Keçiören Aydınlıkevler Ticaret Meslek ve Ankara Anadolu İletişim Meslek Lisesi (Eskidendi) İsim: Ünal. Mekan: Mezunum okulun orda değilim Yaş:18 Yer: Ankara Meslek:Yok
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
Korkunun Ecele Faydası Yoktur~Burası İnönü Burdan Çıkış Yoktur!!.
Beşiktaşlı olmak sadece "taraftar" olmak anlamına gelmez. Taraftarlığı da bir kutsal forma içerisinde kutsamaktır...İşte o zaman ruhlar ve bedenler tek bir varlık gibi dans ederler tribünlerde...