Şimdi Ara

Tüm gün ne yapıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
3
Favori
3.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm gün neler yapıyorsunuz ? Pc, dışarı, tv, müzik, neler yapıyorsunuz uzun uzun yazın bakalım. Yaşlarıda belirtelim, belirtelim ki karşılaştırmalar yapalım.

• Öğleye doğru kalkıyorum yapacak işim varsa yapıyorum. Sonra tekrar Dh konu dışı net falan iftardan sonra arkadaşlarla nargile ve ya çay sohbet tavla falan Gece 1-2 gibi eve geliyorum bilgisayar başına oturuyorum. Bu ramazan günleri

Sabah 07.24'te kalkıp zorla hazırlanıp dersaneye gidiyorum sonra gelip evde ders çalışıyorum arada bi saat evde boş boş geziyorum falan. Bu da bu senenin planıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

Öğleye doğru kalkıyorum yapacak işim varsa yapıyorum. Sonra tekrar Dh konu dışı net falan iftardan sonra arkadaşlarla nargile ve ya çay sohbet tavla falan Gece 1-2 gibi eve geliyorum bilgisayar başına oturuyorum. Bu ramazan günleri

Sabah 07.24'te kalkıp zorla hazırlanıp dersaneye gidiyorum sonra gelip evde ders çalışıyorum arada bi saat evde boş boş geziyorum falan. Bu da bu senenin planıydı.
    ilk 10 gün yattık tam zamanlı olarak.Şimdi ise dükkanı açtım çalışıyorum.

Orijinalden alıntı: 'ressam

Hangi ilk ongün kardeş ayrıca ne dükkanı açtın hayırlı olsun

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

Öğleye doğru kalkıyorum yapacak işim varsa yapıyorum. Sonra tekrar Dh konu dışı net falan iftardan sonra arkadaşlarla nargile ve ya çay sohbet tavla falan Gece 1-2 gibi eve geliyorum bilgisayar başına oturuyorum. Bu ramazan günleri

Hafta içi farklı , hafta sonu çok farklı. Uzunca anlatıyorum.Sınava hazırlanıyorum bu sene Lise 4.

Salı günü kalktığım sabah 9'da 10'a kadar uyanma süreci kahvaltı. 10'da bilgisayar'a otururum. Oynadığım belli online oyun'la beraber twitter , feysbuk , dh'de takılırım. 1'e kadar böyle sürer arada kalkar sigara içer birşeyler atıştırırım. 1'den 2'ye kadar ders çalışırım. Duş alır hazırlanıp 2:30'da dershaneye giderim. 5.30'da dershanden çıkar bazen arkadaşlarımla takılır bazen eve geçerim. Eve geçmeden önce iddaa oynarım bir. Evde Akşam yemeği yer bilgisayar takılırım. Biraz ders çalışır. Tekrar bilgisayar akşam Televizyon izler yatarım. Hafta sonu cuma dershaneden çıkar çıkmaz Yazlığa giderim. Oradaki hayat hergün farklı anlatamam ama uyku düzeni çok farklı sabah 9-10 gibi yatıyor öğlen 4'te kalkıyorum orada. Öyle işte sıkacaz bu sene az tatil daha çok ders..

• Saat 7de kalkip magazayi aciyorum aksam 23:00'da kapatiyorum.

Orijinalden alıntı: Ay-yildiz

Saat 7de kalkip magazayi aciyorum aksam 23:00'da kapatiyorum.
    Sabah 7 Akşam 5 işteyim. Eve gidiyorum iftara kadar yatıyorum. Gece 1:30 gibi yatıp Sahura kalkıyorum. 3:30 gibi yatıp 7 de kalkıyorum. Pert olduk anasını satayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İl teber -- 7 Ağustos 2012; 9:08:53 >

Orijinalden alıntı: tolga509

Sabah 7 Akşam 5 işteyim. Eve gidiyorum iftara kadar yatıyorum. Gece 1:30 gibi yatıp Sahura kalkıyorum. 3:30 gibi yatıp 7 de kalkıyorum. Pert olduk anasını satayım :)

madem bu kadar şikayetcisin tutma.Şahsen ben çalışsam hayatta tutmam.
    çıkmazsam hımym izlerim

Orijinalden alıntı: Knoxville

quote:

Benim şikayetim oruç tutmakla alakalı değil. Arazi işleri yoruyor biraz ondan.

Orijinalden alıntı: Knoxville

quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlackWaltz

Alıntıları Göster
    sabah 7 uyanıs,
    8.30 is bası,
    aksam 6 paydos,
    iftara kadar internet ya da uykum varsa yatarım,
    bu aralar biraz canım sıkkın oldugundan iftardan sonra hemen mahalleye atarım kendimi,
    12, 12.30 gibi gelir, yarım saat bir saat daha internette takılır yatarım,
    sabah 3 sahur yapar yatarım.

