Şimdi Ara

TT Fiberde Modem Kirasından Kurtulma (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
11
Favori
17.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında fiberde modem kullanım ücretinden türk telekom kullananların kurtulması mümkün hocam. Bende şuan ftth altyapıda ttnet internet kullanıyorum. Kendi routeru cihazımı alıp kullanıcı adı ve şifremle kullanabiliyorum. Ttnin verdiği modemi tt il müdürlüğüne kullanmadığımı kendi cihazımı kullandığımı söyleyip iade yaptım. Tutanak altına alıp imza aldılar. Teslim ettiğim gün dikkate alınarak faturamdan düşüş oldu. Mayıs faturamdan modem kullanım ücreti tamamen kalkmış durumdadır. İlgilenenler bu yöntemi deneyebilirler. Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 4 Haziran 2025; 13:7:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt

Paylaşmış olduğunuz bilgi için teşekkürler hocam.  

• Rica ederim. 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

paylaştığım mesaj da bu yola çıkıyor o zaman dolaylı yoldan da olsa. biraz uğraştırıyor sadece herhalde.

Hocam şuan beni umutlandırdın. Bugün TT 1000mb için başvurdum. Modemi de eklediler. Daha kurmadılar ama içimde küçük küçük umutlar filizlendi.

• Tenebrio kullanıcısına yanıt

Kuruldumu hocam internet,bende dün başvuru yaptım,bugün sabah gelip kurulumu yaptılar,FTTB ama benimki.

• KrmTrn kullanıcısına yanıt

Sabah kurulum yaptılar. Ftth benimki

Hayırlı olsun darısı başıma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

merhaba,

son durum nedir modem ücreti ile ilgili? gelen ekibe sordunuz mu ya da başka girişimleriniz oldu mu?

ayrıca hayırlı olsun güle güle kullanın. ben de yakında başvuru yapacağım kısmetse.

• stubburn S kullanıcısına yanıt

Gelen ekibe sorsan bunalıma girersin direkt asla başka modem kullanamazsın internetin kilitlenir bağlanmaz gibi asılsız saçma sapan sallarlar 

• KrmTrn kullanıcısına yanıt

Merhaba, FTTB altyapıda kira ödüyor musunuz?

Şuanda Türk Telekom VDSL kullanıyorum, 2 ay sonra taşınacağım ve o adreste FTTB-ETH altyapı mevcut. Kira ödemeden kendi router 'mı kullanmak istiyorum.

• Nebulasky N kullanıcısına yanıt

ADSL VDSL de kira yok

• curky C kullanıcısına yanıt

ADSL VDSL de kira yok yanlış bilgi vermeyelim

Pardon ben vdsl anladım 

Ödüyorum hocam evet.75 TL

hangi telekom müdürlüğü?

• Görüldüğü üzere uygulama keyfi olduğundan il müdürlükleri de keyfi şekilde hareket ediyor anlaşılan.

Özetle TT den hizmet alıyorsanız modemi iade etme şansınız var gibi, şayet farklı ISS lerde bunun pek mümkün olabileceğini zannetmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.