Şimdi Ara

TTNET Paket değiştirme yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben internet hızımı yükseltmek istiyorum.Ne tür paketler var ? Ve ben geçen sene paketimin doldugunu söylemeleri üzerine yeni bir pakete geçiş yapmıştım.Ve sözleşmenin 6 ayı kaldı.Ben şimdi paket değiştirsem bu 6 aylık sürecide ödeyeceğim değil mi ?
    Şu anki durum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicegame! -- 21 Ocak 2012; 15:48:27 >

Orijinalden alıntı: Thrax

Üst pakete geçince sadece 8 tl ücret taleb ediyor.En azından ben 6 ay önce tahhütlü iken 8 mb dan 16 mda geçmiştim.8 tl bağlantı parası istemişlerdi.

Aynen benimde 8 mb.Senin gibi 16 ya geçeceğim.Usta 16 mb aylık ne kadar geliyor ? Birde benim 8 mb ken neden down. hızı 6 görünüyor ? Kablo boyundan olabilir mi ?

Orijinalden alıntı: Nicegame!

Birde hattımın 16 mb kaldırıp kaldırmadığını nasıl öğrenebilirim ?

Modeminize girerek hat değerlerinizi buraya yazarsanız bilen arkadaşlar yorumlar .

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .
  • Aygıt bilgileri :

Hat bilgileri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicegame! -- 21 Ocak 2012; 19:05:47 >
    Intel i7 9700K * Gigabyte RTX 3070 Vision OC * Gigabyte Z390 Aorus Pro * Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz C15 * Samsung 850 Evo 250gb * WD 1TB * Seagate 1TB * Corsair H100i v2 * EVGA 750W P2 * Logitech G810 Orion Spectrum RGB * Zowie EC1-A * Corsair Void RGB * Corsair MM300 * Steam Controller * NZXT S340 Razer Edition *
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliel79

Snr sınır gönderilen 13 db . normalde olması gereken sınırlarda. 16 Mbps geçince bu değer aşağılara düşecektir. Kopmalar meydana gelebilir. En iyi bilgiyi 4440375 den alabilirsiniz.

Kopmalar ne kadar sıklıkla olur en fazla ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicegame! -- 21 Ocak 2012; 21:23:12 >
  • Santral dolabınızdaki abone durumuna göre değişir. Örneğin ben 2 Mbit iken gündüzleri hiç kopma olmuyordu akşamları habire kopuyordu. Santral dolabınızdaki internet kullanımı arttıkça kopma artacaktır . 1 Mbit e düşürmüşlerdi bundan dolayı. Şimdi snr değerim 8-13 db arası değişiyor. Fakat kopma olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.