Şimdi Ara

TÜM HAFİF TİCARİ ARAÇLAR(Anketli) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
0
Favori
152.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

TÜM HAFİF TİCARİ ARAÇLAR(Anketli)


(En Son Oy Tarihi: 2.10.2021)
Giriş
Mesaj
  • caddy al
  • quote:

    Orjinalden alıntı: joushkun

    Caddy'yi şimdi gerçekten çok pahalı yapmışlar. Doğuş Oto ne yapmaya çalışıyor tam olarak anlamadım Nasıl olsa millet alıyor, geçirmeye devam edelim diyorlarsa bunlarda gerçekten vicdan yok..

    bu dediğinde haklısın arkadaşım
  • bakıyorum da caddy baya bi fark atmış yav
    yukarıda arkadaşın dediği gibi kişisel kullanacak olsam caddy alırdım.
    ama iş için kullanacak olsam
    1.sırada doblo
    2.sırada connect olurdu.
  • şirketimize bazen muadil araç olarak rent a car dan bikaçgünlüğüne hafif ticari araç geliyor. Şimdiye kadar üç araç geldi ve tarafsız olarak gözlemlerimi aktarayım fikir olsun diye.

    1. Ford connect : Bence gayet konforlu, büyük, ön konsolu ve göstergeleri şık kaliteli bir araç.Yalnız benim kullandığımın bg gücü az olacak ki basmıyordu ama rahattı.
    2. Fiat doblo : Bana pek konforlu gelmedi. Ön konsol kullanışsız ve biçimsiz. Tek artısı seri olmasıydı.
    3. Peugeot Partner : Bence üçünün arasında en kötüsü. Ne dizayn var ne de motor.Hiç zevk almadım.
  • CADDY
  • Ford connect 1.8 90 hp sınıfında bir numara

  • Ben 2006 başında Vaneo CDI 1.7 Ambiante sahibi oldum.Yıllarca da bu aracın hayalini kurmuştum.Ve ilk defa temmuzda uzun yolda iyice tanıdım aracımı. İzlenimlerim;
    1. Mercedes Vaneo uzun yolda arka yolculara (İki Çocuğum var) tam bir otobüs konforu sunuyor. Ön koltuğun arkasındaki otobüslerdekine benzer tepsiler, Tavan lambasının çift harita lambası ve gece çok işe yarayan kırmızı ışığın düşünülmesi, arka camların orjinal siyah reflex cam olması, arka koltuklar için 12 v prizi (ayrıca bagajda da var) ile soğutucu çalıştırdım, ve arka koltuklar konum olarak daha yüksek olduğundan harika görüş açısı.
    2. Çocuklu aileleri Mercedes unutmamış. Her iki arka koltuk ta mandallarını çekerseniz çocuk koltuğuna dönüşüyor ve ayak koyma yerleri ortaya çıkıyor.
    3. Şöför mahali ise mersedesin c200 konforunu size sunuyor. Cd çalar, cruise control ( Uzun yolda müthiş birşey), sunroof, elektirikli arka küçük camlar, esp, ebs, bas vs.vs.
    Bu teknolojilerin birçoğunun keşfi mercedes tarafından yapıldığından hepsi vaneoda var.

    Ayrıca benim anlamadığım konu, Caddy, Doblo, Combo vs. araçlarla Veno'nun kıyaslanması. Bidefa resimlerine ve inceleme imkanınız olursa iç mekan kalitesini karşılaştırırsanız bazı arkadaşların boşuna Vaneo'ya yok eskidi, yok güvensiz demelerinin ne kadar cahilce olduğunu. İçi panel kaplama, üstü başı biton para harcanmış ama şebeğe dönmüş arabalarıya yanımdan geçerken gözlerini alamayan çok arkadaş gördüm. Eğer bir arkadaş, 35 milyar para verip, bi de üstüne dünya kadar para harcayıp hala aracından tatmin olamıyor ve Vaneo hakkında laf ederse bence ilk gördüğü Vaneo'yu yakından inceleyip bi de kendi aracına baksın.

    Tabiki Vaneo'da mükemmel değil. Olamazda. Sonuçta ticari amaçla tasarlanmış ve bineğe uyarlanmış. Ama mükemmele en yakını ve en prestijlisi o bence. Herkez aracıyla barışık olsun ve bıraksın artık Yok Caddy en iyisi, yok dobloyılın aracı, yok seninkimi az yakar benimkimi.. Herkezin kendi aracı en güzeli tabiki..




  • vaneo cdi 1.7 yakıt çok fazla hem son hız olarak 155 160km geçmiyor ön kısmıda çok güvensiz içinide hiç beğenilmiyo
  • Tabi beğenilmez.. Zaten bu arabalarda sizin amacınız çoluk çocuk binip 180-190 allah ne verdiyse gidip en uygun direkte tüm ailenizi parçalamak mı? Sizin connect'in içi uzay tasarımı mı? Ford mu? Allah korusun..Alırsın ford. Olursun Zoortt !!
    Ayrıca Mercedese binip yakıtın hesabını yapacak biri varsa bence baştan bisiklete dönsün. Böyle mantalite ile arabaya bu devirde binilmez..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kaptankaya

