Şimdi Ara

Ttnetteki DÜŞÜK HIZA alış Türkiye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son 2-3 aydır ttnet download hızım 50kbps yi bulursa bayram edecek düzeye geldim. ortalam 30 kbps ile indirme yapabiliyorum. sözde 8 mb baglantı hızım var. bırakın 1mb 700kbps yi bile zor görüyorum!
    komsularla arayıp sikayet ettiğimizde dalga gecer gibi gelip tlf hatlarını kontrol edip gidiyorlar. tekrar arayınca kasaba oldugu icin o hıza ulasmamanız normal. kasaba merkeze 14 km. 1 mb bile razıyken mumla arıyorum!
    tüm bunların üstüne utanmadan gecen hafta arayıp baglantı hızınızı 16mb a cıkarmak ister misiniz diye aradılar. kafa buluyorlar resmen!
    utanmadan ttnetteki hıza alıs diye reklam döndürdüyorlar. bizden sövüsledikleriyle...
    allah bizleri sömürenlerin de göz yumanların da belasını versin!

• uydunete geçin şifa gibi gelecektir :)
  • bulundugum konumda maalesef uydunet, vb alternatifleri yok... olsa 1 dk durmamki bu soyguncularda...
  • Postaneye 2 km uzaklıkta ya varım ya yokum, hızım 2 ile 3 mbps arasında gidip geliyor, 8mbps parası ödüyorum.
  • Ben bir senedir alışmış durumdayım düşük hıza.Yer kayseri merkez.
  • Bir ben memnunum galiba , arada bir mallıkları tutsada netim genelde 7mbit+ oluyor . Yeni yılla beraber 11 oldu 8mbit sınırsız paketim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 9 Ocak 2012; 1:22:36 >
  • siz halinize dua edin ben son 3 ayda en az 444'e 50 defa arıza kaydı bıraktım hala çözemediler, hızında falan değilim artık kopmasın, istediğim zaman sorunsuz girsin yeter. yer ankara merkez taşınmıyacak olsam 1 sn bile durmam ttnet ama el mecbur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uydunete geçin demişsiniz ancak kullanıcılar ondan da şikayetçi.
  • 8mbite kadar tarifede download hizim 9mbitten assagi dusmuyor memnunum simdilik.
  • keske bende sızın gıbı olsam 6 mgbiti gecemedım henuz
  • Hocam yıl 2012 ben o hızı 2004 yılında kullanıyordum.Bu kadar rezillik olmaz.Pes diyorum
  • 7 senedir 1 MB forever.......................
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.