Şimdi Ara

Tüm Zamanların En İyi GTA Oyunu Hangisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
1
Favori
29.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-San Andreas
    2-Vice City
    3-Gta IV
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßyserquzest

quote:

Orijinalden alıntı: btrpanl

Ya GTA 3'teki Adamda Çok Despot Ya :D İnsan 2 Kelime Konusur Ya :D

Saka Bir Yana GTA San Andreas Yada GTA Vice City Derdim Ben

GTA 4'ü Listeye Almıyoruz :D

Adamın ne sucu var Rockstar öle yapmıs

:D Onların Birde MANHUNT Oyununu Oynayın Bune Dersiniz :D Öyle Bir Oyunki Kes Biç Zevk Alıyor İnsan :D

• kesinlikle manhunt poşetle adam boğduğum günler ah ah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tengri No Tengoku -- 22 Temmuz 2010; 18:40:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L Lawliet

kesinlikle manhunt poşetle adam boğduğum günler ah ah

Postal var bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEtken

quote:

Postal var bide.

Postalmı :D Ne Alaka Hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: btrpanl

quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEtken

quote:

Postal var bide.

Postalmı :D Ne Alaka Hocam

Birisinden postal gibi oyun istemiştim.Manhunt demişti manhut güzel felan dedi belki onun gibi oyun arıyodur dedim.

• Anladım :D Manhunt Oynadınızmı Hocam Yada En Basitinden Bir HITMAN BLOOD MONEY (Bu Kadar Berbat Oyun Tatmamıstım)
  • GTA IV bence.
  • Vice City efsaneydi bence
  • yıllar önce gta2'yi çok sevmiştim.. şimdilerde ise gta chinatown wars oynuyorum. tüm seriyi oynadım ve chinatown wars diyorum, hem eski usul, hem de uyuşturucu ticaretinin dibine vuruyorsunuz.. benzinlikte molotof kokteyli hazırlamalar, araba çalarken tornavida ile kapağı açıp kabloları birleştirmeler, bombaları etkisiz hale getirmeler, bi sürü yenilik var.. peşimize takılan polis arabalarını dehşet zevkli bir şekilde elimine etmemiz felan çok orjinal olmuş.. oyunda seslendirme yok ama orta seviye ingilizce ile diyaloglarda baya gülüyorsunuz.. sanırım gta chinatown wars'un tek eksiği radyolarının baş ağrısı yapması.. evet gta4'ten de çok sevdim ve o yavan episode'lardan da.. adamlar el kadar cihazın içine neler sığdırmış görseniz şaşırırsınız (başta oyunun esas ruhu olmak üzere). oynama imkanı olanlar chinatown wars'u hatim etsin derim..

edit: oyundaki netten verdiğiniz silah, cephane, armor siparişleri kapınıza geliyor lan var mı bundan güzeli

edit 2: grafikleri felan da çok güzel.. şu güzelliğe bakın bi uşak:))

http://www.youtube.com/watch?v=70KpZn2cNGY&feature=PlayList&p=E061825D68D9AC67&playnext=1&index=12

edit 3: rockstar'ın söylediğine göre gelmiş geçmiş en uzun gta oyunu olmakla birlikte gelmiş geçmiş en iyi senaryolu gta oyunuymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 24 Temmuz 2010; 1:32:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

yıllar önce gta2'yi çok sevmiştim.. şimdilerde ise gta chinatown wars oynuyorum. tüm seriyi oynadım ve chinatown wars diyorum, hem eski usul, hem de uyuşturucu ticaretinin dibine vuruyorsunuz.. benzinlikte molotof kokteyli hazırlamalar, araba çalarken tornavida ile kapağı açıp kabloları birleştirmeler, bombaları etkisiz hale getirmeler, bi sürü yenilik var.. peşimize takılan polis arabalarını dehşet zevkli bir şekilde elimine etmemiz felan çok orjinal olmuş.. oyunda seslendirme yok ama orta seviye ingilizce ile diyaloglarda baya gülüyorsunuz.. sanırım gta chinatown wars'un tek eksiği radyolarının baş ağrısı yapması.. evet gta4'ten de çok sevdim ve o yavan episode'lardan da.. adamlar el kadar cihazın içine neler sığdırmış görseniz şaşırırsınız (başta oyunun esas ruhu olmak üzere). oynama imkanı olanlar chinatown wars'u hatim etsin derim..

edit: oyundaki netten verdiğiniz silah, cephane, armor siparişleri kapınıza geliyor lan var mı bundan güzeli

edit 2: grafikleri felan da çok güzel.. şu güzelliğe bakın bi uşak:))

http://www.youtube.com/watch?v=70KpZn2cNGY&feature=PlayList&p=E061825D68D9AC67&playnext=1&index=12

Harika O Zaman :D

• GTA:SA diyorum. Harita çok büyük ve çeşitli, farklı farklı şehirler herbirinin kendine has ayrı bir havası.Şehirler arası müthiş yollar ve yine birbirinden ilginç kasabalar hayalet kasabalar esrarengiz yerler,çöller.Konusu müthiş ,karaktere inanılmaz alışıyorsunuz.Oyun çok yönlü uzun ve eğlenceli.Karakteri geliştirebilip pek çok şey yapabiliyorsunuz.Atmosferi müthiş.Birbibirinden farklı atmosferler hepsi tek oyunda. En iyisi kesinlikle San Andreas'tı.İkinci sıraya Vice City'i koyuyorum.80'lerin havasını çok güzel bir biçimde yansıtmıştı.
  • Gta Vice City tabi ki.
  • GTA Vice City (Gönlümün 1.cisi) & GTA San Andreas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

GTA:SA diyorum. Harita çok büyük ve çeşitli, farklı farklı şehirler herbirinin kendine has ayrı bir havası.Şehirler arası müthiş yollar ve yine birbirinden ilginç kasabalar hayalet kasabalar esrarengiz yerler,çöller.Konusu müthiş ,karaktere inanılmaz alışıyorsunuz.Oyun çok yönlü uzun ve eğlenceli.Karakteri geliştirebilip pek çok şey yapabiliyorsunuz.Atmosferi müthiş.Birbibirinden farklı atmosferler hepsi tek oyunda. En iyisi kesinlikle San Andreas'tı.İkinci sıraya Vice City'i koyuyorum.80'lerin havasını çok güzel bir biçimde yansıtmıştı.

Harbi Gta Sa da şehirden şehre bir kere kaybolmadan geçemedim çok karışık yollar var başım dönüyor

• En gelişmişi GTA IV olduğundan o aldı listenin başını. Vice City ilk oynadığım GTA idi ve bana GTA sevgisini veren oydu. San Andreas ise en kapsamlı oyundu. Kendimi kaptırabiliyordum akışına. Aslında üçü de aynı yerde bende.
  • Bence Gta San Andreas..Hikayesi Yeter Zaten
  • offf tabi ki vice city...Arabayla Gangster kovalarken Megadeth-Peace Sells çalması mı desem, Malibu Club mı desem, karakterin karizması ve asilliği mi desem karar veremedim...
  • GTA III
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.