|
fiber 25mbps / akşam6-sabah6 100mbps tarifem var. hız 100 olduğu zaman, modemin 3metre yakınındaysam cepten hız testi 97-100 görüyorum. ama 5 metrede hız 30'a 7-8 metrede hız 15e düşüyor. ve böyle olunca da 100mbps hızı kullanamıyorum. modemin dibinde mi duracağım? bu dediğim metreler duvarsız, ev içinde açık yerde modem huawei 255 - superonline nın kendi verdiği modem. ne yapmam gerekir? mi wifi pro aldım- modemin dibine koyarım ordan neti uzatsın o diye, o zaten kafadan yarıdan fazla hız düşüyor, ortaya koydum yine aynı, kullanacağım yere koydum yine aynı, faydası olmadı. sadece menzili arttırıyor ama hızı düşürerek arttırıyor. onu iptal ettim kullanmıyorum. benim modemde mi sorun var? yoksa ayarlarında mı sorun var? yoksa superonlien a mı söyleyeyiim modemi mi değiştirsin? kendime başka modem mi alayım? ne yapmam gerekir. yardımcı olmanızı rica ediyorum. şimdiden teşekkürler EDİT: xiaomi mi wifi 4A giga aldım. sorun çözüldü. altta da yazılı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 23 Şubat 2021; 10:35:59 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı