Şimdi Ara

TTNET Gerektiğinden Hızlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce ölçüm yaptım 11mbit hız gözüküyor, upload 80 kb'larda. Normalde 8mbit kullanıyorum. Hayırdır TTNet?

Ayrıca: Ping 5 MS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 26 Eylül 2012; 15:22:12 >

• önce alıştırıyorlar sonra kısıyorlar.akk de öyle olmadı mı?
  • ilginç bir durum

TTNET'in politikası

Aşırı Hız Öldürür iken 11mbit vermesi büyük mucize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Az önce ölçüm yaptım 11mbit hız gözüküyor, upload 800 kb'larda. Normalde 8mbit kullanıyorum. Hayırdır TTNet?

Ayrıca: Ping 5 MS

Ölçümde hata olabilir, bizzat şahit olmuştum buna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 8 mbit kullanıyorum güya
    hızım 0.30'u kesinlikle geçmiyor.
    Sonra ttnet aşırı adaletli ...
  • ben doping adsl kullanıyorum, farkettiğim kadarıyla eğer 1-2 at adil kullanımı geçmezsen hızın kademeli olarak arttırılıyor.
    benim şu andaki modem değerlerim d: 9800k u: 960k

4 ay önce 10mbit civarıydı, akn'ye takılınca 8'e düştü, geçen ay yine arttı.

belki bununla alakalı değildir bilemiyorum ama durum böyle.

aynı durum babamın bağlantısında da geçerli, şu an 10-11mbit arası kullanıyor, hiç adil kullanımı aşmadı.
  • Arkadaşım bizim hakkımız olan 8 mb 2 mb verdiğinden ötürü bizdeki fazlalığı size dağıtmışlar heralde
    Ttnet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı durum bende de var fakat path mode interleaved e geçtiği için ping sorunum da var 8 e düşürtmek için çabalıyorum 2 kere aradılar bi gelişme yok henüz bende ttnet değişmiş müşterilerin memnuniyetini arttırmaya çalışıyor sandım aynı tas aynı hamam
  •  TTNET Gerektiğinden Hızlı

Az önce ölçtüm. Yine aynı.
  • 'html5speedtest.me' ve 'speedof.me' adresinden test yapar mısın bir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Eylül 2012; 22:31:59 >
  • Bugunkü sonuçlar

TTNET Gerektiğinden Hızlı

http://speedof.me/show.php?img=120907110702-627.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 7 Eylül 2012; 18:08:50 >
  • indirme hızın sağlam torrentte Yada normal de 1200ile 1400kb değil ise ölçüm yanlış

• "upload 800 kb'larda" yazmışsın ilk mesajda dedim noluyor hızlanmamış uçmuş resmen ama resimde 80 kb olduğu anlaşılıyor
  • 0.80 i 800 kb sanmış olmalı yoksa 1mbit bile değil ama önemli olan gerçek indirme hızı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.