Benim önceki telefonumdu 5800 hem kasa açılığı vardı hemde karşı tarafın sesi cızırtılı geliyordu bu telefonu kullananların hepsi bundan şikayetçi zaten.
Birazdan basar konuyu 5800 fanboyları, yok 5800 dünyanın en iyi telefonu vs....
createmir ilk önce geçmiş olsun vakıt kaybetmeden delillerinizle gidin thh 3 ay bekle paranı al ben haftaya çşmba paramı alıcam
5800 bilinen tüm arızaları sorunları kendı kendıne kapanıp açılma cızırtı ses problemi şarj problmei donma anormal işleme vs vs hepsi bu hatalardan mevcut
konuyu açmısken br öneri istiyorum 500 600 tl arası güzel bir tel önerirmisiniz sorunsuz 5800 gibi sorunları olmayan c6-01 x6 baktım biraz ama sizin önerilerinizi dinlemek isterim tşkrler.
quote:
Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y
quote:
Orijinalden alıntı: s&m
hayırlı olsun
benim de n8'im 3. kez aynı hatayı verdi hemen tüketici hakem heyetine başvurdum.3 ay içinde sonuçlanacak.bakalım ne karar çıkacak
ne problemi vardı N8'in?
3 defa kapanıp açılmadı. 3.kez servisten aldıktan 1 saat sonra tekrar kapandı.servise götürdüm ana kartı değişelim dediler ama aynı hatayı 3.kez tekrar ettiği için sadece telefon değişimi yaparsanız kabul ederim dedim.2 haftadır telefon serviste. 3.hatadan sonra hemen hakem heyetine başvurdum,bekliyorum
Arkadaşlar.
Tüm 5800 ları iade edebilirisiniz. Çünki ürün gizli ayıba sahip.
Ben RDS çalışmıyor sebebi ile iade ettim 5800 ı. Gelişmiş kullanıcı klavuzunda bahsediyor RDS özelliğinden. Ve servise bastırırsanız RDS nin sonradan kaldırıldığına dair rapor veriliyor ki bende örnek rapor ve emsal olabilecek hakem heyeti kararı var.
Ben bildiğiniz RDS çalışmıyor şikayeti ile aldım paramı geri. Zira bu telefon satılırken olan, kullanma klavuzunda olduğu belirtilen ve sonradan kaldırılan bir özellik. Bu da onu TC yasaları çerçevesinde Gizli ayıba sokar ve ücret iadesi sebebidir.
Nokia ya bu konuda mteşekkirim. Sayesinde çıkadığı kıllıklar ile uğraşa uğraşa avukat oldum sonunda.
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay Birazdan basar konuyu 5800 fanboyları, yok 5800 dünyanın en iyi telefonu vs....
hiç sanmam, artık onlar da kabul ettiler telefonun sorunlu olduğunu
Tebrikler.
Hocam bende x6 war güzel telefon capacitive ekranı kamerası gayet başarılı fakat kasa açıklığı var sağ ve sol tarafında dolayısıyla içine toz giriyor.C6 yı öneririm
Yine dokunmatik, symbianlı nokia mı düşünüyorsun? Benzer şeyler yaşamak istemiyorsan uzak durmanı öneririm. C6-01'i zaten hiç bakma otofokus olmayan bir cihazda fotodan hayır beklenmez. Bence android cihazlara bakabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: massees
createmir ilk önce geçmiş olsun vakıt kaybetmeden delillerinizle gidin thh 3 ay bekle paranı al ben haftaya çşmba paramı alıcam
5800 bilinen tüm arızaları sorunları kendı kendıne kapanıp açılma cızırtı ses problemi şarj problmei donma anormal işleme vs vs hepsi bu hatalardan mevcut
konuyu açmısken br öneri istiyorum 500 600 tl arası güzel bir tel önerirmisiniz sorunsuz 5800 gibi sorunları olmayan c6-01 x6 baktım biraz ama sizin önerilerinizi dinlemek isterim tşkrler.
Bu kadar dandik bir marka ve hala bir numara.
Literature girmeli kesinlikle.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y
quote:
hayırlı olsun
benim de n8'im 3. kez aynı hatayı verdi hemen tüketici hakem heyetine başvurdum.3 ay içinde sonuçlanacak.bakalım ne karar çıkacak
ne problemi vardı N8'in?
3 defa kapanıp açılmadı. 3.kez servisten aldıktan 1 saat sonra tekrar kapandı.servise götürdüm ana kartı değişelim dediler ama aynı hatayı 3.kez tekrar ettiği için sadece telefon değişimi yaparsanız kabul ederim dedim.2 haftadır telefon serviste. 3.hatadan sonra hemen hakem heyetine başvurdum,bekliyorum
hayırlısı o zaman umarım ücret iadesi çıkar..n8 lerde pek sorun yaşayan arkadaşım yok ama çürüğü size denk gelmiş demekki..
