Şimdi Ara

Krasiç'e Ne Oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sakatlığı varda ben mi bilmiyorum?Nerde bu adam?Verdiğimiz paralar çöpe mi gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bloodbath
  • eninde sonunda kendini bulur endişelenmeyin. stoch da bir sezon yattı sayılır. gecen sene patladı. hele bu sene kazasız belasız takıma lıssın

Orijinalden alıntı: devito

Aykut hocaya biraz güvenin. Adam demekki yeterli görmüyor. 2 sene adamı istedi. İyi olsa neden oynatmasın. Onunda sırası gelicek.

Aynen hocam.
    elimizde gerçek bir maden var.
    adamın nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz.
    formunu bulursa bu kadroda yeri hazır.Uçurur bizi.

Bizi en çok bizden olanlar vurdu...
    Ne oldum dememeli. nooluyo ulan demeli.
    Yuri Gagarin uzaya giden ilk insan değil. Canlı dönen ilk insandır.
  • hamitin maliyet hesabini yapan arkadas konuya bekleniyor

• Aslında biraz gereksiz bir transfer oldu.İlk başta kuyt ileride sow solda krasiç sağda oynayacak diye düşünülmüştü.Ama şimdi sow en uçta harikalar yaratıyor,sağ kanatta oynayan kuyt'la çok iyi anlaşıyor.E krasiç sadece sağda verimli olabiliyor.Bu durumda oynaması ve şablonun bozulması,gerçekten gerekli mi diye düşünmüyor değilim ben.Tahminim krasiç geri dönerse,ya eski şablona dönülecek,ya da kuyt forvet arkası pozisyonuna geçecek.2. ihtimalin daha verimli olması beklenebilir.Durum bu olursa,baroni yedeğe çıkacak,sezer'e ne olacak siz düşünün artık:)

hem sütünden,hem kanından,hem canından bu sendeki huy OĞUL!
  • sow da bir zamanlar kötüydü ama düzeldi şimdi..şans verildikçe iyi olacaktır inanıyorum.
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • Kupa ve avrupa maçında oynar büyük ihtimalle

Orijinalden alıntı: KARAKAY

Aslında biraz gereksiz bir transfer oldu.İlk başta kuyt ileride sow solda krasiç sağda oynayacak diye düşünülmüştü.Ama şimdi sow en uçta harikalar yaratıyor,sağ kanatta oynayan kuyt'la çok iyi anlaşıyor.E krasiç sadece sağda verimli olabiliyor.Bu durumda oynaması ve şablonun bozulması,gerçekten gerekli mi diye düşünmüyor değilim ben.Tahminim krasiç geri dönerse,ya eski şablona dönülecek,ya da kuyt forvet arkası pozisyonuna geçecek.2. ihtimalin daha verimli olması beklenebilir.Durum bu olursa,baroni yedeğe çıkacak,sezer'e ne olacak siz düşünün artık:)

kuyt sola geçebilir ya da 4-4-2 düzeninde solda caner sağda krasic ilerde cift forvet de oynayabiliriz
  • Krasic şu anda hazır değil.Pendik ve Mönchen maçında ilk 11 başlıcak ama bu devre sonuna kadar ilk 11 e gerebileceğini düşünmüyorum.Tam sezona girerken sakatlandı ve 1 ay takımdan uzak kaldı.Fizik olarakta tam gelişme aşamasındayken gelen bu sakatlık onu etkilemiş haliyle.Bence sezonun 2.yarısı için iyi bir kanat transferi yaptık.Cska da oynadığının tüzde 75 ini oynasa fark yaratır.
  • sabredelim krasiç in kalitesini hepimiz biliyoruz sadeece formda değil ve kondisyon olarak diğerlerinden geride ama gelincede bu takıma büyük katkısı olacak takım oturdu şuan zaten tek eksik snijeder ve stoper baska hiç bir eksiği yok

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

İşte böyle futbol, işler iyi gidince kimse Alex'i, Krasic'i sormaz. Bu takım daha iyi olacak. Yeter ki kritik sakatlıklar olmasın. Krasic de zamanı gelince Sezer gibi oynayacak.

bakkalım gazim ek olarak krasiç kendini bulursa fark yaratr net söylüyorum

• Bloodbath
  • quote:

Aykut hocaya biraz güvenin. Adam demekki yeterli görmüyor. 2 sene adamı istedi. İyi olsa neden oynatmasın. Onunda sırası gelicek.

