Şimdi Ara

Tüm Zamanların En İyi GTA Oyunu Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
1
Favori
29.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm Zamanların En İyi GTA Oyunu Hangisi Sizce ?

GTA - GTA 2 - GTA 3 - GTA VICE CITY - GTA SAN ANDREAS - GTA IV

Bu Oyunlardan Hangisini Eski Olsa Bile Zevkle Oynarsınız ?

Benim Unutamadıgım GTA Vıce Cıty Ama Hala Bitiremediğimden Olabilir :D Reklam Afişi Dağıtma Bölümü Vardı Deniz Uçağı İle Karada :D

ISTE SIZIN ICIN MASTER EGG RESMI BULDUM :D

Tüm Zamanların En İyi GTA Oyunu Hangisi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tüm Zamanların En İyi GTA Oyunu

Grand Theft Auto (GTA) oyun serisi, açık dünya aksiyon-macera oyunları türünde bir dönüm noktası haline gelmiştir. Serinin her yeni bölümü, heyecan verici oyun mekanikleri, sürükleyici hikayeler ve unutulmaz karakterlerle oyuncuları kendine çekmiştir. Peki tüm zamanların en iyi GTA oyunu hangisidir?

GTA serisinin en popüler oyunlarından bazıları şunlardır:

• GTA III (2001)
    • GTA: Vice City (2002)
    • GTA: San Andreas (2004)
    • GTA IV (2008)
    • GTA V (2013)

GTA III, açık dünya oyunları için bir standart belirleyerek büyük bir başarı yakaladı. Liberty City'nin çarpıcı tasviri ve oyunun özgürlüğü, oyuncular arasında büyük beğeni topladı.

GTA: Vice City, ikonik 1980'ler ortamı ve unutulmaz karakterleriyle serinin en sevilen oyunlarından biri haline geldi. Oyundaki muzika ve kültürel göndermeler, oyuncu deneyimini daha da zenginleştirdi.

GTA: San Andreas, bugüne kadar yapılmış en büyük ve en iddialı GTA oyunlarından biriydi. Oyunun üç farklı şehri, çeşitli görevleri ve etkileyici karakter kadrosu, oyunculara benzersiz ve sürükleyici bir deneyim sundu.

GTA IV, serinin en gerçekçi ve olgun oyunuydu. Liberty City'nin karanlık ve kasvetli tasviri, oyuncuların şehirdeki suç dünyasının acımasız gerçekleriyle yüzleşmelerini sağladı.

GTA V, serinin en çok satan ve en çok beğenilen oyunudur. Los Santos ve Blaine County'nin muhteşem dünyası, çok oyunculu Heist modu ve sürekli güncellenen çevrimiçi içerik, oyuncuları yıllarca meşgul etti.

Sonuç olarak, tüm zamanların en iyi GTA oyunu hangisidir sorusunun kesin bir cevabı yoktur. Her oyun benzersiz özelliklere sahiptir ve kendi hayran kitlesine sahiptir. Ancak GTA III, GTA: Vice City, GTA: San Andreas, GTA IV ve GTA V; serinin tartışmasız en iyi oyunları arasında yer almaktadır.

Anahtar Kelime Kullanımı:

• "En iyi GTA oyunu"
    • "GTA III"
    • "GTA: Vice City"
    • "GTA: San Andreas"
    • "GTA IV"
    • "GTA V"
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • GRAND THEFT AUTO IV
    Dünyası çok geniş
    Rpg öğeleri fazla
    Grafikleri mükemmel
    Oyunda İnternete bile girebiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: evdiregi

GRAND THEFT AUTO IV
    Dünyası çok geniş
    Rpg öğeleri fazla
    Grafikleri mükemmel
    Oyunda İnternete bile girebiliyorsun

ONU OYNAYAMIYORUM HOCAM :D SINIRIM BOZULUYOR :D
  • En son çıktığı için çoğu kişi IV diyecek ama bence tartışmasız " Vice City. "
    Herşey grafik değil, unutmayalım.
    Şahsen 2004-2005 yılında oynadığım Vice City'deki zevki, şuan IV'de alamıyorum.
  • gta 4 bende biraz ekran sallanması biraz kasmada olsa seviyorum
  • gta sa bence, haritası çok güzel şehir de var dağlık alan da var çöl de var, ve uçak falan kullanabiliyoruz en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

gta sa bence, haritası çok güzel şehir de var dağlık alan da var çöl de var, ve uçak falan kullanabiliyoruz en iyisi.

Soundtrackleride Harika Ya Ne Bileyim Şimdi

Vice City'de FLASH FM Falan Vardı Cok Güzeldi Sonra FM'ler Değişti San Andreas'ta Los Santos Fm Var, Radio X Ayrı Bir Harika, Playback FM :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sence en iyi kinect oyunu hangisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gta 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: maghapas

gta 2

OO :D ONUN GOREVLERINI BILIYORMUSUNUZ BEN PEK OYNAMADIM AMA HEP TEPEDEN HERALDE :D
  • Kesınlıkle Gta San Andreas.Oynadıgım en ıyı oyunlardan bırıydı.Karakterı gelıstırebılmek ayrı bır hıs verıyordu ınsana.
  • Gta sa alır.Konusu yeter.Ama vice city ilk oynadığım oyun olduğundan yeri başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEtken

Gta sa alır.Konusu yeter.Ama vice city ilk oynadığım oyun olduğundan yeri başka.

DIYORSUN HOCAM :D

• Grafik olarak gta ıv
    Eğlence olarak san andreas çete kurma dağlar çöller şehirler hileler...
  • GRAFIKLERIN CANI CEHENNEME :D
  • GTA 4 Sonra GTA Vice City gelir ilk onu oynadığımdan.
  • GTA IV'ün Sehiri Beğenmedim Hiç Yollar Cok Az Mesafeli Vites Göstergesi Olsa Heralde 3.TH Vitesi Geçemem Hemen Köşe Dönüyor Yol :D
  • Oynanış, şirinlik, insanın içini açan renkli dünya, tabiki GTA VICE CITY
  • İlk 3 sıralama olarak;
    1.San andreas
    2.Vice City
    3.IV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezizekalı -- 20 Temmuz 2010; 18:42:43 >
  • 1-Gta 3
    2-Gta 4 EFLC
    3-Gta San Andreas
    4-Gta 4
    5-Gta 2
    6-Gta Vice City

Bence İlk 6 Budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßyserquzest

1-Gta 3
    2-Gta 4 EFLC
    3-Gta San Andreas
    4-Gta 4
    5-Gta 2
    6-Gta Vice City

Bence İlk 6 Budur

Sıralamanızda GTA 2 Var Nedeni Nedir Peki ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.