    Tabi beğenilmez.. Zaten bu arabalarda sizin amacınız çoluk çocuk binip 180-190 allah ne verdiyse gidip en uygun direkte tüm ailenizi parçalamak mı? Sizin connect'in içi uzay tasarımı mı? Ford mu? Allah korusun..Alırsın ford. Olursun Zoortt !!
    Ayrıca Mercedese binip yakıtın hesabını yapacak biri varsa bence baştan bisiklete dönsün. Böyle mantalite ile arabaya bu devirde binilmez..

    ya bence 155 160 ı geçmiyorsa bu bir eksi yöndür yani bunu kabul etmek lazım. ha bu belki size olumsuz bir yön olarak gelmiyo olabilir yani siz öyle algılamıyorsunuzdur ama bence bu bir olumsuzluk yani günümüzde aracşların max. hızı baya arttı takdir edersiniz ki. yani her 180 190 yapan gidip direğe bindirmiyor, dikkatli ve kesinlikle yol müsait olduğu anlarda hız yapmak güvenli oluyor. ben daha önce değişik araclara bindim ve 160 170 i gecmeyen araclar da kullandım ve inanın hiç de hoş olmuyo limitinizin 160 gibi hızlarda bitmesi.




  • Önceki yazılarda da yazıldığı gibi.. Ruhsatında kamyonet yazan ve ticari rak düşünülen bu araçların aile arabası olarak kulllanıldığı aşikar. Bu anlamda bence büyük rahatlık kalabalık aileler için.Ben biraz daha lüks olsun ve Mercedes olsun de Vaneoyu seçtim. Herkezin seçiminede sonuna kadar saygı duyuyorum. Ama benim söylemek istediğim konu SAhibi olduğunuz aracın en iyisi olduğunu düşünmeniz. Bu sınıfta yok böyle araba.. Herkez bütçesine ve keyfine göre sürecek sefasını. Ama ileri geri en iyisi bu en iyisi şu demekte olmaz..

     TÜM HAFİF TİCARİ ARAÇLAR(Anketli)




  • bu sınıfın dış görünüm ve estetik açıdan en güzel aracı bence vaneo...diğer araçlarda olduğu gibi onunda eksileri var tabiki..ama sınıfındaki diğer araçlara göre pek tutmadı nedense.. fiyatının yüksek olması bunda etken ama caddy mesela pahalı olmasına rağmen baya tutuldu. vaneo bir ara 30 milyar a düşmüştü , bir kampanya vardı geçen sene, o zaman vaneo almak istemiştim ama olmadı, bu arada vaneo bildiğim 2002 de filan çıktı sanırım vaneo nun da yenisi çıkar yakında...
  • Vaneo'da fena araç değil hani.Görüntüsü ne kadar bozuk olsada derler ya içi beni yakar dışı seni yakar diye.Abi ne de olsa Mercedes bu ben uzun şasi sprinter minibüs ile 190'ı gördüysem tamamdır.
  • Bu sınıfta araç alanlar öyle ya da böyle aracına yük atıyorlar. Hergün olmasa bile haftada 1 olmadı 2 haftada 1 yükleyen çıkıyor.(Bizim gibi) Onun için Vaneo fazla tercih edilmedi. Çünkü kolay kolay 45 bin lira verilen araca yük atılmaz. Çünkü o aracın ki o da Vaneo oluyor, içi rakiplerine göre daha dar. Ayrıca parçaları pahalı, ne de olsa bir Mercedes. Hani aile aracı olarak alanlar da çıkar ama az olur. Birisi de kaptankaya arkadaşımız zaten, kararına saygı duyarım. Ama sırf Mercedes diye bana göre tipsiz bir araç almam. 45 bin liraya aile aracı olarak da Vaneo'dansa örneğin Focus C-Max'i tercih ederim. Çünkü çoluğu çocuğu bindirdiğin araç güvenli olmalı, dengeli olmalı. Yeri gelince basmalı, yeri gerince de zınk diye durmalı


    Ayrıca Vaneo'nun içi estetikten çok uzak. Eski bir tasarımı var. Malzeme kalitesine birşey diyemem, çünkü hiç incelemedim.




  • bence vaneo ön tasarımı ve iç konsol tasarımı en vasat olan araç ben konyada yaşıyorum bu araçları tavsiye edeni övgüler yağdıran birtek kişi bile duymadım ben ticari amaçla kullanacağım için connect i tercih ettim aile için kullanacksan caddye yük atacaksan stabizede kullanacaksan connect
  • Enteresan,ankette bu hafta connect dobloyu geçmiş... Caddy ise hala liderliğini koruyor...
  • 110 hp lik connect çıkarsa en iyisi olur.
    yok gelmezse caddy
  • arkadaşlar 110 ps connect ne zaman gelir bilen varmı?
  • Arkadaşlar 31 ağustosda konuyu üst konudan alacağım. Bu konuyu üst konu yapmaktaki amacım bir ay boyunca formdaki tüm arkadaşların oylarının sonucunu görebilmekti. 1 ay anket için yeterli bir zaman...

    Bakalım 31 ağustosda sonuç nasıl olacak...

    110 pc lik connectin ne zaman geleceği önemli değil. Önemli olan ford connectin daha az yakan bir motor teknolojisi geliştirmesi...Ford bundan çok şey kaybediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 16 Ağustos 2006; 14:18:45 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.