NOT: kalınla yazılı olanlar kulübümüzde sürekli paylaşım içinde olanlardır.
araç kullanırken 3 önemli konu insan gibi kullanın
1- başkalarına 2- kendinize 3- cebinize zarar ziyan vermeyin.
trafik kurallarına uyun hızlı kullanmayın hem yakıtınız çabuk bitmez hem araçınız sağlam kalır ustaya gitmez.başkalarının sizin ve sevdiklerinizin hayatlarıyla alay etmezsiniz.tersi olursa soluduğunuz hava içtiğiniz su yediğiniz yemek bir ömürü tadsız tuzsuz geçirirsiniz.Allah tüm sürücülere akıl ihsan eylesin.
CADDY TEAM "ersfb1907"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ==>KAPADOKYALI<== -- 30 Eylül 2008; 9:48:13 >
yaw ben nım farlar yanı parklar philpsin ve kısa farlar xenon uzunalr philipsin ya beyaz duruyor acıkcası ama 600 ytlen varsa engel eye yap derım ayrıca arac kapadokyalının deyıl ama super bır caddy olmus bence tabı :)ampul taktır dermıyım valla xenon gıbı durmuyor acıkcası basbaya sarının beyaz ampulu xenon daha cok gozu alıyor hafıfte bı mavılık var xenon da sadece beyaz olsun dersen taktır 90 ytl ama trafıkte cok anlasılıyor hangısı xenon hangısı taklıt.
usakllarrr hepinize teşekkür ederim konuyu okuyup mesaj atma zahemtinde bulunmuşsunuz...eee ne de olsa caddy'ciyiz yavvv...arkadaslar resimmlerde görülen modifiyeli gir caddy benim değil öncelikle söleyim...ben bunu bi modifiye sitesinden aldımmm....
KAPADOKYALI araban hayırlı olsun gerçekten gıcır gıcır duruyo. buarada nevşehirin neresi o resimdeki yer bana sanki örnek evlerin oralar gibi geldi. ben de nevşehirliyim ama ankaradayım okul nedeniyle ama sık sık geliyorum nevşehire. ben nevşehirde esentepedeyim.