Bildirim
TTNET Gerektiğinden Hızlı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
önce alıştırıyorlar sonra kısıyorlar.akk de öyle olmadı mı? -
ilginç bir durum
TTNET'in politikası
Aşırı Hız Öldürür iken 11mbit vermesi büyük mucize -
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük İskender
Az önce ölçüm yaptım 11mbit hız gözüküyor, upload 800 kb'larda. Normalde 8mbit kullanıyorum. Hayırdır TTNet?
Ayrıca: Ping 5 MS
Ölçümde hata olabilir, bizzat şahit olmuştum buna.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 8 mbit kullanıyorum güya
hızım 0.30'u kesinlikle geçmiyor.
Sonra ttnet aşırı adaletli ... -
ben doping adsl kullanıyorum, farkettiğim kadarıyla eğer 1-2 at adil kullanımı geçmezsen hızın kademeli olarak arttırılıyor.
benim şu andaki modem değerlerim d: 9800k u: 960k
4 ay önce 10mbit civarıydı, akn'ye takılınca 8'e düştü, geçen ay yine arttı.
belki bununla alakalı değildir bilemiyorum ama durum böyle.
aynı durum babamın bağlantısında da geçerli, şu an 10-11mbit arası kullanıyor, hiç adil kullanımı aşmadı. -
Arkadaşım bizim hakkımız olan 8 mb 2 mb verdiğinden ötürü bizdeki fazlalığı size dağıtmışlar heralde
Ttnet -
aynı durum bende de var fakat path mode interleaved e geçtiği için ping sorunum da var 8 e düşürtmek için çabalıyorum 2 kere aradılar bi gelişme yok henüz bende ttnet değişmiş müşterilerin memnuniyetini arttırmaya çalışıyor sandım aynı tas aynı hamam -
Az önce ölçtüm. Yine aynı. -
'html5speedtest.me' ve 'speedof.me' adresinden test yapar mısın bir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Eylül 2012; 22:31:59 >
Bugunkü sonuçlar
http://speedof.me/show.php?img=120907110702-627.png
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 7 Eylül 2012; 18:08:50 > -
indirme hızın sağlam torrentte Yada normal de 1200ile 1400kb değil ise ölçüm yanlış
"upload 800 kb'larda" yazmışsın ilk mesajda dedim noluyor hızlanmamış uçmuş resmen ama resimde 80 kb olduğu anlaşılıyor -
0.80 i 800 kb sanmış olmalı yoksa 1mbit bile değil ama önemli olan gerçek indirme hızı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X