Şimdi Ara

[KIRMIZI,PEMBE,MOR FOTO ÇEKEN NOKIA TELEFONLARI] SENİN RENGİN HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (6 Mobil) - 10 Masaüstü6 Mobil
5 sn
1.360
Cevap
0
Favori
58.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

.. 3250
    .. 6270
    .. 6280
    .. 6288
    .. 6233
    .. N70
    .. N71
    .. N72
    .. E50

.::PEMBE FOTOĞRAF ÇEKEN MODELLER::.

5500

3250 KATILIMCILARI:
    [cLone]::

Seiko

Whiteraven

Lvthsgm

Hmz

Ugur67

DigitalWorld

MC_Cool

Be cool

MC_eMRe

ScORphY

Baykartal

Chayen

trsmach

onguryıl

mutu53

msw

"NOKİA'DAN PARASINI ALABİLEN YİĞİTLER"

SEIKO

onguryıl

[Clone]::

grimer

trsmach

İstanbul3400

örnek kırmızılık problemi resimleri:

Clone arkadasımızın resimleri:

--------------------------------------------------------------------------------------------

bunlarda benden :

aslında daha kırmızı olanlarıda var ama ozel oldukları için koyamıyorum

----------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------

uğraşsan yapamazsın !

bu karanfiller ne renk ?

---------------------------------------------------------------------------------------------

buda n70 cektiği kusursuz 3250 ye de i n s a l l a h nasip olacağı bi resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEIKO -- 29 Temmuz 2007; 11:40:42 >

• ilk savunma fikrimi paylasmak istiyorum bişz ayrı ayrı aradıgımızda bize hep bişeyler uyduruyolar peki aynı saatte ve aynı dakkikalarda ararsak 20 ye yakın kişi o zaman tepkileri ne olacak evet nokia careline ı aynı gun aynı saatte aramayı oneriyorum tabi katılımcı sayısını artırdıktan sonra ve aradıgımızda su an benden baska 19 arkadasım daha arıyo deme sansımız olacak dusuncelerinizi bekliyorum
  • ben ce şöyle yapın ilk başta biri arasın ağızlarını arasın sonra diğerine haber versin o da o şekilde arasın ve diğerleri .
    ben ce böyle daha iyi bi organize iş olur
  • Ya arkadaşlar size hak veriyorum ancak bu forumdaki çoğu kişi hatta belki hepsi 3250 nin kamredaki kırmızılık problemini bilerek aldı. Ben de 3250 alacaktım xm yi bekledim fakat hiç bir fark olmayınca w810i aldım.

Çabalarınız güzel ama pek sonuç vereceğini sanmıyorum İpek Turizm ve O403 olayını hatırlayın.

İnşallah bu sorunun bi çözümü olur ve ben de alrım bi 3250

Hepinize kolay gelsin
  • Topic iyi oldu umarım katılımcı çok olur, şu işi hallederiz.

Bu arada SEIKO hocam, benim nicki yanlış yazmışsın.
  • duzelttim

scan dostum eyvallah haklısında sorun su bu adamlar bize evet genelde boyle bir problem var tumunde haklısınız ama yapacak bişey yok fabrikasyon hatası uretimde var ve duzeltilemez dese amenna ama adamlar bide dalga gecer gibi davranıyo bizde napalım elimizden geldiğince hakkımızı aramaya calısyoruz.

gayberi arkadsım senin dediğini de denedik arayan lar oldu bende dahil olmak uzere ama habersiz miş gibi davranıyolar sogukkanlı lılar soguk kanlı hemde acaip adamın kulagının içine bagıra bagıra yalan soyluolar :) bakalım elimizden geleni yapmaya calısacagız eger destekcimiz olursa yeteri kadar fikirleri için sağol tum fikirlere acıgız
  • ben topic acmak icin izin isterken, bir baktim ki sizler topici acmissiniz bile.
    insallah birseyler yapabiliriz.

burada onemli olan NOKIA 3250 degil, NOKIA dır.
    cunku her modelde farkli farkli sorunlarla karsilasiyoruz.
    nokia 3250 kullanan, kullanmayan, bir sekilde sesimizi duyurabilirsek iyi olacak. aslinda nokia nin harekete gecmesi icin 1 tek kisi bile yetmesi gerekirken, onlar durumdan haberdar degillermis gibi davraniyorlar.

nokia 3250 kullanan bir arkadasimizin kulaklik girisi sorununu kvk ya bildirmesi uzerine.
    kvk nin verdigi cevap "kulaklik kullanmayin."
    vurur musun, oldururmusun?..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Revolver40 tan aldigim izin. Bundan sonrasi bize kalmis arkadaslar.

quote:

[cLone]::

oncelikle iyi aksamlar. sizlerde biliyorsunuzki nokia 3250 kullanicisiyim ve basta ben olmak uzere bircok kullanicimiz telefonlarindaki sorunlardan oturu ve kvk nin laubali uslubundan sikayetci. sikayetlerin sayisi her gecen gun artmakta ve nokia 3250 paylasim topicimiz bu yuzden paylasimlarini aksatmakta. kendi fikrim olan farkli bir topic acip, nokia 3250 yi enine boyuna masaya yatirmak ve bir araya toplanarak nokia ya sorunumuzu bildirmek. karislasilan sorunlarin bir hayli ciddi olmasiyla birlikte, nokia ya yapilan her sikayet "sizden baska sikayetci olan yok." olarak geri donuyor. demem o ki bir arada toplanip grup yapmamis sart.

sizden istegim ise, boylesine bir topic acma izini. topici acarken nelere dikkat etmeliyiz ve uzun sureli sesimizi duyurabilmemiz icin ve yapmaliyiz, en onemlisi de yeri geldiginde Donanim Haber Forum ekibini hakli cikmamiz durumunda arkamizda bulabilecekmiyiz.

en kisa zamanda cevabinii bekliyorum.

quote:

Revolver40

OK. Açablirsiniz. Başlığın ilgi çekici ve amacına, konuya uygun olmasına dikkat ediniz.
    Gerisini merak etmeyiniz.