Hocam bu telefonda çok az sorun yaşayan bi ben varım herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: DigitalWorld Arkadaşlar.
Tüm 5800 ları iade edebilirisiniz. Çünki ürün gizli ayıba sahip.
Ben RDS çalışmıyor sebebi ile iade ettim 5800 ı. Gelişmiş kullanıcı klavuzunda bahsediyor RDS özelliğinden. Ve servise bastırırsanız RDS nin sonradan kaldırıldığına dair rapor veriliyor ki bende örnek rapor ve emsal olabilecek hakem heyeti kararı var.
Ben bildiğiniz RDS çalışmıyor şikayeti ile aldım paramı geri. Zira bu telefon satılırken olan, kullanma klavuzunda olduğu belirtilen ve sonradan kaldırılan bir özellik. Bu da onu TC yasaları çerçevesinde Gizli ayıba sokar ve ücret iadesi sebebidir.
Nokia ya bu konuda mteşekkirim. Sayesinde çıkadığı kıllıklar ile uğraşa uğraşa avukat oldum sonunda.
daha önce kendi konundada açklama yapmıştıım insanların aklında yanlış bilgi olmasın şuan için senin yöntem geçerli değil çünkü v52 ile v40da kaldırılan rds sorunluda olsa v52de çalışıyo.eğer yanlış bildiğim bişey varsa cevabımızı bekliyorum mümkün bişey varsa eğer sorunlu olduğu için değilde telefon değişikşiği yapıcağım için yanlış bi yöntemde olsa paramın iadesi yöntemini kullanmak istiyorum.cevabınızı bekliyorum teşekürler
tebrıkler sonuc olumlu olmus
quote:
Orijinalden alıntı: ErsinBoz
daha önce kendi konundada açklama yapmıştıım insanların aklında yanlış bilgi olmasın şuan için senin yöntem geçerli değil çünkü v52 ile v40da kaldırılan rds sorunluda olsa v52de çalışıyo.eğer yanlış bildiğim bişey varsa cevabımızı bekliyorum mümkün bişey varsa eğer sorunlu olduğu için değilde telefon değişikşiği yapıcağım için yanlış bi yöntemde olsa paramın iadesi yöntemini kullanmak istiyorum.cevabınızı bekliyorum teşekürler
Olay orada kopuyor zaten.
Yasadaki "ayıp" şunu kapsıyor.
Bir malın tanıtım broşüründe yer alan ya da satıcının belirttiği ( kanıt lazım ) ya da kullanma klavuzunda yer alan bir özelliğin sorunlu ya da kullanıcının cihazdan beklediği faydayı sağlayamıyor olması ayıp olarak geçer.
V52 de RDS geldi ama 200TL lik telefonlardaki kadar efektif çalışmıyor sorunlu, çalışsa da kilitleme yapıyor. Bu da onu ayıba sokuyor.
Misalen Nokia 3250 fotograf çekiminde kırmızı çekim yapıyordu. Yani evet resim çekiyor ama doğru çekmiyor. Bu da onu ayıba sokuyor. Durum tamamen aynı. Güya RDS var ama çalışması gerektiği gibi çalışmıyor.
Bu sorunu N85 ve N86 da bile gördüm. Yani hepsi aynı sorun ile iade edilebilir.
İPhone nun blutooth u ile dosya gönderilememesini bile bu yasaya sokabilirsiniz. Tabi kullanma klavuzunda ve broşürde açıkça blutooth ile sadece kulaklık takılabileceği yazmıyor ise.
Cevabınız için teşekkürler.
hepinize teşekkür ederim c6 dan vazgeçtim otofokusu olmadıgı için 5800 da da kasa açıklıgı nedenyle toz giridi ve ekranda leker var :) x6 da da aynılarımı oluyor birde andryoid işlemcili telefon modellerini önerirseniz sevinirim teşekkürler .
quote:
Orijinalden alıntı: massees
hepinize teşekkür ederim c6 dan vazgeçtim otofokusu olmadıgı için 5800 da da kasa açıklıgı nedenyle toz giridi ve ekranda leker var :) x6 da da aynılarımı oluyor birde andryoid işlemcili telefon modellerini önerirseniz sevinirim teşekkürler .
yanlış yazmış olabLrim k.bkmayın android :D
quote:
Orijinalden alıntı: gokmay
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay Birazdan basar konuyu 5800 fanboyları, yok 5800 dünyanın en iyi telefonu vs....
hiç sanmam, artık onlar da kabul ettiler telefonun sorunlu olduğunu
Hocam forum içerisinde yine fazlasıyla mevcut kabullenmeyenle, yapıcak bişey yok malesef..