Şimdi Ara

Tucson nline - c5 aircross shine - baska?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suv arac ariyoruz arkadaslar bu haftasonu ayarlayacagiz otv indirimi ile. 3008 asiyor otv limitini, tiguain de. Bu iki arac radarda. Hangisi niye iyi ve neden alinmali. Baska tavsiye suv var mi bu araclar gibi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam , kırmızı tuscon N line çok şık ve sıkı bir araç. Passat ın döküldüğü meşhur İhss testinden top safety pick + yani maksimum puan almış sağlamlığını kanıtlamış bir araç. Bence tek kusuru dct şanzıman. Gerçi 5 yıl garanti veriyor hyundai.
    Air cross daha yeni bir model ihss testi bildiğim kadar yok. Şanzıman tam otomatik artısı ve süspansiyon konforu. Ha dış.görünüş N line tusconun yanında bana göre biraz sönük kalıyor. Tabi bu göreceli. İkisinin motoru sağlam dizel olanlardan bahsediyorum. Adblue sorunu Psa larda halen devam etmiyorsa. Sizin için hangisi hayırlısıysa o olsun. Allah hepimizi kaza beladan korusun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickenick

Hocam , kırmızı tuscon N line çok şık ve sıkı bir araç. Passat ın döküldüğü meşhur İhss testinden top safety pick + yani maksimum puan almış sağlamlığını kanıtlamış bir araç. Bence tek kusuru dct şanzıman. Gerçi 5 yıl garanti veriyor hyundai.
    Air cross daha yeni bir model ihss testi bildiğim kadar yok. Şanzıman tam otomatik artısı ve süspansiyon konforu. Ha dış.görünüş N line tusconun yanında bana göre biraz sönük kalıyor. Tabi bu göreceli. İkisinin motoru sağlam dizel olanlardan bahsediyorum. Adblue sorunu Psa larda halen devam etmiyorsa. Sizin için hangisi hayırlısıysa o olsun. Allah hepimizi kaza beladan korusun.
    İç dizaynında tucson 2020'ye göre değil gibi duruyor. hayalet gösterge yok . ekran emanet gibi takılmış duruyor. Vitesin oradaki tuşlar ufacık yere sıkıştırılmış. direksiyon aşırı basit. Ama koltuklar deri , kablosuz şarj var, arka koltuk ısıtma var. koltuklar deri ve cidden dışı çok güzel duruyor. Lakin c5'de 2020 arabası tam. Çok kafa karıştırıcı

• 1980 model araçlardan esinlenmiş koptik tasarımı olan tucsonu eleyin derim onun yerine uzay çağı araçlarından esinlenmiş koptike sahip olan ve 400 bin₺ lik bir aracın süspansiyon konforunu sunan c5 aircross'u inceleyin derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ford kuga
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C3 Shine vs Opel Corsa Elegance
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.