Şimdi Ara

TTNET Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar evimizi 3 hafta önce taşıdık. Önceki evimde 8 mbps net limitsiz paketimi kullanırken 7-8 mbps arası hız alıyordum. Fakat yeni taşındığımız evdeki hız değerleri fotoğraftaki gibi. Bugün aradım müşteri hizmetlerini arıza kaydı oluşturdular güya ve 2 mbps ye sabitledikleri hızımı foto daki gibi yaptılar. İmkanınız varsa TTnet Kullanmayın arkadaşlar.
    İyi günler.
     TTNET Hız Sorunu

• Çok eski bir modem heralde eli ayağı düzgün adsl2+ modem tak önerim airties - ttnetle alakası yok hemen firma kötülemeyin heryerin altyapıda aynı değil fiber yoksa mecbur gene aynı altyapıyı kullanıcan.
  • Modemle ilgili bir sıkıntı yok hocam 2 ay once 11 mbps hız almıstım. Ayrıca sorun TTnet de. Her aradigimda hızı biraz daha dusuruyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurpasa07 kullanıcısına yanıt
    Modemin tam markası ney ? ve ne zaman aldın hem modem çok eskiye benziyor hemde santrale uzaksın.
  • Sorunda o hocam 600 metre otede santral var neden boyle gosteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadaşım algıda sıkıntı var heralde ayrıca şu cevap butonuna bas lafı atıp kaçıyorsun sana sabahtan beri modem markan ne diyiroum sen bana nediyon.
  • Shamshiel kullanıcısına yanıt
    Philips CGA5722/62 modemde sıkıntı yok hocam Airties Air 5341 modemiylede denedim sonuç aynı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    airties kalsın philipsi at çöpe airtiesin degerleri koy.
  • Shamshiel kullanıcısına yanıt
    Airties benim değil hocam esnaftan aldım geri götürdüm. Onunda değerleri aynıydı. Buda 2 gün önceki değerlerimin aynısı, sabah aradım 1024 e sabitlediler :/
     TTNET Hız Sorunu
    altyapı kötü kullandıgın modem ondanda kotu
  • arkadaşlar bugün bende hız sorunu yaşıyorum. Bu gün ayın 1 i olduğundan kotamın dönmüş olması gerekiyor ve hızımın tekrar artması lazım ancak bir türlü eski hızıma ulaşamıyorum. TTNET teknik servisi aradım bir ip değişikliği yaptırdılar ekteki resimdeki gibi. Ama yinede bir değişiklik olmadı. Tekrar aradım ama ağla ilgili bir problem olmadığı söylendi. Modemim Air5452 sizce neden kaynaklanıyor olabilir.

TTNET Hız Sorunu TTNET Hız Sorunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.