Şimdi Ara

TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
30.386
Cevap
682
Favori
1.970.074
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
23 oy
Giriş
  • Normal posta merkezinden gonderince ptt burda devraliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kaptanedi

quote:

Orijinalden alıntı: rj2k

Normal posta merkezinden gonderince ptt burda devraliyor

bende onu soruyorum zaten hollandanın normal posta merkezi nin ismine onlarda ptt mi diyorlar..

sen Postkantoor de onlar anlarlar, tnt calisiyor

Bu "zimmete alindi" ne demek bilen yok mu hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rj2k -- 7 Şubat 2013; 1:14:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: rj2k
    Bu "zimmete alindi" ne demek bilen yok mu hala

Postacıya zimmetlenmiş birkaç güne gelir.

Merhaba arkadaşlar yurt dışından yalnızca 1 tane 250 dolar değerinde tablet alacağım gümrük vergisi gelir mi ? gelirse ne kadar gelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 7 Şubat 2013; 11:41:57 >

quote:

Orijinalden alıntı: gencgsli

Beyler

Fedexte ürünüm takıldı.
    37 dolar fatura bedeli, bunu ispatlamak için kredi kartı-paypal vs çıktısı lazım diyorlar
    Ben bunu arkadaşa aldırdım nerdeyse 1 ay önce 100 lira elden verdiydim hallet diye.nasıl ödeme yaptığını da bilmiyorum.
    Ne bileyim böyle şeyler isteneceğini
    O elemana ulaşma şansım yok şuan..kesinlikle yok yani.
    Bu durumu aktardım fedex görevlisine yarın için gümrük memurunun göreceğini söyledi ona göre mail atacakmış.
    Kol gibi bi masraf çıkarsa bi çıkış yolu olabilir mi.Ürünün değerini nasıl ispat edebilirim ki

Vakti bilgisi olan varsa okumak isterim lütfen.

• Evde hobi olarak kullanmak için elektronik tamirde kullanılan bir adet, 5 kglık pakette sıcah hava üflemeli lehim istasyonu getirteceğim CHINA POST ile,ürünün linki
    aşağıda acaba gümrüğe takılma ihtimali var mı,fiyatı kargo hariç 98 dolar civarı olacak:

ayrıca Çin'deki tatil yüzünden gecikme yaşanır mı,Honkong Post ya da Singapur Post'u mu tercih etmeliyim sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: SORGUMEMURU

Evde hobi olarak kullanmak için elektronik tamirde kullanılan bir adet, 5 kglık pakette sıcah hava üflemeli lehim istasyonu getirteceğim CHINA POST ile,ürünün linki
    aşağıda acaba gümrüğe takılma ihtimali var mı,fiyatı kargo hariç 98 dolar civarı olacak:
    http://www.aliexpress.com/item/DHL-EMS-Freeshipping-On-sale-SAIKE-SK-852D-welding-station-hot-sale-smt-soldering-rework-desoldering/529526085.html
    ayrıca Çin'deki tatil yüzünden gecikme yaşanır mı,Honkong Post ya da Singapur Post'u mu tercih etmeliyim sizce?

kaç adet getirteceksin bir tane mi. hk postu tercih et. gümrüğe takılma ihtimali evet var. gümrük vergisi sınırındasın biraz daha anlaşırsan 95 gibi o zaman takılsa da geçirirsin gümrükten.

