Şimdi Ara

Edirne/Erikli'yi bileniniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
23.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edirne/Erikli'yi bilen var mı ? Perşembe gidiyoruz. Orayı bileniniz var mı ? Biz 3 kere gittik denizi falan harika. Çok bilinen bir yer değil, zaten o yüzden oraya gidiyoruz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Edirne/Erikli: Bir Sahil Cenneti

Edirne'nin sahil ilçelerinden Erikli, büyüleyici manzaraları ve temiz plajıyla sakin ve huzurlu bir tatil arayanlar için ideal bir destinasyondur.

Erikli Plajı

İnce kumlu ve berrak sularıyla Erikli Plajı, ziyaretçilerine keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor. Plajda şezlonglar ve şemsiyeler kiralayabilir, güneşin tadını çıkarabilir ve denizde yüzebilirsiniz.

Yorumlar

Erikli Plajı, ziyaretçilerden genel olarak olumlu yorumlar alıyor. Kullanıcılar plajın temizliğinden, sakin atmosferinden ve sığ sularından bahsediyor. Ayrıca plajda bulunan kafeler ve restoranlar da ziyaretçilerin beğenisini kazanıyor.

Yapılacak Aktiviteler

Plajda dinlenmenin yanı sıra, Erikli'de çeşitli aktivitelerin keyfini çıkarabilirsiniz. Bölgede yürüyüş ve bisiklet parkurları bulunuyor. Ayrıca, kitesurf ve yelken gibi su sporlarını da deneyebilirsiniz.

Konaklama

Erikli'de her bütçeye uygun konaklama seçenekleri mevcut. Sahilde yer alan otellerden apartlara kadar çeşitli seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz.

Gastronomi

Erikli'de yerel lezzetleri tadabileceğiniz çok sayıda restoran bulunuyor. Deniz ürünleri, Trakya mutfağı ve Türk mutfağının klasikleri burada keyifle sunuluyor.

Ulaşım

Erikli'ye İstanbul'dan yaklaşık 3 saatlik bir sürüş mesafesiyle ulaşılabilir. Ayrıca, Edirne'den düzenli olarak kalkan otobüsler bulunuyor.

Eğer huzurlu ve unutulmaz bir sahil tatili arıyorsanız, Edirne Erikli Plajı tam size göre bir destinasyon. Temiz denizi, sakin atmosferi ve çeşitli aktivite seçenekleri ile Erikli, keyifli ve dinlendirici bir tatilin kapılarını sizlere açıyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Erikli çok güzel yerdir.Biz gittiğimizde ev kiralamıştık.Sizde ev kiralarsanız daha iyi olur
  • geçende günü birlik gittik edirneden güzel yerdir sahili kaalbılıktır ama
  • adını çok duydum ama gitmedim. Giden arkadaşlar varsa günlük ne kadara ev kiraladıklarını yazabilirler mi?
  • erikli güzeldir temizdir ama mecidiye sahili ondan daha temizdir gelmişken mecidiyeye de uğra
  • Mükemmel bi yer tam kafa dinlemelik geçen hafta keşandan geçmiştim oraya bodrumdan daha güzel bence sakin sessiz
  • Güzeldir genç ortamıda var ama genel olarak emekli yeri sakin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Isparta mi Mersin mi
    3 yıl önce açıldı
    Beyler Aksaray diye bi şehir var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @MiralayTurk57 @Endimiyon

Evet gerçekten fiyatlar geçen seneye göre 1.5 2 kat artmış. geçen sene günlük 100'e tuttuğumuz yer bize 200 dedi. şimdi biraz daha araştırdık 6 yataklı er 165'e kiraladık günlüğüne. (
    Bu fiyat artışı sebebi bence Ağustos'da ramazan olmasından dolayı. Çünkü Ramazanda oruç tutacak millet denize girme oranı düşer. Bu yüzden Ağustosta ev fiyatları çok ucuzlayacak gibime geliyor.

@mysterious67 1 haftalık ailecek gittiğimiz için (6kişi) ev kiraladık hocam ;)

@aı_legend3 hocam alınmayın ama günü birlikçileri hiç sevmiyorum, pazar ya ada cumartesi günleri günü birlikçiler bi geliyor denize,(çoğusu kro :( ) deniz ana baba günü. girmek istemiyorum o vakitler. Sahil normalde çok kalabalık değil ama pazar günü ekstradan günübirlikçiler geliyor.

