Şimdi Ara

TÜKETİCİ HAKLARI KARARI 5800 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gökmay benide küçümsüceksin belki ama artık yeter be 5800la ilgili ne kadar boş muhabbet varsa orda sen varsın heryerde sorun çıkartıyosun srni anlayıp senin bilgilerinden faydalanan 1 kullanıcı bile yoktur bu forumda hep boş muhabbet yeter artık ya
    cevap yazma banada tartışmak istemiyorum senle
  • Cevap yazılmasını istemiyorsan, sen de kişileri hedef alarak yazmayacaksın. Kime faydam olduğunu anlaman için imzamdaki konuları okumanı tavsiye ederim, yoksa boş konuşma lütfen....

quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

gökmay benide küçümsüceksin belki ama artık yeter be 5800la ilgili ne kadar boş muhabbet varsa orda sen varsın heryerde sorun çıkartıyosun srni anlayıp senin bilgilerinden faydalanan 1 kullanıcı bile yoktur bu forumda hep boş muhabbet yeter artık ya
  • boş konuşan sensin gökmay insanların canını sıkmaktan başka bişey yaptıgın yok .

quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Cevap yazılmasını istemiyorsan, sen de kişileri hedef alarak yazmayacaksın. Kime faydam olduğunu anlaman için imzamdaki konuları okumanı tavsiye ederim, yoksa boş konuşma lütfen....

quote:

gökmay benide küçümsüceksin belki ama artık yeter be 5800la ilgili ne kadar boş muhabbet varsa orda sen varsın heryerde sorun çıkartıyosun srni anlayıp senin bilgilerinden faydalanan 1 kullanıcı bile yoktur bu forumda hep boş muhabbet yeter artık ya

• Arkadaşlar herkes kendine göre haklı olabilir. İnsanlara neler hakkında yorum yazmasını söylemek biraz yanlış oluyor. İsteyen istediği yorumu yapar bu forumda, forum kuralları çerçevesinde.
  • ben bu forumda sürekli milleti kışkırtıp boş yere tartışmaya giren insanları ve onların forum içinde yaptıkları kirliliği görmek zorunda değilim.tamam ben onada hak veriyorum açmış konusunu milleti uyarmış ama her 5800 konusunda gokmayın açtığı polemiği görmek zorunda değilim kimsede bunu savunamaz.bide kibirli burnu havada tavırlarla milleti aşağılamalar SEN KİMSİN Kİ BENİM MUHATTABIM OLACAKSIN...
  • Üzgünüm bu forumun dürüst insanlara ihtiyacı var ve ben de buradayım doğruları söylemeye ve göstermeye devam....

Şunu dürüst bir şekilde açıkla yeter...
    quote:

telefon değişikşiği yapıcağım için yanlış bi yöntemde olsa paramın iadesi yöntemini kullanmak istiyorum

Lütfen polemik, laf canbazlığı yapıp konuyu kirletme. Beni hedef alan mesajlar yazdıkça ne yazık ki seni muhatap almak zorundayım. Konuyu sataşma mesajlarınla kirletme lütfen...

quote:

ben bu forumda sürekli milleti kışkırtıp boş yere tartışmaya giren insanları ve onların forum içinde yaptıkları kirliliği görmek zorunda değilim.tamam ben onada hak veriyorum açmış konusunu milleti uyarmış ama her 5800 konusunda gokmayın açtığı polemiği görmek zorunda değilim kimsede bunu savunamaz.bide kibirli burnu havada tavırlarla milleti aşağılamalar SEN KİMSİN Kİ BENİM MUHATTABIM OLACAKSIN...

• 5800'ım bozulduğunda yine 5800 alırım deyip, insanlara bu telefonu öneren, ama diğer taraftan da;
    yeni telefon alacağım şu mu olsun bu mu olsun diye konu açan biri

sence ne kadar dolu konuşuyordur ve söylediklerine güvenilirmi?

Ya da;yazacak, paylaşacak birşeyi olmayıp, sırf kişileri hedef alan mesajlar yazmak için konuya giren birinin amacı paylaşımmıdır?