• evet ya clone sana surpriz oldu baslıgı şimdilik 3250 olarak yazdım ama değiştirelim derseniz değiştirelim ama oncelik olarak 3250 sorunumuza care arasak ve nabız olcsek sonra da genel olarak nokia sorunlarına yonelik calısmalar yaparız yani topic tamamen tuketici hakları yonunde devam eder sizce ?
  • Topic hayırlı olsun, umarım işe yarar birşeyler çıkar da diğer sorun yaşayanlara da bir örnek olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN

Topic hayırlı olsun, umarım işe yarar birşeyler çıkar da diğer sorun yaşayanlara da bir örnek olur.

i n s a l l a h
  • Evet Nokia iyice azıttı arkadaşlar haklısınız. "Müşteri velinimetimizdir!" sloganı "Müşteri yolunacak kazdır ve nasılsa hiçbirşeyden de anlamaz. kekle dur!!" olarak değişmiştir. Özellikle de bu kadar vasıflı eleman açıkta kalmışken son zamanlarda işe alınan elemanların bilgi seviyesine ve tavrına baktıkça bu işin ne kadar ciddiyetsizleştiğini ve yozlaştığını görmekte ve dehşete düşmekteyim. Sonuç olarak bizler müşteri olarak bilinçli olmalı ve hakkımızı sonuna kadar aramalıyız. Ama terbiye sınırlarını zorlamadan ve kanunun verdiği hakları sonuna kadar kullanarak. Ancak bu şekilde bu iş düzelir. Yukarıda "clone" arkadaşımın dediği gibi verilen cevaptan da ne kadar saygısız bir tavır sergiledikleri apaçık ortadadır. Bundan sonra yapılacaklar konusunda sizlere önerim eğer yapabiliyorsanız topluca bu konuyu Nokia'ya ya da KVK'ya iletmeniz ve oradan gelen cevap doğrultusunda gerekirse toplu dava açmanız. Eğer ki sorumlulardan ses çıkmazsa bunu yapın arkadaşlar. Biraz canları yansın. Hep biz hep biz olmaz!

Bu olumlu hareketiniz için de ayrıca tebrik ederim...

• sağol network desteğin için teşekkürler eylemlerimiz olacak saygı cercevesinde emin olabilirsin tekrar sağol ilgin için
  • biri kvk ya girmiş köyden bütün akrabalarını kvk ya sokmus heralde
  • yok mu bu dort kişiden baska kırmızılık problemi olan acaba?
  • başlığı değiştirin. şikayeti olan gelsin falan yazın ki dikkat çeksin arkadaşım.
  • sanırım bu baslık yeterince acıklayıcı oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

ben topic acmak icin izin isterken, bir baktim ki sizler topici acmissiniz bile.
    insallah birseyler yapabiliriz.

burada onemli olan NOKIA 3250 degil, NOKIA dır.
    cunku her modelde farkli farkli sorunlarla karsilasiyoruz.
    nokia 3250 kullanan, kullanmayan, bir sekilde sesimizi duyurabilirsek iyi olacak. aslinda nokia nin harekete gecmesi icin 1 tek kisi bile yetmesi gerekirken, onlar durumdan haberdar degillermis gibi davraniyorlar.

nokia 3250 kullanan bir arkadasimizin kulaklik girisi sorununu kvk ya bildirmesi uzerine.
    kvk nin verdigi cevap "kulaklik kullanmayin."
    vurur musun, oldururmusun?..

hocam sen ciddimisin yaa KVK BUNU MU SOYLEDİ... O SOYLEYENE İYİ DALMAMIŞSIN...

GEÇEN GÜN BEN NOKIA N91 KULAKLIĞINDA HAFİF CIZIRTI YAPIYORDU CUMA GÜNÜ VERDİM KVK YA GÖTÜRDÜM DÜN SIFIRINI VERDİLER...şimdi hiçbir sorun yok...

sanırım sen sorunlu elemana denk geldin..KVK dan cidden ben memnunum...

SANA NASIL DER Kİ O ZAMAAN KULAKLIK KULLANMAYIN DİYE.... TUKETİCİ HAKLARINAS BAŞVURDUN MU ŞİKAYET ETSEYDİN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goztepeli_TR -- 19 Aralık 2006; 20:28:46 >

• ya benim tel için bugun de aradım aynısını soyluyolar ama bence kırmızılık sorununa bi care bulamadılar ve onun için ugrasıyolar ve bana da acılısta sebeke problemi diolar ya ben kullandıgım sure boyunca bi kere bile sebeke sıkıntısı yasamadım kandırıkcı servis
  • arkadaslar bende 3250 kullanıcısıyım.bende arkanızdayım..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.