@Ersiny. @Doruk. Genel olarak öyle emekli yeri gibi, gittiğim en harika yer bence.. Ama gece hayatı da çok güzel, yazın çok genç oluyor ve tam bir alkolik mekan (alkol tüketmiyorum ama tüketenler için bilgi verdim)

• Orda ev kiralama islerini yuruten akrabamiz var. Gecen sene orda kalmistik. Gunlugu 70liradan dublex ve dayali doseli olur evler genelde. Senin icin arayip konusurdum fakat yurt disindayim.

Ayrica bilmek istedigin seyler varsa sorabilirsin. Ornegin sessiz sakin ve denizi guzel mecidiye vardir orada mutlaka gitmelisin. Yanlis hatirlamiyosam 20 25dk suruyor araba ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cradlef -- 17 Temmuz 2011; 14:26:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: runescapez

Orda ev kiralama islerini yuruten akrabamiz var. Gecen sene orda kalmistik. Gunlugu 70liradan dublex ve dayali doseli olur evler genelde. Senin icin arayip konusurdum fakat yurt disindayim.

hocam geçen sene için 70 lira olabilir ama bu sene öyle olacağını hiç sanmıyorum, bu arada teşekkür ederim umarım seneye ulaşırım size :)
  • Edirne/uzunköprüde 6 yıl yaşadım ondan dolayı çevresini biliyorum. Erikli ye gitmişken birde mecidiye ye uğramanızı tavsiye ederim. Mecidiyede askeri kampa giderdim her yıl 10 gün kadar kalırdım ve bi okadar da günü birlik giderdik. Balık tutmayı unutma :) Çipura, kefal, trakonya, dil balığı, vatos, zargana bol bol çıkar. Çok tutardık abimle. Denizi hayatımda gördüğüm en berrak, en güzel suya sahip. Turlar olur mümkünse ona katıl fiyatı çok değildir sanırım. Kayalıkları gezdiriyor ve görülmeye değer. Çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~TheHBO~

@MiralayTurk57 @Endimiyon

Evet gerçekten fiyatlar geçen seneye göre 1.5 2 kat artmış. geçen sene günlük 100'e tuttuğumuz yer bize 200 dedi. şimdi biraz daha araştırdık 6 yataklı er 165'e kiraladık günlüğüne. (
    Bu fiyat artışı sebebi bence Ağustos'da ramazan olmasından dolayı. Çünkü Ramazanda oruç tutacak millet denize girme oranı düşer. Bu yüzden Ağustosta ev fiyatları çok ucuzlayacak gibime geliyor.

@mysterious67 1 haftalık ailecek gittiğimiz için (6kişi) ev kiraladık hocam ;)

@aı_legend3 hocam alınmayın ama günü birlikçileri hiç sevmiyorum, pazar ya ada cumartesi günleri günü birlikçiler bi geliyor denize,(çoğusu kro :( ) deniz ana baba günü. girmek istemiyorum o vakitler. Sahil normalde çok kalabalık değil ama pazar günü ekstradan günübirlikçiler geliyor.

@Ersiny. @Doruk. Genel olarak öyle emekli yeri gibi, gittiğim en harika yer bence.. Ama gece hayatı da çok güzel, yazın çok genç oluyor ve tam bir alkolik mekan (alkol tüketmiyorum ama tüketenler için bilgi verdim)

şimdi sen bana ne demek istiyorsun napalım kardeş hafta içi işimiz var hafta sonu geliyoruz ölelimmi biz

• Geçen hafta ilk defa gittim . Küçük sakin bir yer . Plajı halk plajı tıklım tıklım ama deniz ve kum muazzam derecede güzel. Biz ev kiralayıp orada kaldık ama kaç para verdiğimizi bilmiyorum.
    Özetle. Erikli'yi biliyorum güzel yer
  • @Sadece Bir Üye hocam herkes mecidiye mecidiye diyor ama umarım gidebilirim de balık tutmayı bilmem ben sadece turlar falan katılabilirim belki,

