|
arkadaşlar modemi iade ettikten sonra hızını yükseltebilen oldu mu acaba ? sistemde modem tanımlı değilmiş diye paket hızı yükseltilmiyor mu |
|

|
arkadaşlar modemi iade ettikten sonra hızını yükseltebilen oldu mu acaba ? sistemde modem tanımlı değilmiş diye paket hızı yükseltilmiyor mu |
|
|
|
|
|
|
Aralık'ta router iade ettik, Ocak sonunda yeni taahhüt verdik, faturaya cihaz kirası eklemişler. Twitter ttdestek hesabına iade tutanağının resmini ekleyerek yazmam üzerine telefonla arandık, cihaz kirasını kaldırdılar. |
|
Modem kirası 40 TL olmuş aylık. Bu modemin 2. eli 400-500 TL ye satılıyor. Ben artık kendi modemimi kullanıcam diyerek iade edebiliyor muyuz? |
|
Kurulum Ücretleri :Diğer operatörlerden geçiş yapacak abonelerden kurulum ve aktivasyon ücreti alınmamaktadır. Fiber, ADSL ve VDSL altyapılı ilk kez/yeni aboneliklerde kurulum ve aktivasyon ücreti olan 1300 TL peşin olarak alınmaktadır. Modem :Eve Kadar Fiber (FTTH) altyapısındaki müşteriler için aylık 70 TL modem kira bedeli alınmaktadır. ADSL ve VDSL altyapıdaki müşteriler için kiralama yoluyla modem hizmeti bulunmamakta olup, modem satışı opsiyoneldir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 25 Eylül 2026; 11:51:42 > |
|
kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”. -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur. BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008 |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Çok mantıklı o zaman ama yorumlarda zorluk çıkarıyolar diyenler de vardı. Çünkü bana bu kiraladıkları modem 2. el sitelerinde 300-400 TL zaten. 7-8 ayda parası çıkıyor. Bu modem kiralama işi yeni bir tür keriz silkeleme galiba. Dijitürkün fiyatı uygundu diye ona baktım zorla 90 tl modem ücreti ekliyo fiber alt yapılarda turk telekom modemi zorunludur diyo. Demek ki bu modem ondan çok ucuza satılıyo internette herkes kendininkini zorla kiralıyo. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 28 Eylül 2026; 15:40:24 > |
|
Selamlar, HGW wifi5 modem kullanıyorum. İzmir Karşıyaka Telekom müdürlüğüne gittim, sizden Wifi6 modem-router satın alıp(24x75TL fatura) kullandığım modemi kiralık olanı iade etmek istiyorum dedim. Fiberde modem satışımız yok dedi, halbuki online işlemlerde modem satın alma seçeneği var ve faturaya ek alabiliyorum. Bu konuyu tecrübe eden oldu mu? Modemi online işlemlerden alsam bana hangi model gönrerecekler, yada VDSL routerlar'dan mı gönderiyorlar, link aşağıda; Modem Fiyatları & Modelleri (ADSL, VDSL) | Türk Telekom https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/modem-ve-internet?kategori=VDSL%20ModemHadi aldım diyelim, kurulumda da sorun yok. Ama bu elimdeki modemi alamazlarmış. HGW ile iptali yok diye bahaneler üretti. Görüşünüzü rica ederim. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 29 Eylül 2026; 5:47:8 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
125 tl diye fatura da bilgilendirme kisminda yaziyor aslında. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|