Bildirim
TTNET ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sorun yok şuan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Srcn81
Sorun yok şuan.
ben giremiyorum hattı yeni devir aldım bilgileri güncelledir sistemde bakım varmış
Hatalı bilgi girdiniz. Lütfen kontrol ederek tekrar deneyiniz. Hata Bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dblackerr -- 12 Ocak 2015; 13:08:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Monster95
quote:
Sorun yok şuan.
ben giremiyorum hattı yeni devir aldım bilgileri güncelledir sistemde bakım varmış
Hem E-Posta Adresi bilginizi (Kullanıcı Adınızı) hem de TekŞifrenizi unuttuysanız; TTNETde kayıtlı cep telefonunuzdan, TEKSIFRE boşluk HİZMET NUMARANIZI yazın 6606ya kısa mesaj gönderin, Kullanıcı Adınız ve yeni TekŞifreniz kısa mesajla telefonunuza gelsin.
Belki hatalı giriş deniyorsunuz. Bu işinize yarayabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: derbioncesi
quote:
Orijinalden alıntı: Monster95
quote:
Sorun yok şuan.
Hem E-Posta Adresi bilginizi (Kullanıcı Adınızı) hem de TekŞifrenizi unuttuysanız; TTNETde kayıtlı cep telefonunuzdan, TEKSIFRE boşluk HİZMET NUMARANIZI yazın 6606ya kısa mesaj gönderin, Kullanıcı Adınız ve yeni TekŞifreniz kısa mesajla telefonunuza gelsin.
Belki hatalı giriş deniyorsunuz. Bu işinize yarayabilir
Müşteri Hizmetlerini Aradım Beceremiyorlar Sıkıldım 1 Haftadır Aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dblackerr -- 12 Ocak 2015; 13:35:38 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X