@aı_legend3 estağfurullah hocam size bişey demek istemiyorum ama günübirlikçilerin çoğu kro, nasıl olsa beni bi daha görmeyecekler düşüncesine sahip herifler var

@tyndare0s evet çok beğendim ben de, ama çok kalabalık değildi geçen sene gittiğimizde, umarım bu sene de öyle olur..
  • Ben Eneze gitmenizi tavsiye ederim. Erikliye hiç gitmedim ama Enez başkadır. Geçen sene ev kiraları günlük 60-110 arası değişiyordu. Eğer çok sakin biryer arıyorsanız. Büyükevren veya Vakıf denizi on numaradır ve çok sakindir.
  • İşçimen otelde kaldık arkadaşlarla Erikli'de.Denizi gerçekten harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: Segamaster

Ben Eneze gitmenizi tavsiye ederim. Erikliye hiç gitmedim ama Enez başkadır. Geçen sene ev kiraları günlük 60-110 arası değişiyordu. Eğer çok sakin biryer arıyorsanız. Büyükevren veya Vakıf denizi on numaradır ve çok sakindir.

martıya gel aslanım martıya şaka maka güzeldir oralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyndare0s

Geçen hafta ilk defa gittim . Küçük sakin bir yer . Plajı halk plajı tıklım tıklım ama deniz ve kum muazzam derecede güzel. Biz ev kiralayıp orada kaldık ama kaç para verdiğimizi bilmiyorum.

Mecidiye de dayımızın yazlığı var.Köyün tam girişinde bilirsin belki dublex bi ev.Oraya her gittiğimde arka tarafta bi liman gibi bi yer var oraya giderim.Dalgıçlar var baya.Orada ki su kadar temiz su bulamazsınız.Akvaryum gibi.Her ayrıntısına kadar gözüküyor su.

Yanlış alıntının kurbanıyım.@ sadece 1 üye için olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colossus_ -- 18 Temmuz 2011; 3:45:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

quote:

Orijinalden alıntı: tyndare0s

Geçen hafta ilk defa gittim . Küçük sakin bir yer . Plajı halk plajı tıklım tıklım ama deniz ve kum muazzam derecede güzel. Biz ev kiralayıp orada kaldık ama kaç para verdiğimizi bilmiyorum.

Mecidiye de dayımızın yazlığı var.Köyün tam girişinde bilirsin belki dublex bi ev.Oraya her gittiğimde arka tarafta bi liman gibi bi yer var oraya giderim.Dalgıçlar var baya.Orada ki su kadar temiz su bulamazsınız.Akvaryum gibi.Her ayrıntısına kadar gözüküyor su.

oradaki askeri kampta çok kalmışımdır ufacıkkene

• quote:

Orijinalden alıntı: Segamaster

Ben Eneze gitmenizi tavsiye ederim. Erikliye hiç gitmedim ama Enez başkadır. Geçen sene ev kiraları günlük 60-110 arası değişiyordu. Eğer çok sakin biryer arıyorsanız. Büyükevren veya Vakıf denizi on numaradır ve çok sakindir.

hocam 3-4 sene önce gittim vakıflar'a tam bir emekli yeri yaa gidebileceğin tek yer marketin önü gençler için çok sıkıcı bir yer babam çalıştığı için bizi bırakıp dönmüştü hafta sonu için geldiğinde direk enez'e kaçmıştık akrabaların yanına azcık insan yüzü gördüm de kendime geldim sıkıntıdan artık bembeyaz olmuştum o derece yani konuyu açan arkadaş Erikli hareketlidir pek gitmedim gerçi ama arkadaşlarım hep gidiyor onlardan biliyorum ben 1 kere gittim o da günübirlikti zaten 1 hafta sonra bende arkadaşla Enez'e gidiyorum yeter ki akrabasının evini ayarlayabilsin eğer ayarlayamazsa ya pansiyona gitçez bizde yada günübirlik gidicez aslında dizel bir araçla Uzunköprü'den günü birlik gitmek evde kalmaktan daha ucuza gelir diye düşünüyorum ama oraya gidersem gece hayatta dönmem oradan kendimi biliyorum artık arabada yada sahilde yatarız yada hiç uyumayız

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.