Şimdi Ara

TTnet'ten e-fatura (adsl için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün adsl faturam geldi ve içinden yeşil bir reklam kağıdı çıktı

aynen şöyle yazıyor

TTNET'TE E-FATURA DÖNEMİ BAŞLIYOR

ÇEVREYE 5 MİLYON TIK KATKIDA BİZDEN

(TTNET'te 1 aralık 2008'den itibaren kağıt fatura dönemi bitiyor, E-FATURA dönemi başlıyor.Yani artık faturanız için ağaçlar kesilmeyecek, ormanlar yok olmayacak)

başvuru ve e-faturaya bakmak için

https://efatura.ttnet.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzo86 -- 26 Eylül 2008; 13:21:54 >

• e fatura nın çevereye ve ttnet müştrılerıne 1 krş faydası olmaz.e.fatura dolayısla elde edinilen kar,tamamen telekom sahip ve yöneticilerının cebine girer.2x2 =4 eetıgı kadar eminim.
  • Firmanın sosyal sorumluluğu çerçevesinde e-fatura' nın getireceği aylık kârı keşke Tema vakfına bağışlasalar.. O zaman bir anlamı olur.. Ama nerde onlar da o vicdan & akıl..
  • E-fatura sayesinde kağıda para verilmeyecek peki bu kağıt parası için ayrılan maliyet nereye aktarılıcak ADSL'yi geliştirmek için ayırırlarsa e-faturaya geçerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

Firmanın sosyal sorumluluğu çerçevesinde e-fatura' nın getireceği aylık kârı keşke Tema vakfına bağışlasalar.. O zaman bir anlamı olur.. Ama nerde onlar da o vicdan & akıl..

Güzel düşünce ama telekom un ağaçlandırmaya katkısı olup olmadığınıda bilmiyorum(z).
  • Telefon Faturam bu şekilde geliyor zaten, Adsl ide istemiştim şuan bu şekilde uygulamamız yok demişlerdi. Geçeceklerine sevindim.
  • Arkadaşlar o kadar saf olmayın onların amacı ceplerini daha çok doldurmak. orman ağaç umurlarında değil yaz başında burada telefon direkleri değişti eskiler çürümüştü değiştikleri direklerin hepsi ağaç neden beton yada demir değilde ağaç öyle yalanlara karnımız tok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: velideli

Arkadaşlar o kadar saf olmayın onların amacı ceplerini daha çok doldurmak. orman ağaç umurlarında değil yaz başında burada telefon direkleri değişti eskiler çürümüştü değiştikleri direklerin hepsi ağaç neden beton yada demir değilde ağaç öyle yalanlara karnımız tok

Ağaç ucuz olduğu için olmasın
  • Bence de +1111
  • peki bu e-faturaları muhasebede nasıl kullanacağız

gelen e-faturaları kendimiz kağıda bastıracak olursak e-faturanın ne anlamı kalır. nasıl olacak ağaçları korumak.

buradanda anlaşılıyoki maksat ağaçları ormanları korumak değil. onların amacı keselerini doldurmak.
  • arkadaşlar doğru söylemişler e faturanın çevreye bi getirisi yok sadece kâr amaçlı yapılan bi uygulama ve bi kez daha ttnet e
  • dün ttnete giriş yaparak hem basılı hemde mail adresime e-posta olarak istiyorumu işaretledim. nasılsa geldiğinde ben yine onu bir kağıda bastıracak ve muhasebe için kullanacaksam basılı gelmesinde de yarar var ayrıca kağıt kullanmadıklarına ve göndermek için posta masrafı olmadığı için e-fatura kullananlara indirim yapmaları gerekmezmi
  • e-faturayı 3 aydır kullanıyorum yanlız sadece telefon faturası e-fatura olarak geliyor internet faturası hala normal...
  • Elde edilen kar Çevre ve Orman bakanlığının Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Seferberliğine bağışlanacak diye biliyorum.

http://www.agaclandirmaseferberligi.gov.tr/

Kampanyaya destek verecekler için;
    SMS: 1923 (Tüm Operatörler için 1 SMS 1 Fidan: 5 YTL)
    Hesap No: T.C. Ziraat Bankası, 1923
  • Nihayet işe yarar birşey yaptılar.
  • güzel çalışma.
  • Aslında e-Fatura geçince 2 YTL falan indirim yapsalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Sojo-

Elde edilen kar Çevre ve Orman bakanlığının Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Seferberliğine bağışlanacak diye biliyorum.

http://www.agaclandirmaseferberligi.gov.tr/

Kampanyaya destek verecekler için;
    SMS: 1923 (Tüm Operatörler için 1 SMS 1 Fidan: 5 YTL)
    Hesap No: T.C. Ziraat Bankası, 1923

Telekazığın e faturadan elde ettiği karı oraya yatırdığı nerde yazıyor bunun telekazıkla ne alakası var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velideli -- 26 Eylül 2008; 20:35:39 >
  • E-fatura Telekomun yeni uyanıklığıdır bence. Biz fatura ödeyenlerin kârı nerde.

Bankalarda geçti e-faturaya en azından bir kereliğine 5-10 ytl para verdıler.

Faturayı Kağıda basmak için neler gerekir sizce? aklıma gelenler aşağıda..
    Kağıt+zarf+toner+baskı ve zarflama makinesi+bakım masrafları+teknik ve işletmen personel maaşları+bina ve giderleri

Bunlara ek olarak bastığınız faturayı müşteriye ulaştırmanız lazım. POSTA gideri. (0,65 ytl)

E-faturada ise zaten faturalama işleri için varolan ana bilgisayarlarına bir kaç tane eklediler o kadar.

Telekom ise sadece kağıdı ön plana çıkarıyor. Telefon faturaları için 2008 yılı sonuna kadar her ay 10 dakika ücretsiz şehiriçi konuşma süresi veriyor. Sadece şehiriçi!
    ADSL lerde hiç bir şey vermiyor.

Telekomun dikeceğini iddia ettiği ağaçların masraflarını başka bir yerde vergi indiriminde kullanmayacağını nasıl bilecez.

• kardesim ben kagidimi istiyorum. ben okadar fatura ya gereksiz sacma sapan para ödüyorsam çokta pış pış isterse 1.000.000.000 tane agac kesilsin . faturayi öderkende benım cebim kesiliyor telekom bunu biliyor mu.
    ben kagidimi istiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.