Şimdi Ara

TÜKETİCİ HAKLARI KARARI 5800 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
2.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önce biraz saygılı ol karşında ki insanlara karşı, daha sonra sorduğun soruların cevaplarını ara forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay
    @ atacan06

Önce biraz saygılı ol karşında ki insanlara karşı, daha sonra sorduğun soruların cevaplarını ara forumda.

Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum...
  • arkadaşlar rds problemi hala geçerli mi? Bu telefondan nefret etmeye başladım. Herşeyi sorunlu. Para iadesi alıp. Androidli telefon almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

@ atacan06

Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum...

Sizin nasıl düşündüğünüz değil, karşıdaki insanların nasıl anladığı daha önemli bir husus. Neyse ben bu forumda sadece basit bir üyeyim yapabileceğim en fazla bu kadar, gerisi size kalmış birşey. Nasıl davranmak istiyorsanız öyle davranın.
  • arkadaşlar burada bahsettiğiniz sorunlardan hiçbirini yaşamadım. bu telefonu çok büyük bir hevesle aldım.
    Sizlere bozuk olanlar denk geldi demekki. şans diyelim. 1 yıl 2 ay oldu telefonumu alalı. hala cok memnunum. kasa açıklıgına gelince öyle eski partlardaki kadar olmasada ignenin giremiceği kadar var. ve bu acıklık hic büyümedi. telefonumu aldıgımdan beri 5-6 kez yere düşürdüm. dandik telefonlar gibi düştüğü zaman kapanmadı. şu zamana kadar kendiliğinden 3 kere kapandı. nedenini anlayamadım bende. 1 tanede ölü pixel var. oda şansıma ekranın en alt kısmında ölü pixel aramaya çalışmayan hiç göremez. yaşına göre ekranındaki çiziklerde iyi. 2 tane çizik var. onlarda sadece güneşli havada dışarıda isem belli oluyor. ekranın ışıgı en kısık derecede. ekran ışıgını açarsam güneştede gözükmüyor. valla beni nasıl adlandırırsanız adlandırın. ister 5800 savunuyo ister 5800 aşıgı deyin. ama benim telefonum yukarıda anlattığım gibidir.. şansınıza küsün. maşallah diyin. nazar değmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

aman yeterki insanları suçlamasınlar, sorunsuz diye yanlış yönlendirmesinler de, isterlerse 5800larını alıp kucaklarında gezdirsinler...

Benim 5800 ımda sorun yoktu. Sadece RDS sorunu kalıtsal. Bilemiyorum belki benim doğal bir yeteneğim vadır. Zira PC onarımına gittim bizim patronun PC. Dedi açılmıyor düğmeye basıyor basıyor tık yok. Başına oturdum PC nin düğmeye bastım açıldı.

5800 ile sorun yaşayanlar oldu bu gerçek ama şu da bir gerçek. Çoğu kulanıcı kaynaklı sorunlar. Çoğu abartıldı. Hatta iyi hatırlıyorum biri 5800 konularını göstermişti al bak ne kadar sorun var diye. Bakıyorsun konulara. Kalemimi kaybettim. Bilemem ne programı var mı? 3G için ne yapmam lazım. vb vb. Eeeeee oto bka konu açan kişiler olunca telefon sorunluya çıktı.

Yiğidi öldür hakkını yeme. Bana sorun çıkarmadı. Ama artık alınabilirliği kalmadı. Ayrıca bir daha Nokia mı tövbe. N86 ile yaşadıklarımdan gıcıklığına kapak olsun diye iade ettim zaten 5800 ı gözlerine soka soka. Evde Nokia telefon bırakmadım hepsi iade.

Ayrıca bir diğer nokta.

16:9 ekranı olan bu 5800 video ve müzik için gayet iyidir. Fotograf kalitesi vasat denebilecek düzeyde olsa da video kalitesi gayet iyidir. Stereo Hoparlörler, Geniş ekran ve düşük donanımı sebebi ile daha uzun giden pili sebebi ile bu cihaz video ve müzik için hayet iyidir. Ve bildiğim kadarı ile bu konularda rakibi yok. Sık sık video izleyenler alabilir belki.

