hala müdürlüğe gidip fiber routerı iade etme fırsatı bulamadım. Bu sürede iade edip başarılı olan başka arkadaşlar var mı? |
TT Fiberde Modem Kirasından Kurtulma (5. sayfa)

-
-
Ben de merakla takip etmekteyim konuyu. Başarabilen arkadaş varsa nasıl başardığını, nasıl bir talep dilekçesi vs oluşturduğunu detaylı şekilde anlatabilirse benim gibi diğer arkadaşlara da çok yardımcı olmuş olur.
-
-
Hadi geçmiş olsun
görseli alalım lazım olur iade edersek olmaz yok öyle derlerse sokarım gözlerine
-
bugün telekom ilçe müdürlüğüne uğrayıp iade edip modem kirasını iptal ettirdim.
-
Ben gittim nakil veya iptalde iade olur dediler.
berkay hocam abone numaranı özelden yazar mısın? Uygunsa sistemden gösterecem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin iade baya teknolojik olmuş:) bizde manuel form doldurdular.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de modemi iade edenlerdenim. Yalnız modemi iade edince tüm işlemleriniz bloke oluyor. Yaşananlar hız düşürme, hız yükseltme ve kampanya değişikliği. Yaşanması muhtemel olaylar aklınıza gelen tüm işlemler ve hizmetler.
-
Modem iade ile bu konuların bağlantısı ne çözemedim hocam?
-
-
işlem fatura sistemine de yansımış. bu ay için 20 günlük ücret faturalanmış.
-
Ben fiberde yılın fırsatına sorunsuz geçiş yaptım, yukarda süreçle ilgili mesajım var. Temsilci önce modem gerekiyor vs dedi, sonra ücretsiz modem tanımladım vs dedi halloldu.
TT böyle bir kısıtlama getirmiş, modemin yoksa işlem yok.
-
Peki aboneliği sonlandırdığında modemi istediklerinde ne yapacaksınız? Soruyu müşteri temsilcisine sorduğunuzda daha önce teslim ettiğinizde verilen belgeyi gösterirsiniz diyor ama bana mantıklı gelmedi. Aynı işlemi bende yaptım işim bitince işlemi iptal ettirdim.
-
Abonelik üzerinde modem görünmüyor şu an. Dolayısıyla abonelik sonlandığında bir işlem yapılmayacak. Ayrıca, sorunsuz şekilde kampanya değişikliği de yapabildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 22 Haziran 2025; 11:38:5 >
Ücretsiz modem tanımladı demiştiniz. Aynı işlemi banada yaptılar, sonra iptal ettirdim tekrar. Tanımlama işlemini iptal ettirmediyseniz üzerinizde şu an modem görünüyor olması lazım.
-
Ücretsizden kasıt kira bedeli olmaması.
-
Öyle bir şey olsa kargoyla modem gelmesi gerekmez mi? Üzerimizde olmayan modemi nasıl iptal ettireceğiz? Üzerimdeki cihazları görebileceğim bir yer var mı?
Nasıl bir kısıtlama?
Nasıl bir işlem yok?
Hiç açık yazmadığından bir şe anlaşılmıyor. Ne yapıyor mesela küsüyorlar mı, işlemini yapmayız mı diyorlar?
-
Kampanya değişimi, nakil, hız yükseltme vb. İşlemler yapılamıyor. Sistem modem yok şeklinde hata veriyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X