Şimdi Ara

TTNET ARARKEN YAKALADNDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR TTNETİ ARIYODUM KADIN DEDI SORUN YOK DEDIM NE SORUNU YOK GOGLEYE GİRİLMİYO NE BİÇİM HİZMET GELİN GOSTEREYİM DEDİ BABAM DUYDU OLUM GENE KIZLARA SAPIKLIK MI YAPIYOSUN DEDI HAYALARIMA PATLATTI BOM DIYE SES GELDI GITTIM DEDEMIN YANINA DEDE BABAM VURDU HAYALARIM PATLADI DEDEM BABAMA BALGAM ATTI BABAM GELDI DOVDU BIDAHA TTNETI ARADIM DEDIM SENIN YUZUNDEN BASIM BELAYA GIRDI ALLAH BELANIZI VERSIN TTNETE DAVA AÇMAYI DUŞÜNÜYORUM

The God of Natural Selection is in me. - Selection.
  • bu şeyin özentisi galiba ben tam bilmiyom edwirtmıydı neydi
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • kabak tadı vermeye başladı
    AMD Athlon XP, 1678 MHz (12.5 x 134) 2000+ İşlemci| NVIDIA GeForce FX 5200 Ekran Kartı| Kingston 2x 512MB 400MHZ Ram| Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 Ses Kartı Epox EP-8RDA+ / FIC AU11 Chameleon Anakart | Maxtor 6Y080L0, Samsung SP0802N 120GB HDD | LG DVD-RW, LG CD-RW 52x32x52| Philips 107E5 (GS4) Monitor| Windows XP işletim sistemi

Beni idare ediyor
  • edwırt komikti ama sen asfalta düşmüş at b.oku gibisin

yani hiç komk değilsin.

taklitçi olamy ın yaratıcı olun.

Muhammed Ali
  • bu ne la şimdi
    DUAL Intel Xeon E5 2687W @ 4.0GHz - DUAL Corsair H100 CPU Coolers - Corsair Dominator GT 96GB (12x8GB) DDR3 - QUAD ASUS GTX 690 4GB - EVGA Classified SR-X 270-SE-W888-KR MoBo - 8x Hitachi Ultrastar 7K4000 4TB@RAID5 - 4x Intel 520 Series 480GB SSD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • canım sıkıldı ttnete sövmekten böyle bi konu açayım dedim ... Interneti mahfetti şerefsizler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selection -- 5 Aralık 2008; 22:14:22 >

• çakma edwird

• Yav şu edwird mevzunu bi açsanız tam bimiyorm bi kaç gün uzak kaldım forumdan sınavlar yüzünden bi sürü şey olmuş
    The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure.
    Until then, all my love from the beyond,
    Barney
  • Fake

Orjinalden alıntı: Rosenrot

Erwırd (Made in P.R.C)

Güzeldi

People fake a lot of human interactions, but I feel like I fake them all, and I fake them very well. That's my burden, I guess.

• la ne edwırdmış arkadaş,adam efsane oldu forumda,balgam atma hikayeleri anlatan bi adamın anlattıklarıda dünyada bu kadar tek burada, efsane olur zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 5 Aralık 2008; 23:08:30 >
  • Taklitler gerçeği yaşatır
    PSN: MustafaYC
    2015 Macbook Pro Retina 13" || iPad Mini Retina || iPad Pro || iPhone 7 Plus 128GB || iPhone 6s Plus 16GB
    PlayStation 4 Black Ops 3 Limited Edition || GAEMS G155 Sentry Taşınabilir PS4 Sistemi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.