Bildirim
Tucson nline - c5 aircross shine - baska?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam , kırmızı tuscon N line çok şık ve sıkı bir araç. Passat ın döküldüğü meşhur İhss testinden top safety pick + yani maksimum puan almış sağlamlığını kanıtlamış bir araç. Bence tek kusuru dct şanzıman. Gerçi 5 yıl garanti veriyor hyundai.
Air cross daha yeni bir model ihss testi bildiğim kadar yok. Şanzıman tam otomatik artısı ve süspansiyon konforu. Ha dış.görünüş N line tusconun yanında bana göre biraz sönük kalıyor. Tabi bu göreceli. İkisinin motoru sağlam dizel olanlardan bahsediyorum. Adblue sorunu Psa larda halen devam etmiyorsa. Sizin için hangisi hayırlısıysa o olsun. Allah hepimizi kaza beladan korusun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İç dizaynında tucson 2020'ye göre değil gibi duruyor. hayalet gösterge yok . ekran emanet gibi takılmış duruyor. Vitesin oradaki tuşlar ufacık yere sıkıştırılmış. direksiyon aşırı basit. Ama koltuklar deri , kablosuz şarj var, arka koltuk ısıtma var. koltuklar deri ve cidden dışı çok güzel duruyor. Lakin c5'de 2020 arabası tam. Çok kafa karıştırıcıquote:
Orijinalden alıntı: Nickenick
Hocam , kırmızı tuscon N line çok şık ve sıkı bir araç. Passat ın döküldüğü meşhur İhss testinden top safety pick + yani maksimum puan almış sağlamlığını kanıtlamış bir araç. Bence tek kusuru dct şanzıman. Gerçi 5 yıl garanti veriyor hyundai.
Air cross daha yeni bir model ihss testi bildiğim kadar yok. Şanzıman tam otomatik artısı ve süspansiyon konforu. Ha dış.görünüş N line tusconun yanında bana göre biraz sönük kalıyor. Tabi bu göreceli. İkisinin motoru sağlam dizel olanlardan bahsediyorum. Adblue sorunu Psa larda halen devam etmiyorsa. Sizin için hangisi hayırlısıysa o olsun. Allah hepimizi kaza beladan korusun.
-
1980 model araçlardan esinlenmiş koptik tasarımı olan tucsonu eleyin derim onun yerine uzay çağı araçlarından esinlenmiş koptike sahip olan ve 400 bin₺ lik bir aracın süspansiyon konforunu sunan c5 aircross'u inceleyin derim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ford kuga
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X