Bu aralar böyle, ramazan bittikten sonra spor eklenecek ve gezip tozmalar artacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rain-Man

quote:

ramazanın ilk 10 günü dükkan zaten vardı

Orijinalden alıntı: 34Kurşun

sabah 7 uyanıs,
    8.30 is bası,
    aksam 6 paydos,
    iftara kadar internet ya da uykum varsa yatarım,
    bu aralar biraz canım sıkkın oldugundan iftardan sonra hemen mahalleye atarım kendimi,
    12, 12.30 gibi gelir, yarım saat bir saat daha internette takılır yatarım,
    sabah 3 sahur yapar yatarım.

Bu aralar böyle, ramazan bittikten sonra spor eklenecek ve gezip tozmalar artacak.

Alıntıları Göster
    sabah 8.30da kalkıyorum
    11de kahvaltı
    1-2de evden çıkıyorum, saat 7ye kadar geziyoruz falan
    sonra iftar
    akşam 10-11gibi nargile içmeye, tavla atmaya gidiyoruz.
    gece 12-1gibi evde oluyorum.
    2de yatıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

sabah 8.30da kalkıyorum
    11de kahvaltı
    sonra iftar
    2de yatıyorum.

Alıntıları Göster
    Uyucam şimdi akşam görüşürüz

Orijinalden alıntı: Owl City.

sabah 8.30da kalkıyorum
    11de kahvaltı
    sonra iftar
    2de yatıyorum.

Alıntıları Göster
    Sabah 9/10 da yatıyorum.

Öğlen 4 gibi kalkıyorum.

Geceleri oyun/dh/film takılıyorum.

14 ünde dershanem başlıyor 15i de doğum günüm.

-Milli Kayınço-

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Ressam

quote:

Orijinalden alıntı: Rain-Man

quote:

ramazanın ilk 10 günü dükkan zaten vardı

Alıntıları Göster
    Yaz tatili cidden sıkıcı ha. İnsan "Tatil gelse de dinlensek." diyor sene içinde ama böyle de boş boş oturulunca bir değeri kalmıyor tatilin.
    Saat 4-5 gibi yatıyorum, 9-10 gibi kalkıyorum. Bilgisayarda takılıyorum çoğunlukla, arkadaşlarla oyun falan oynuyoruz. Sonra 5-6 gibi spor salonuna gidip 8-9 gibi dönüyorum. Onun dışında planlı hiç bir şeyim yok denilebilir. Dışarı çıkacak arkadaş da yok, olsa da çağırılmam sanırım.
    Para kazanmak gibi planlarım vardı bu yaz, nerdeyse 1 ay kalmış okulların açılmasına, ne para kazanması? Her yılın yazı, bir öncekinden daha sıkıcı. Yani teknik olarak her yazım en sıkıcı yaz oluyor.

• Sabah saat 6.45'te kalkıyorum.Dükkanı açıyorum.Bir kerizin internetiyle buralardayım.Dükkanda LED'lerden daha çağdaş bir araç yok yani.İnternet ilaç gibi geliyor.Saat 8'de de eve gidiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Yaz tatili cidden sıkıcı ha. İnsan "Tatil gelse de dinlensek." diyor sene içinde ama böyle de boş boş oturulunca bir değeri kalmıyor tatilin.
    Saat 4-5 gibi yatıyorum, 9-10 gibi kalkıyorum. Bilgisayarda takılıyorum çoğunlukla, arkadaşlarla oyun falan oynuyoruz. Sonra 5-6 gibi spor salonuna gidip 8-9 gibi dönüyorum. Onun dışında planlı hiç bir şeyim yok denilebilir. Dışarı çıkacak arkadaş da yok, olsa da çağırılmam sanırım.
    Para kazanmak gibi planlarım vardı bu yaz, nerdeyse 1 ay kalmış okulların açılmasına, ne para kazanması? Her yılın yazı, bir öncekinden daha sıkıcı. Yani teknik olarak her yazım en sıkıcı yaz oluyor.

Alıntıları Göster
    8 de işe geliyorum,6 da çıkıyorum,evde yemeğimi yiyip yatıyorum,ve yine 8 de kalkıyorum 5 gün böyle hafta sonuda full evdeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dave Mustaine

Sabah saat 6.45'te kalkıyorum.Dükkanı açıyorum.Bir kerizin internetiyle buralardayım.Dükkanda LED'lerden daha çağdaş bir araç yok yani.İnternet ilaç gibi geliyor.Saat 8'de de eve gidiyorum.
    gündüzleri çalışıyorum gece kafama göre takılıyorum yaş 21
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.