Ya da; sorun yaşayan insanları suçlayan/aşağılayan, sorun konularına dayanamayıp sabote eden konuyu kirleten biri sence can sıkmayan birimidir....?

quote:

Orijinalden alıntı: visivo

boş konuşan sensin gökmay insanların canını sıkmaktan başka bişey yaptıgın yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 30 Mayıs 2011; 13:24:14 >
  • arkadaşlar boş tartışmayın artık bugun param elime geçti herkeze saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: massees
    arkadaşlar boş tartışmayın artık bugun param elime geçti herkeze saygılar

Kardeşim çok sevindim. Geçmiş olsun, gözün aydın..
  • quote:

Sevindim hocam buna, geçmiş olsun..
  • quote:

Gözün aydın hocam geçmiş olsun
  • hepinize yardımlarınız için cok tşkr ederim
  • quote:

hepinize yardımlarınız için cok tşkr ederim

hocam geçmiş olsun hayırlısı ile sonuçlanmış.

benim merak ettiğim örnek oluşturması açısından karar elinize geçtikten sonra parayı nasıl aldığınız?

ayrıntıları ile belirtirseniz bilgilenme açısından faydalı olacaktır.

iyi forumlar dilerim.
  • öncelikle karar elinize geçtikten sonra mesela benim telefonum nokiay nokia istanbul müş. hizmetlerini aradım elime müş hizmetleri kararının geçtiğini bilidirm onlarında kendılerıne bıldırmemi istediler bana ilk olarak nokia-info@cmcturkey.com adlı bir e mail adresi verdiler buraya mail girtmeyince nokiadestekhatti@cmcturkey.com adresine kararı ulaştırdım cuma günü ulaştırmısım pzts aramamı istediler aradım kararın onaylandıgını cihazı kvk teknik servisine tesl,m etmemi söylediler bende çrşmba günü gittim cihazı teslim almak için bana 1 hafta sonrasına gün verdiler cihazı 1 hafta sonra tüm orjinal aksesuarlarıyla birlikte teslim ettim bir ibraname imzzalattılar paramı verdiler çıktım geldim saygılar..

• quote:

öncelikle karar elinize geçtikten sonra mesela benim telefonum nokiay nokia istanbul müş. hizmetlerini aradım elime müş hizmetleri kararının geçtiğini bilidirm onlarında kendılerıne bıldırmemi istediler bana ilk olarak nokia-info@cmcturkey.com adlı bir e mail adresi verdiler buraya mail girtmeyince nokiadestekhatti@cmcturkey.com adresine kararı ulaştırdım cuma günü ulaştırmısım pzts aramamı istediler aradım kararın onaylandıgını cihazı kvk teknik servisine tesl,m etmemi söylediler bende çrşmba günü gittim cihazı teslim almak için bana 1 hafta sonrasına gün verdiler cihazı 1 hafta sonra tüm orjinal aksesuarlarıyla birlikte teslim ettim bir ibraname imzzalattılar paramı verdiler çıktım geldim saygılar..

hocam konuyu takip ediyorum adınıza sevindiğimi belirtmek isterim... bir sorum olacak siz telefonu v52 sürümü çıkmadan önce mi garantiye verdiniz? bir de biraz zor bir isteğim olacak eğer vaktiniz varsa bu işe nasıl giriştiğinizi biraz detaylı olarak anlatabilir misiniz? şimdi ben bu telefonu iade edip paramı geri almak istiyorum sırasıyla neler yapmalıyım? hatta bence bunun için ayrıntılı bir konu açsanız buradaki çok kişiden hayır duası alırısınız gibime geliyor. tabii vaktiniz varsa, şimdiden teşekkür ederim.

• hemen yenı konu açacağım v31 mi neydi sürümü aldıgımda bugun kendıme samsung corby pro aldım güzel telfona benzıyor bakaılm :)
  • Şahısları hedef almadan yazmayı öğreneniz lazım....Konuyu boş mesajlarla kirletmenin kimseye faydası yok.
    Konuyla ilgili fikrin varsa paylaş veya sataşma mesajı hiç yazma...
    Yazdıklarına bak ve neden ceza almamış olduğumu da sen düşün bakalım....

quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

5800 düşmanı gökmay.Nerde gereksiz 5800 tartışması var orda gökmay.Nerde 5800 yerden yere vuruluyor orda gökmay.İnsanların bu telefon(5800) hakkındaki olumlu düşüncelerine saygı duyman gökmay.İnsanlara "senin zekan bunlara yetmez,bunları anlayacak seviyede değilsin" gibi kişiyi aşağılamaya yönelik hakaretler savuran gökmay
    Ve nedense bu yaptıklarından dolayı tek bir ceza bile almayan gökmay.
    Helal olsun gökmay!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 4 Haziran 2011; 16:55:06 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.