Şimdi Ara

Ttnet almayın aldırmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu rezil şirketin daha fazla bizi sömürmesine izin vermek istemiyorum artık. İnternette kopmalar hız düşüklüğü nedeniyle şikayet ettim. Bizle aalakalı değil modeminiz kötü dediler. Gittim 200 tl ye yeni modem aldım . yine ayn. Paketiniz kötü dediler. 16 mbps ye çıkardım hala aynı hala aynı. Hiç bir ttnet calisanida konuya yazmasın. Yazacakları şey hat değerlerinizi öğrenebilirmiyim. Hat değerleriniz kötüdür deyip. milleti kandırıyorlar hırsız rezil firma. Allah belanızı versin.

EDİT: Abi bunlar adamla resmen dalga geçiyorlar yemin ederim. normalde benim internetim 16mbps ancak 1 ile 6 arası gidip geliyor. müşteri hizmetlerinin bana dediği şey. bizde hız normal gözüküyor. isterseniz bir bilgisayarcıdan yardım alın. yemin ederim adamı gerizekalı yerine koyuyorlar 10 farklı cihaz var evde hepsimi bozuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U.KAYALI -- 20 Aralık 2015; 20:09:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hattınız santrale uzak olduğu için hız sorunu ve kopma yaşıyorsunuzdur.

Not:Ttnet çalışanı değilim.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Ttnet logosu var ilginç. İstanbulun göbeğinde ooturuyorum bu benim sorunum değil. Böyle basit cevaplarla insanları kandırmayı bırakın artık

• Benim de 16 mbps aboneliğim varken 6 mbps hız ile internete giriyordum. Sonradan düzelttiler Allahtan çok üstüne düşmüştüm olayın..
  • Ttnet çalışanı değilim ve sizinle bu yüzden tartışmaya giremem. Logo hangi servis sağlayıcı kullandığımı belirtiyor sadece.

Bölgenizde internet kullananların hat değerlerini, hızlarını kontrol edin eğer sizin değerlere yakın sonuçlar varsa bölgesel altyapı sorun vardır, he onların hızları sizden daha iyiyse bina içi kablolama sistemini gözden geçirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pofeenk

Ttnet logosu var ilginç. İstanbulun göbeğinde ooturuyorum bu benim sorunum değil. Böyle basit cevaplarla insanları kandırmayı bırakın artık

Kardeşim burada kimse TTNET çalışanı değil. Müşteri olarak da TTNET sempatizanı 10 kişiden anca 1, bilemedin 2 kişi çıkar. Modem zırvası tamamen doğrudur, bende çok altyapı sorunu yaşadım, yaşadığım sorunların TAMAMI santral/altyapı kaynaklı çıktı. Sorsan modem sorunlu ama alakası yok.

Yani doğrudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Ttnet çalışanı değilim ve sizinle bu yüzden tartışmaya giremem. Logo hangi servis sağlayıcı kullandığımı belirtiyor sadece.

Bölgenizde internet kullananların hat değerlerini, hızlarını kontrol edin eğer sizin değerlere yakın sonuçlar varsa bölgesel altyapı sorun vardır, he onların hızları sizden daha iyiyse bina içi kablolama sistemini gözden geçirin.

Downstream Upstream
    SNR Marjı
    :
    6.6 12.8 db
    Hat Zayıflaması
    :
    11.9 6.0 db
    Veri Oranı
    :
    13656 797 kbps
    Max Oranı
    :
    14852 948 kbps
    CRC
    :
    0 0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsmart Almayın aldırtmayın
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zayıflama çok yüksek değil santrale yakın sayılırsınız. Hattınıza 13 mbps hız tanımlanmış, kablolarınızı gözden geçirin bakalım daha iyi olacağını düşünüyorum.

Bu arada hat modu ADSL2+ seçilimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 20 Aralık 2015; 20:11:38 >
  • quote:

Zayıflama çok yüksek değil santrale yakın sayılırsınız. Hattınıza 13 mbps hız tanımlanmış, kablolarınızı gözden geçirin bakalım daha iyi olacağını düşünüyorum.

otomatik modda. adsl2 yemi alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pofeenk

quote:

Zayıflama çok yüksek değil santrale yakın sayılırsınız. Hattınıza 13 mbps hız tanımlanmış, kablolarınızı gözden geçirin bakalım daha iyi olacağını düşünüyorum.

otomatik modda. adsl2 yemi alayım

Tamam otomatik modda kalsın, ADSL2+ olarak bağlanır modem.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Ozaman neyde sıkıntı var anlamadım

• hat zayıflaması dusuk guzel

snr degerlerı bıraz dusuk kalmıs
    ek kablo vs varsa

kutudan modeme gelen kabloyu yenıyelın mumkunse cat5 6 kablo cekın

hız testınıhttp://speedof.me/ buradan yapın

bendede sıkıntı vardı delırttıler benı

kutudan modeme 50 metre cat5 kabloyu kendım cektım

8mbıt alabılıyordum hat degerı

sımdı 12-13mbps

arkadasın dedıgı gıbı adsl2+ olması gerekıyor
  • Ben 24 mpbs internet kullaniyorum.Yalniz modem ayarlarimdan google,opendns,yandex dns gibi farkli dns leri kullanarak test yaptim.
    Hic birinde gercek degerlerime ulasamadim en yakin gene google da cikti oda 15-19 arasi degisti.Digerlerinde 9 bile cikti.
    Demem oki modeminizde ve kullamsiginiz sns ttnet dns olmali en tuksek hizi alabilmek adina ben herzaman test ettigimde sabit 21 cikiyor.
    3 mb saniyede diwnload var ve bazen 3,5 da olabiliyor a sabit ayni.
    Pc nizde vs ise asla ayriyetten dns tanimlayin.modeminizdeki ttnet dns yi sorunsuz kullaak icin modeminizin adresi 192.168.1.1 girin problem olursa bu sefer hattinizda sorun kesinliklw vardir once bi dedigimi demeyin.

• specx kullanıcısına yanıt
    Dediginizi anlayamadim bilgim yok bu konuda.Suan akk doldugu icinde herhangi bir test vs ise saglikli sonuc olmaz.
    Ama hattin ulasilabilir hizlari ise,
    113 download 53 upload hiz destekliyor hat.

• Aynı sıkıntı bende de var. Allahtan 9 ocakta taahhüt bitiyor ve çağrı merkezini de aradım bir problem gözükmüyor diyorlar. Uydunet'e geçiyorum daha fazla uğraşamam. Aldıkları parayı kesinlikle hak etmiyorlar. Her ay telefon faturasıyla birlikte 70 tl yi aşıyor fatura. Çektiğin işkence ve akk de cabası. Adam gibi iş yapmadıkları sürece de dönmem ttnet e.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.