa %1000 daha değerli miydi dolar 2008 yılında da o yüzden mi milyar dolar olması gerekiyor hesabın?

• quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

bu çok iyidi işte
  • Tuncay Özkan: Marmaray'ı Bülent Ecevit yaptı

Türkiye'de her 8 kişiden biri sosyal yardım alıyor.
    Sosyal yardımlar 15 yılda 28 kat arttı.
    Ağlanacak halinize gülüyorsunuz be troller.
  • Chp’li Tuncay Özkan: Marmaray Bülent Ecevit’in projesidir.
    Uğur Dündar: İstanbul’un su sorununu Nurettin Sözen çözmüştür.
    Yapılırken karşı çıktıkları projeler bitince, sorunlar çözülünce nasıl da sahipleniyorlar.
    Şaka gibiler..
  • projeyi yapanın eline sağlık bi sey dediğimiz yok yapip da kazığını millette yukletenlerde sorun var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.