• GÜMRÜĞE TAKILIR MI DERKEN TİCARİ SAYILIP GÜMRÜK MÜŞAVİRİ TUT FELAN DİYE ZORUNLULUK GETİRİRLER Mİ?
  • aliexpress den 72 usd lik alışverişim oldu daha sonra ektradan kargo ücreti çıkınca iptal etmek zorunda kaldık.15 gündür para iadesi yapılmadı visa kartıma.ne yapmam gerekir
  • KARGO ÜCRETİ YÜZÜNDEN GÜMRÜĞE TAKILIR DİYE İPTAL ETTİM DİYORSAN EĞER KARGO ÜCRETİ 75 EURO'LUK SINIRDA ZATEN GÖZ ÖNÜNE ALINMAZDI AMA KARGO ÜCRETİ YÜKSEK DİYE İPTAL ETTİYSEN DURUMU TEKRARDAN ALIEXPRESS'E BİLDİRSEN İYİ OLUR...BELKİ DISPUTE DE AÇILABİLİR SÜRESİNİ GEÇİRMEDEN...
  • Evde hobi olarak kullanmak için elektronik tamirde kullanılan bir adet, 5 kglık pakette sıcah hava üflemeli lehim istasyonu getirteceğim CHINA POST ile,ürünün linki
    aşağıda acaba gümrüğe takılma ihtimali var mı,fiyatı kargo hariç 85 dolar civarı olacak:

GÜMRÜĞE TAKILIR MI DERKEN TİCARİ SAYILIP GÜMRÜK MÜŞAVİRİ TUT FELAN DİYE ZORUNLULUK GETİRİRLER Mİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SORGUMEMURU -- 7 Şubat 2013; 23:41:23 >

• Arkadaşlar herkeze merhabalar;
    16 Aralık tarihinde ödemesini yaptığım ürün hala Türkiye ye giriş yapmadı.
    Takip numarası ile baktığımda Gönderi müşteriden alınmıştır yazısı dışında herhangi bir açıklama yok.
    Dispute süreme 7 gün kaldı.
    Ürün 7.5 Dolarlık bir ürün.Bu aşamada sizce ne yapmalıyım.
    Biraz daha bekleyeyimmi yoksa dispute açayımmı.
    Dispute açtıktan sonraki sürecide bilmiyorum.
    Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
    Şimdiden Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utabev

Arkadaşlar herkeze merhabalar;
    16 Aralık tarihinde ödemesini yaptığım ürün hala Türkiye ye giriş yapmadı.
    Takip numarası ile baktığımda Gönderi müşteriden alınmıştır yazısı dışında herhangi bir açıklama yok.
    Dispute süreme 7 gün kaldı.
    Ürün 7.5 Dolarlık bir ürün.Bu aşamada sizce ne yapmalıyım.
    Biraz daha bekleyeyimmi yoksa dispute açayımmı.
    Dispute açtıktan sonraki sürecide bilmiyorum.
    Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
    Şimdiden Teşekkürler.

Süre uzatma şansınız var eğer Aliexpress'ten aldıysanız. Satıcı ile konuşun süreyi uzatsın.

GÜMRÜĞE TAKILIR MI DERKEN TİCARİ SAYILIP GÜMRÜK MÜŞAVİRİ TUT FELAN DİYE ZORUNLULUK GETİRİRLER Mİ?

• 99$ı geçmeyen. 3 kilo ağırlığındaki paket eve teslim edilir mi?

Orijinalden alıntı: SORGUMEMURU

Evde hobi olarak kullanmak için elektronik tamirde kullanılan bir adet, 5 kglık pakette sıcah hava üflemeli lehim istasyonu getirteceğim CHINA POST ile,ürünün linki
    aşağıda acaba gümrüğe takılma ihtimali var mı,fiyatı kargo hariç 85 dolar civarı olacak:
    http://www.aliexpress.com/item/DHL-EMS-Freeshipping-On-sale-SAIKE-SK-852D-welding-station-hot-sale-smt-soldering-rework-desoldering/529526085.html

gümrük olayından başka bir konuya dikkatini cekmek istiyorum.. ürünün temin süreci 20 gün yazıyor. kargo sürecide 5-16 gün yazmiş. ortalama 10 gün de. 10 günde gümrüğe olaşır. ordan bizim ptt alır 2-3 günde anca getirir.. yani şimdi sipariş versen 30-35 dünden önce gelmez bilgin olsun....

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.