Şimdi Ara

Tudora Güveniyorum Hala

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bazıları özlemiş ama ben Hamzayı hiç özlemedim yerli sevicinin teki.Umutu oynatıp kanser ettiği günleri asla unutmadık.Bize iyi teknik direktör gelmedi.Ya takım çalıştırmamış amatör hocalar(riekerink) ya yaşlı bunaklar(mustafa denizli) yada bizden sonra klup bulamayan prandelliler.Bu arada ben hala tudoru destekliyorum.

    Bakın hirvat milli takimini düşünün nasil ust düzey fizikleri var.Srna vs derken milli maçlarda bizi eziyorlar resmen.Tudor rus,ukrayna,izlanda takımları olur ya hani.Taş gibi takim dersin herkes deli gibi fizikli olur ama az yıldız olur.Öyle bir takim yaratmak istiyor.Umarim seneye kalır ve hak ettiği sansi vermis oluruz.

    Bakin selcuk,sneijder,bruma,podolski bunlar top rakipdeyken yoklar.Böyle olunca cok gol yiyoruz.Bize genc ve dinamik takim lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • tudor dediğimiz adamın riekerink'ten farkı ne? anadolu takımını çalıştıracak kıvamda bir hocadır benım gozumde. tabi futbolcu müsveddesi olacak dünya para kaldıran o ruhsuz herifler yuzunden esas bu noktadayız. ve son olarak yönetim.. tarihin en kötü yönetimine sahibiz. net. hem yönetim kötü, hem futbolcular. tudor kötü demiyorum ancak galatasarayı kaldıracak kapasiteye sahip oldugunu düşünmüyorum. umarım yanılırım.
  • Amatör hoca Riekerink 2000'den beri farklı kulüp, klansman ve ülkelerde antrenörlük yada teknik direktörlük yapıyordu, Tudor'dan çok daha tecrübeli.

    Takım bulamayan Prandelli bizden sonra Valencia'yı çalıştırdı, Ranieri gönderildikten sonra Leicester istedi, kabul etmedi. Büyük ihtimalle Sassuolo için anlaşacak önümüzdeki sezon için.

    Hırvat milli takımı demişsin, Tudor Hırvatların başına geçse ilk işi Modric'i kesmek olur büyük ihtimalle. Ayrıca milli takımlar ile kulüp takımları çok farklıdır. Milli takımlarda fizik daha ön planda olur çünkü milli takım hocası sistem, oyun planı oturtacak kadar antrenman-kamp yapamaz oyuncularla.

    Kulüp şampiyonalarında fizik gücü önemli olsa İngiliz takımlarının, sertlik önemli olsa İtalyan takımlarının, tempo önemli olsa Alman takımlarının ambargo koyması lazım. Ne var ki yıldız topluluğu, az koşan, yumuşak İspanyol takımları daha başarılı yıllardır.

    Messi 7-8km koşuyor ortalama ama dünyanın en futbolcusu. Bizim takımın da en yetenekli oyuncusu Sneijder, çok nadirdir 10km altına düşsün. Ama yerine Yasin oynuyor sizde koşmuyordu diye savunuyorsunuz.

    Onu geçtim genç takım lazım demişsin, adamın geldiği gibi ilk icraatı takımın en önemli genç yeteneği Brumayı kadro dışı bırakmak oldu. Linnes desen yeni yeni alabildi formayı. Tudor'u savunmayın demiyorum, yine savunun. Ama mantıklı, doğru argümanlarla gelin.




  • Yahu şu takıma adam akıllı hücum oynatacak hoca gelmezse olmaz bu iş.

    Şota gelse takımın başına 10 yıl teknik adam aramayız aslında ama nerdeee...
  • Çare Lucescu beyler. Gerçi o da bütçe görmeden gelmiyor da, bu takımı Terim hariç bir o ayağa kaldırır.
  • Yakın dönemde özlemeniz gereken 2 isim var oysaki

    1. Terim

    2. Hamzaoğlu

    Yabancı sınırı olduğu sezon en fazla forma şansı bulan gene yabancı futbolcularsa Hamzaoğlu'na yerli sevici demenin manasını ben çözemiyorum.

    Umut'u koyardı Burak'ın yanına, son dönemin en iyi ikililerinden olurlardı. Yedek ağırlıklı 11 gol atarak 4. yıldızda pay sahibiydi Umut. Burak gönderilince Umut da varlık gösteremedi, dönemi geçen oyuncular gibi gönderildi, tıpkı Hamit gibi.

    Ağzınıza sakız yapıp duruyorsunuz bu adamları, alaydın yerine golcü o zaman, 3 transfer sezonu geçirdin, GS'nin Burak-Umut ikilisinden sonra forvetlerini bi yazsana şuraya?

    Tudor'a inancım var diyorsun. BJK maçını kaybettin, TS maçını kaybettin, Başakşehir maçını kaybettin...

    Tüm rakipler Adanaspor gibi olsaydı, Tudor'dan kral hoca olurdu.
  • Son yıllardaki hocalardan sadece Gerets'i özledim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse bir hagi değildi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.