Şimdi Ara

Nissan E-Power Qashqai Platinum vs Peugeot 3008 hybrid Allure

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, iki araç arasında kaldım. Hangisini ve neden önerirsiniz açıklar mısınız?

• Bence qq. Hem çok daha güçlü hem şanzıman yok. Yakıt olarak şehir içi 4-5lt civarı tüketimi var. E-pedal moda alışınca sürüşü de keyifli. Test edip içinize sineni tercih edin tabiki.

• SertyAdams kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevabınız için. Nissan'ı deneme fırsatım oldu Peugeot'u olmadı. Bir galerici arkadaş ile konuştum Nissan'ı Peugeot'a tercih etti. Yine de buraya konu açıp burdakilerden de yorum almak istedim.

• Nissan'ı kullandım test ettim, çok beğendim e-power sistemin anlık güç verebilmesini, çok iyi performansını. gayet de sessiz akıcı gidiyor istersen. ekonomisi belki Toyota hybridler gibi değil ama toplam deneyim çok başarılı. böyle bir güç sistemi ile araç alabiliyorsam alırdım, 1.2 peugeot'a falan bakmazdım bile açıkcası.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Sağolun cevabınız için. 2.300-2.400 civarına önerebileceğiniz başka marka araç model var mıdır?

• Mericuls kullanıcısına yanıt

Tucson

• nissan e power bana arada kalmış çok saçma bir araç geliyor bence 3008'e bakın. araç elektrikli ama içten yanmalı motoru var, motoru var diye %80 ötv ödüyorsunuz vs. gidip tesla alın daha mantıklı o paraya. bence eğer 2 araçtan birisi olacaksa 3008 alın en azından ne olduğu belli :)

• Japon guvenilirligi vs Fransız tenekesi

Kesinlikle kaşukai
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Nissan ,bir honda toyota kadar japon degil. Renaultla ortak yillardir
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Biliyorum biz araçlarımızı hep Renault aldik Renault da güvenilir bir marka bence

Opel pejo citroen millet bunlardan cok sikayetci f/p araba alacak olsam bunlara elimi surmem fiat yada renaulttan daciadan devam milletin begenmedigi fiat albealar milyon kilometreleri görüyor
  • ticari hariç pejo sahibi olupda memnun kalan pek duymadım çevremden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.