Şimdi Ara

TTNET PİŞMANLIKTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 MGPS NET VAR PES DİYORUM BAŞKA BİRŞEY DİYEMİYORUM BU FİRMAYA YARIN İLK İŞ ARAYIP SAĞLAM BİR FIRÇA ÇEKİCEM.

TTNET PİŞMANLIKTIR
    BUYRUN BAKIN ŞU REZALETE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasantro -- 2 Eylül 2012; 1:26:30 >

• Bence müşteri hizmetlerini aramak en mantıklısı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasantro

16 MGPS NET VAR PES DİYORUM BAŞKA BİRŞEY DİYEMİYORUM BU FİRMAYA YARIN İLK İŞ ARAYIP SAĞLAM BİR FIRÇA ÇEKİCEM.

TTNET PİŞMANLIKTIR
    BUYRUN BAKIN ŞU REZALETE

bence az bile yazmışsın.nefretin ta kendisidir. beni bıktırdıkları için ttnetten hemen vazgeçtim

• Akk aşmışsın gibi duruyor nezamandır böyle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasantro

16 MGPS NET VAR PES DİYORUM BAŞKA BİRŞEY DİYEMİYORUM BU FİRMAYA YARIN İLK İŞ ARAYIP SAĞLAM BİR FIRÇA ÇEKİCEM.

TTNET PİŞMANLIKTIR
    BUYRUN BAKIN ŞU REZALETE

hocam ben fırça çeke çeke ne sap kaldı ne kıl..sonuç fırçadan olduk

• quote:

Orijinalden alıntı: Light99

Bence müşteri hizmetlerini aramak en mantıklısı .

Yapma Allah aşkına, bunun neresi mantıklı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

Akk aşmışsın gibi duruyor nezamandır böyle?

Hyr baktım aşma felan yok hız bi iniyo bi çıkıyo örnek 2 dk için 12 mgps oluyo 1 dk sonra 0.11 sonra tüm gün öyle geçiyo felan ve neden oluyor anlamadım müşteri hizmetleri hiç yardımcı olmuyor önceden yoktu böyle birşey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline Pişmanlığı
    2 yıl önce açıldı
    TürkNet Vs KabloNet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asıl hatayı TT'ye geçmekle yapmışsın zaten. 444'lü numaralarını arayınca fatura gene sana yazıyor. Yaklaşık yarım saat telefonda saç baş yolduktan sonra adamların sallamadığını anlayacaksın ve olan sana olacak yine.
  • http://ekonomi.haberturk.com/sirket-haberleri/haber/773698-turk-telekomda-ust-duzey-degisiklik
    helal olsun tahsine arap da anladı bu adamdaki cevheri.1 mbite 80 tl veren hangi ülke vatandaşı var.bu kadar halkıda ikna etmek büyük başarıdır.
  • Banada çok oluyo nefret ediyorum bunlardan neymiş olduğu zamanlar müşteri hizmetlerini arayınmış hangi bi sefer arıycaz ztn ara ara düşmüyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.