öncellikle bu kadar uyanık bu kadar kötü hizmet veren bu kadar pahalı bir firma daha yok müşteri hizmetlerini aramaktan telefona sağlam para girdi hergün en az 2 defa arıyorum akraba olduk artık ordakilerle öncelikle bölgedeki net her gün gidiyor diyebilirim ve açtırmak için müşteri hizmetleriyle çatışıyorsunuz hergün santral dibimizde aslında bu sorunlar sözleşme yenileyip yeni pakete geçene kadar olmuyordu 4 gündür yeni paketteyim ve 4 gündür hız felan iyiydi normal değerlerdeydi 4 gündür tek sorun her gün netin gitmesiydi taki bugüne kadar bugün net hiç yoktu 3 kere aradım ttneti 1.cisinde arıza kaydı alındı 2.cisinde bölgedeki santralde bir sorun var 3.cüsü ise arıza kaydınızı alınmıştır zaten en kısa sürede sorun halledilince dönücez hadi bugünü geçtim tmm bir arıza olmuş geriye kalan 3 gün hep sinyal sorunu yaşadım ki dediğim gibi santral 100 metre uzakta net yeni açıldı ve hız değerleri upload 0,50 çıkıyor yani 1 mgps e düşürmüşler ben bu firmayla napcam 50 gb akk var 4 gündür kullanıyorum bu sınırı geçmem imkansız böyle haksız düşürmeler ve kesintiler olacaksa sözleşmemi iptal ettirmeyi düşünüyorum 4 günde hayattan soğudum benim gibi hayattan soğuttukları insanlarda var daha biliyorum nerdeler onlar kayıtsız kalmayalım