Şimdi Ara

tüm volvoculara merhaba

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün itibariyle volvo kalitesiyle tanışmış bulunmaktayım.

volvo markası herkes gibi benimde gönlümde sempatik bir yere sahipti ...
    performans, kalite, konfor ve güvenliği bir arada sunması çok güzel

2001 model s40 t4
    102 binde. kırmızı aracımla aranıza katılmak istiyorum

ayrıca bu aracı kullanırken dikkat etmem gereken şeyler varmıdır , önerilerinizi bekliyorum

saygılar...

• Hayırlı olsun bende sıfır km s40 1.6d almayı düşünüyorum
  • hayırlı olsun allah kaza bela vermesin kaç paraya aldın arkadaşım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irem_cafe -- 16 Ağustos 2008; 20:49:16 >
  • Hayırlı uğurlu olsun,Kazasız Belasız binersin inşallah..
    En kısa zamanda bol bol resimlerini çekip;BİZİM VOLVOLAIMIZ isimli başlığa eklemeni bekliyoruz..
    Kasa ve performans açısından hayran olduğum bir araç..Güle Güle Bin
  • Hayırlı olsun; kazasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim. Ve de T4 için belki iyi uçuşlar da demek gerek.
    Bu ara, araç lpgli mi, yoksa henüz ne kadar yaktığını mı fark etmediniz? Nerede lpg taktıracağınızı sormadınız da
  • hayırlı olsun.kazasız sürüşler
  • teşekkürler arkadaşlar yakın zamanda fotoları eklicem
    21 bine aldım antalyadan. servise goturdüm sol ön çamurlukta boya hariç boya ve değişen yokmuş...alır almaz triggeri değiştirdim içim rahat olsun istedim daha önceki accordumda triggeri uçurmuştum çünkü masrafı tahmin edersiniz artık...

lpg işine gelinde bu hafta taktırmayı düşünüyorum yakıt için fazla tecrübem yok ama yol bilgi ort. 8.6 gösteriyor du ilk ölçümde 155 ytl ile 540 km gitti oda yaklaşık 29 ykr yapıyor.

lpg olayını araştırıyorum prins performanslı araçlar için en ideali gibi ancak yaşadığım yer tokat o yüzden brc yetkili servisinde taktırmayı düşünüyorum.
    önerileriniz varsa esirgemeyin lütfen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • foto

tüm volvoculara merhaba
  • -

tüm volvoculara merhaba
  • -

tüm volvoculara merhaba
  • -

tüm volvoculara merhaba
  • -

tüm volvoculara merhaba
  • hayırlı olsun ,çok güzelmiş
    güle güle kullan
  • Araç fotoğraflarda gerçekten pırıl pırıl duruyor, hiç yedi yıllık bir araç gibi değil.
    Bu ara fotoları aşağıdaki başlığa da eklerseniz orada kalıcı olur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_20601193/mpage_2/tm.htm
  • drvanilya..aramıza hoşgeldin.
    aracın harika görünüyor.
    güzel günlerde, kazasız belasız kullanmanı dilerim.
    sevgiler.
  • güzelmiş hakkaten Az önce kırılan farının olduğu konuya baktım arabayı görünce içim cız etti yaw
  • Hayırlı Olsun temiz görünüyor.
  • kardeş hayırlı olsun. kazasız belasız iyi günlerde kullan. 2000 model aynısı bende vardı. bu t4 ler uçuk araba. gaza dokunduğun anda o turbo sesi ile beraber ok gibi fırlar dikkat. bu arada lpg taktırırken devir yükselince hemen benzine geçebilir. benim arabayı sattığım arkadaş tartarini gibi bir marka taktırmıştı. performans için. princc lpg nin mercedesi, bmw si. ama gaz regülatörü önemli bu araçlarda.
  • acaba kaportayı parlatmak için bir uygulama yapımış mı?çünkü çok parlıyor gerçekten.yoksa komple boyalı mı(değildir tabiki)
  • quote:

Orjinalden alıntı: abdsanlli

kardeş hayırlı olsun. kazasız belasız iyi günlerde kullan. 2000 model aynısı bende vardı. bu t4 ler uçuk araba. gaza dokunduğun anda o turbo sesi ile beraber ok gibi fırlar dikkat. bu arada lpg taktırırken devir yükselince hemen benzine geçebilir. benim arabayı sattığım arkadaş tartarini gibi bir marka taktırmıştı. performans için. princc lpg nin mercedesi, bmw si. ama gaz regülatörü önemli bu araçlarda.

teşekkür ederim.sağolasın.

aracı alırken ki beklentilerim çok yüksekti galiba açıkçası daha bi performans bekliyodum, 200 bg -300 nm tork çok cezbedici geliyodu ama sanki ole değil. yada benim araçta bi sıkıntı var .hoş 2. viteste 4000 devir sonrası patiye düşüyo ama daha önce hiç performanslı bi araç deneme şansım olmadığı için kıyaslayamıyorum.

bu benzin zamlarından sonra lpg geçmek şart oldu, brc marka taktırdım, henüz bin km oldu dediğin gibi devir yükselince benzine geçiyo usta 1500 km ayar yapacağını söyledi bende bekliyorum bakalım ne olacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.