Bu nasıl iştir anlamış değilim. Her ay Yalın ADSL engelliler tarifesi kullandığım için aylık 60 TL ödememe rağmen, bu ay 110 TL fatura çıkardılar. Tarife değiştirmedim, paket abonelikleri ve hiç bir kampanyan olmamasına rağmen, 110 TL fatura çıkardılar. Müdürlüğe gittim ve itirazımı aldılar. Bunun sonucunda gerekli işlemler yapılacakmış ve 48 saat içinde dönüş yapılacakmış. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Başka alternatifim olmadığı için iptal edemiyorum. Tüketici haklarına başvuracak zamanım da yok. Sizce ne yapmam lazım?
EN SON ÇIKAN FATURA
GEÇEN AYKİ FATURA
ÖNCEKİ ÖDEMELERİM
Geçmiş ayki faturada Yalın netlimitsiz 8mbit yazıyor. Güncel faturada ise 1mbit limitsiz adsl yazıyor. Burada bir karısıklık var bence.
quote:
Orijinalden alıntı: igorparker
Geçmiş ayki faturada Yalın netlimitsiz 8mbit yazıyor. Güncel faturada ise 1mbit limitsiz adsl yazıyor. Burada bir karısıklık var bence.
Dediğim gibi, tarife değiştirmedim. TTNET'in sistemi böyle çalışıyor.
Faturaya itiraz etme hakkınız bulunmaktadır. Müşteri hizmetlerinden kayıt oluşturabilirsiniz , forumdan ttnet desteğe yazabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Faturaya itiraz etme hakkınız bulunmaktadır. Müşteri hizmetlerinden kayıt oluşturabilirsiniz , forumdan ttnet desteğe yazabilirsiniz.
Fatura itiraz hakkını denedim, dönüş yapan olmadı. Forumdaki TTNET Destek bölümü hizmet vermiyor. Herkese otomatik olarak aynı cevaplar veriliyor.
TTNET resmen benle dalga geçiyor. Arayan olmadı, şikâyetime cevap veren olmadı. Tek çaresi tüketici haklarına başvurmak mı? Çok ünlü bir tekstil firmasında çalıştığım için kaymakamlığa gitmek için bana pek izin vermezler. Tüketici haklarına gittiğimde benden neler isteyecekler?