Daha birkac hafta once Aykut gitsin diye ayaga kalkmistiniz simdi Aykut hocaya guvenin moduna mi girdiniz :)))

Ah siz Fenerliler... :)))

1990 Favorit 1.3LX -- 1993 Samara 1.5 -- 1987 Broadway 1.4 -- 1992 Tempra 1.6 Sxa -- 1993 Excel 1.5 GLS -- 1998 Twingo 1.2 -- 1998 Saxo 1.4i -- 1985 3.16i E30 -- 1999 Tipo 1.4ie -- 1999 3.16i E36 -- 2008 Fiorino 1.3 Mj -- 2008 Megane 1.5Dci -- 1999 Passat 1.8T -- 2005 Caddy 1.9TDI -- 2005 407 2.0Hdi -- 2008 C4 1.6Hdi -- 2005 Astra HB 1.6 -- 2004 Sorento 2.5 -- 2000 3.18i E46 -- 2007 Astra GTC -- 2005 Octavia 1.9 -- 2013 Punto 1.2 -- 2004 Golf 1.6 -- 2005 C180K - 2008 3.20D - 2005 206 1.4 - 1998 Ford Ka - 1998 Tigra - 2007 Albea - 2006 Berlingo - 2005 Hyundai Matrix - 2010 Spark - 2013 Polo 1.6

Önceden sahip olduğum araçlar hakkında her türlü bilgi verebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

quote:

Daha birkac hafta once Aykut gitsin diye ayaga kalkmistiniz simdi Aykut hocaya guvenin moduna mi girdiniz :)))

Ben çok yazmam. Genelde yazılan yorumları okumayı daha çok seviyorum. Aykut hoca gitsin gibi bir laf ağzımdan çıkmadı. Genelde istikrardan yaznayım. Sadece fb için değil her takım için böyle olmalı. Fb taraftarının genelı böyle düşünüyor diyorsan bunda haklısın.

quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

quote:

Ben çok yazmam. Genelde yazılan yorumları okumayı daha çok seviyorum. Aykut hoca gitsin gibi bir laf ağzımdan çıkmadı. Genelde istikrardan yaznayım. Sadece fb için değil her takım için böyle olmalı. Fb taraftarının genelı böyle düşünüyor diyorsan bunda haklısın.

Yok hocam sizin icin kurmadim o cumleyi. Sizi alintilamisim kusura bakmayin muatap olmak istedigim kisi siz degilsiniz yani genel olarak Fenerbahceliler. Cok iyi hatirliyorum o zamanlar acilan konulari ama takim 3-5 mac kazaninca geneli 180 derece döndü.

Tekrar ediyorum sizinle ilgili birsey demek istemedim yanlis anlasildiysam affola :)

1990 Favorit 1.3LX -- 1993 Samara 1.5 -- 1987 Broadway 1.4 -- 1992 Tempra 1.6 Sxa -- 1993 Excel 1.5 GLS -- 1998 Twingo 1.2 -- 1998 Saxo 1.4i -- 1985 3.16i E30 -- 1999 Tipo 1.4ie -- 1999 3.16i E36 -- 2008 Fiorino 1.3 Mj -- 2008 Megane 1.5Dci -- 1999 Passat 1.8T -- 2005 Caddy 1.9TDI -- 2005 407 2.0Hdi -- 2008 C4 1.6Hdi -- 2005 Astra HB 1.6 -- 2004 Sorento 2.5 -- 2000 3.18i E46 -- 2007 Astra GTC -- 2005 Octavia 1.9 -- 2013 Punto 1.2 -- 2004 Golf 1.6 -- 2005 C180K - 2008 3.20D - 2005 206 1.4 - 1998 Ford Ka - 1998 Tigra - 2007 Albea - 2006 Berlingo - 2005 Hyundai Matrix - 2010 Spark - 2013 Polo 1.6

Önceden sahip olduğum araçlar hakkında her türlü bilgi verebilirim...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.