Sıfır araçta MTV ikiye katlandı https://www.haber3.com/otomobil/tum-araclarda-mtv-iki-katina-cikarildi-kim-ne-kadar-mtv-odenecek-haberi-6138753< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüm Otomobillerde İki Kat Motorlu Taşıtlar Vergisi Alınacak

-
-
Reisin ekonomi politikası bu kadar olur
Ben kiraya zam yapınca fırsatçıyım ama bunlar 2 kat zam yapsa Allah dediği için mümin oluyor.
Sıf şunlara Vergi vermemek için keşiş gibi hayat yaşamak istiyorum ama olmaz arkadaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 5 Temmuz 2023; 13:0:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni yılda senelik olarak belirlenmiyor mu bu tutarlar nasıl olacak o iş
Türkiye yüzyılı esintisi bunlar daha fırtına bile çıkmadı.
-
Bazıları yiyecek, bazıları ödeyecek. Türk milleti resmen köle haline getirildi. Akşama kadar çalışıp, birilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor.
-
Bu çıkan kuralın devletin kasasında para kalmadığının göstergesi olmuyor mu? Ne demek 1 defaya mahsus.
Oh iyi, 1 defa diye sevinmemiz mi gerekiyor. Şimşek etkisini gösterdi 😅😁
Üst düzey aracı olanlara geçmiş olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 5 Temmuz 2023; 13:43:8 >
togg mtv si 20k dı şimdi 40k ödesinler
-
Olur mu öyle şey Doğalgaz bulduk kardeşim varil varil petrol akıyor
Sarayın Şahlanış yüz yılı
arabası olan düşünsün banane. devletimiz böyle uygun gördüyse vardır bir sebebi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim anladığım şu. Seçimdem önce bu MTV zammını yüzde 112.5 açıklamışlardı...
Sonra Cumhurbaşkanı araya girdi bu zammı yüzde 50 lere çekmişti. Şimdi seçim geçti madem eski tutara geri dönelim hatta zamlayalım demişler :)
Not: Sıfır araçta hadi MTV yüksek olsun veya motor harcmi piyasa değeri yüksek olan araçta MTV yüksek olsun. Ama garibanın fakirin düşük cc arabanın MTV'si 2 katına çıkmamalı bence. Mesela şuan 2023 model 1.5 milyon TL lik araba alan adam 3000-3500 TL MTV ödüyor az bence. Lakin 15-20 yaşında arabası olan adamda 2-3k MTV ödememeli bence.
-
Enflasyon yüzde 38... YERSEN.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geçici vergi diye bi vergi sistemi var duydunuz mu sadece 1 defa alınacaktı adı da geçici vergiydi :) 25 yıl oldu halen geçiyo :))
-
ÖTV’de geçiciydi şimdi geçirici oldu :)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 5 Temmuz 2023; 14:1:51 >
Eşek anırana kadar malı yükleyecekler.
Siz şu kardeşinize yetkiyi verin bakın neler yapacak
-
Ama daha geçenlerde biri fırsatçılara müsade etmeyecez diyordu. Devlet yapınca oluyor halk uygulayınca FIRSATÇI
YAV HE HE
99 depreminde güya memurun maaşını yardımlar ile ödediler diye yırtınan aklar şimdi bu deprem yüzünden alınacak vergiye ne diyecek acaba varmı yüzü olan forum konuşacak...
-
Memur zammı ve eyt için 2 nesilin geleceğini harcadılar. Bu zamlar daha başlangıç. %100'ler hava uçuşunca alev alacak o eytli. Geçinemiyom diye söylenir durur :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 5 Temmuz 2023; 14:20:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Reisin ekonomi politikası bu kadar olur
![]() Ben kiraya zam yapınca fırsatçıyım ama bunlar 2 kat zam yapsa Allah dediği için mümin oluyor. ![]() Sıf şunlara Vergi vermemek için keşiş gibi hayat yaşamak istiyorum ama olmaz arkadaş. ![]() |
ÖTV’de geçiciydi şimdi geçirici oldu :)))
|
seninde zamına korum, seninde zamına korum ah Levent KIRCA |
GEÇİRRRR OHHH MİSSS .... % 52 NASIL HİSSEDİYOR MUSUNUZ BEN OLSAM 4 KAT YAPARDIM İTİRAZ EDERLERSE YAP İKİ İHA SİHA GÜZELLEMESİ NASIL OLSA KERİZ %52 VAR |
Bazıları yiyecek, bazıları ödeyecek. Türk milleti resmen köle haline getirildi. Akşama kadar çalışıp, birilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor. |
Eşek anırana kadar malı yükleyecekler.
|
Türkiye yüzyılı esintisi bunlar daha fırtına bile çıkmadı. |
Benzer içerikler
- necip fazıl kısakürek atatürk
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- nakşibendi tarikatı tehlikeli midir
- parayla diploma veren üniversiteler
- gerçek atatürk kimdir
- dünyanın en zengin ülkesi
- yurtdışı telefon kayıt ücreti 2025
- togg fiyat kampanya
- the line projesi
- sinop nükleer santrali son durum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X