Ama ben bile o kadar sık video izlemiyorum telefonla artık.

• Sorun yaşayanlar sadece hakkını almak istiyor, bunun mücadelesini veriyor, insanların başka bir isteği yok.
    Senden bunu anlamanı beklemek hata olur çünkü aşağıda yazdıklarınla samimiyetsizliğini gayet net ortaya koyuyorsun.
    İnsanlarla dalga geçmeye devam ettiğin müddetçe ben burdayım....

quote:

Benim demek istediğimi anlamakda zorluk çekenler var sanırım....Ben en iyisini yapmışsın diyorum sana sonuna kadarda savunurum sorun yaşayanları...O dediğin sorunların hiç birini yaşamadım sadece ram konusu hariç oda benden kaynaklı arkada 5 uygulama çalıştırdığımda reset atması gayet normal..Cihazların hiç biri özürsüz çıkacak hali yok ki kaldıki insanlarımız bile bazı konularda özürlü (anlama olarak mesela)...Ki bu konuda demekki çok şanslıyım hiç bir sorun yaşamadığımdan dolayı..Sorunları yaşayıp senin gibi şikayetci olup haklarını aramalarıda gayet normal kimseyi kınamıyorumki böylede bi lüksüm yok zaten....Siz cihazı para iadesi olarak şikayet ettiniz frklı olsaydı tekrar sıfır cihaz verirlerdi sıkıntılardan dolayı!!Hem telefon hem paramı vereceklerdi bide....Bana kalsa bu davanızı ilerletin derim para farkı madur olma durumu sizin zamanınızdan ömrünüzden zaman çalma durumu....Sadece sorun yaşamıi kişilerden 5800 karalayarak değilde şu sorunu yaşadım Lanet olsun tarzı konuşmalardan sakınıp sorunlarınızo ve şu şekilde haşlettim dememenizden dolayı karşı çıkıyorum bazı arkadaşlara umarım bu sefer kesin anlaşılmıştır dediklerim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 28 Mayıs 2011; 0:13:41 >

• Senin mücadeleni de biliyorum arkadaşım....

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

...........................................................Yiğidi öldür hakkını yeme. Bana sorun çıkarmadı. Ama artık alınabilirliği kalmadı. Ayrıca bir daha Nokia mı tövbe. N86 ile yaşadıklarımdan gıcıklığına kapak olsun diye iade ettim zaten 5800 ı gözlerine soka soka. Evde Nokia telefon bırakmadım hepsi iade.

Ayrıca bir diğer nokta.

16:9 ekranı olan bu 5800 video ve müzik için gayet iyidir. Fotograf kalitesi vasat denebilecek düzeyde olsa da video kalitesi gayet iyidir. Stereo Hoparlörler, Geniş ekran ve düşük donanımı sebebi ile daha uzun giden pili sebebi ile bu cihaz video ve müzik için hayet iyidir. Ve bildiğim kadarı ile bu konularda rakibi yok. Sık sık video izleyenler alabilir belki.

Ama ben bile o kadar sık video izlemiyorum telefonla artık.

• quote:

Sorun yaşayanlar sadece hakkını almak istiyor, bunun mücadelesini veriyor, insanların başka bir isteği yok.
    Senden bunu anlamanı beklemek hata olur çünkü aşağıda yazdıklarınla samimiyetsizliğini gayet net ortaya koyuyorsun.

quote:

Benim demek istediğimi anlamakda zorluk çekenler var sanırım....Ben en iyisini yapmışsın diyorum sana sonuna kadarda savunurum sorun yaşayanları...O dediğin sorunların hiç birini yaşamadım sadece ram konusu hariç oda benden kaynaklı arkada 5 uygulama çalıştırdığımda reset atması gayet normal..Cihazların hiç biri özürsüz çıkacak hali yok ki kaldıki insanlarımız bile bazı konularda özürlü (anlama olarak mesela)...Ki bu konuda demekki çok şanslıyım hiç bir sorun yaşamadığımdan dolayı..Sorunları yaşayıp senin gibi şikayetci olup haklarını aramalarıda gayet normal kimseyi kınamıyorumki böylede bi lüksüm yok zaten....Siz cihazı para iadesi olarak şikayet ettiniz frklı olsaydı tekrar sıfır cihaz verirlerdi sıkıntılardan dolayı!!Hem telefon hem paramı vereceklerdi bide....Bana kalsa bu davanızı ilerletin derim para farkı madur olma durumu sizin zamanınızdan ömrünüzden zaman çalma durumu....Sadece sorun yaşamıi kişilerden 5800 karalayarak değilde şu sorunu yaşadım Lanet olsun tarzı konuşmalardan sakınıp sorunlarınızo ve şu şekilde haşlettim dememenizden dolayı karşı çıkıyorum bazı arkadaşlara umarım bu sefer kesin anlaşılmıştır dediklerim....

Samimiyetsizliğimin gayet ortada olduğunu nerden çıkardınız medyummusunuz siz nesiniz? İçimdekilere ister inan ister inanma sana samimiyetsizce geldiyse kaile alıp bulaşma bana,saçma sapan yorumlar yaparak..Sen kaile alacaksan beni,sana sorulanları cevapla burda gelipde kişilerin eleştrisini yapma...Artık gokmay senin tabirin boş kişilerin cevaplarını yanıtlamıyacağım....Kaide deyer bişey yazarsan burdayım....Üzgünüm...!!!!!

• atacan06

Konunun içeriği ile senin mesajlarının arasında bir alâka mevcut mu?
  • quote:

quote:

Birazdan basar konuyu 5800 fanboyları, yok 5800 dünyanın en iyi telefonu vs....

hiç sanmam, artık onlar da kabul ettiler telefonun sorunlu olduğunu

Bu cümleleriniz çokmu alakalı..Bu cümlelerinize alakasız dersen evet haklısın diyeceğim... Berkay önceden yazılan çizilenleri bilmediğin için böyle konuşman gayet normal...her 5800 la ilgili başlık açıldığında bu gibi cümlelere diyaloglara taşıyan kişiyelere diyeceksin bunu...
  • Herkesin kendine göre görüşleri vardır ve insanlar bunlara saygı duymak zorundadır. Burada ki kimse size nasıl böyle düşünüyorsun diye bir hitap ta bulundumu? Cevabı hayır, istesede bulunamaz buna kimsenin hakkı yok çünkü. Ama forum içerisinde bu tarz tartışmalar elbette olacaktır. Önemli olan bu tartışmalar içinden insanları incitmeden çıkabilmektedir.
  • Sen sorun başlığıda olduğunu anlamayacaksın, fanatikliğe ve kişilere yönelmeye devam et bakalım....

quote:

Bu cümleleriniz çokmu alakalı..Bu cümlelerinize alakasız dersen evet haklısın diyeceğim... Berkay önceden yazılan çizilenleri bilmediğin için böyle konuşman gayet normal...her 5800 la ilgili başlık açıldığında bu gibi cümlelere diyaloglara taşıyan kişiyelere diyeceksin bunu...
  • quote:

Herkesin kendine göre görüşleri vardır ve insanlar bunlara saygı duymak zorundadır. Burada ki kimse size nasıl böyle düşünüyorsun diye bir hitap ta bulundumu? Cevabı hayır, istesede bulunamaz buna kimsenin hakkı yok çünkü. Ama forum içerisinde bu tarz tartışmalar elbette olacaktır. Önemli olan bu tartışmalar içinden insanları incitmeden çıkabilmektedir.

Saygıdan bahsediliyor habire..Benimde görüşüme saygı duyulsun o zaman...Burda birisinin sorunu varsa halledilmesi tarafındayım zaten sizler gibi..Sorunum şu şekilde oldu ve bu şu şekilde halledebildim şeklinde ifadeler kullanılırsa çok hoş bi muhabbet olur....Ama yok bu telefonu kıracam herşeyde sorun vr lanet olsun bu cihaz beş para etmez basmatik donuyor kapaıyor v.s v.s bunları sarfeden kişilere en iyisini yapmışsın kurtulmuşsun gibi cevaplar verilip onaylanılırsa bu yanlış olur telefonu karalamış olursunuz..Çünkü bu sorunları benim dışında yaşamıyan kişilerde var...Anlatabiliyormuyum? Ama art niyetli kişilerde var alkasız başlığa gelip hemen karalama ya adam soruyor bunun sesi ve videosu nasıldır bu teşefonu alacağım bna başka cihaz önermeyin diyor konu sapıp başka yerlere götürlüyor...Bununda yanlış olduğunu söyleyince fanboy oluyoruz 5800 benim tabum olmuş oluyor ne ALAKA?

• Samimiyetsizliğini ve insanları aşağılayan, dalga geçen cümlelerini koyulaştırmıştım ama işine gelmeyeni görmeme ve anlamam gibi bir durum var...

quote:

quote:

Sorun yaşayanlar sadece hakkını almak istiyor, bunun mücadelesini veriyor, insanların başka bir isteği yok.

quote:

Samimiyetsizliğimin gayet ortada olduğunu nerden çıkardınız medyummusunuz siz nesiniz? İçimdekilere ister inan ister inanma sana samimiyetsizce geldiyse kaile alıp bulaşma bana,saçma sapan yorumlar yaparak..Sen kaile alacaksan beni,sana sorulanları cevapla burda gelipde kişilerin eleştrisini yapma...Artık gokmay senin tabirin boş kişilerin cevaplarını yanıtlamıyacağım....Kaide deyer bişey yazarsan burdayım....Üzgünüm...!!!!!

• atacan06

Forum içerisinde ne düşünüyorsanız, neler söylemek istiyorsanız tabi ki söyliceksiniz. Ama tezat cevaplar gördüğünüzde onlarında; istediğini düşününme hakkı olduğunu unutmayın.
  • bu 5800 cinayet bile isletir :D
  • @ Burn in Hell

Doğru söze ne denir.
  • @gokmay koyulaştırdığın yerleri gayet iyi gördüm..neye karşın onları yazdığımı sen görememişsin ne yazıkki...Sorun yaşayan arkadaşımız sorununu halletmiş ne güzel..Ben sorunları yaşarken neden bana telefonumu değiştirmedi diyor zamanında bundanda şikayetciyse gitsin yine baş vursun davasına devam etsin..!!! Zamanında değiştirmemişse nokia o nokianın kendi ayıbı zaten...Ama sorununu çözememiş gibi hala şikayetci parasını almış bide cihazmı vereceklerdi diye yorum yaptım..Afedersin ama yazdıklarımı yazacaklarımı sana karşı tartıp biçecek değilim...kişilere yönelmekten şikayet eden sen,ne olduda şimdi BOŞ İNSAN DEDİĞİN kişiyle muhattap oluyorsun.. Böyle bi itamda bulunacaksın bana sonra sana saygı duyacağım öylemi? Bu saatden sonra artık cvp alamadığım boş yazıp sataşacak duruma getirdiğin içerikli mesajlarına YORUM YOK,Üzgünüm...!!!!
  • Üzgünüm konu dışı, gereksiz ve boş laflara/sorulara cevap yok....

quote:

@gokmay koyulaştırdığın yerleri gayet iyi gördüm..neye karşın onları yazdığımı sen görememişsin ne yazıkki...Sorun yaşayan arkadaşımız sorununu halletmiş ne güzel..Ben sorunları yaşarken neden bana telefonumu değiştirmedi diyor zamanında bundanda şikayetciyse gitsin yine baş vursun davasına devam etsin..!!! Zamanında değiştirmemişse nokia o nokianın kendi ayıbı zaten...Ama sorununu çözememiş gibi hala şikayetci parasını almış bide cihazmı vereceklerdi diye yorum yaptım..Afedersin ama yazdıklarımı yazacaklarımı sana karşı tartıp biçecek değilim...kişilere yönelmekten şikayet eden sen,ne olduda şimdi BOŞ İNSAN DEDİĞİN kişiyle muhattap oluyorsun.. Böyle bi itamda bulunacaksın bana sonra sana saygı duyacağım öylemi? Bu saatden sonra artık cvp alamadığım boş yazıp sataşacak duruma getirdiğin içerikli mesajlarına YORUM YOK,Üzgünüm...!!!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.