Şimdi Ara

TT Fiber Modem HUAWEI HG655d(İnceleme-Sorunlar)(50 Mbit Test Eklendi ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
11
Favori
121.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Tam hatırlamasamda.. WAN daki bazı servisleri sildiğinizde bu şekilde oluyordu. Wizard ile tekrar kurulum yaparsanız sorun düzelecektir. Bence gerek yok böyle devam edin..

şu an sorun yok böyle devam ediyorumda tam kurulum yapılmaması internet hızını düşürürmü?
  • Herkese iyi aksamlar. Uc gun once ttnetten modemi aldık ogrenci evindeyiz ve telefon olmadıgından uclu telefon prizinden telefon kablosuyla bi aparatla modemin line girisine baglamanız gerek dediler kurulumu yaptım fakat kablo takılı olmasına ragmen dsl ısıgı yanmıyor dolayısıyla baglantı olmuyor. Ttneti aradıgında telefon sinyalinizde bir sorun yok dediler. Bunun cozumu ne olabilir bi asamada yanlıs mı yapıyorum acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stoch9 kullanıcısına yanıt
    Hızla ilgili hiç bir şey değişmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: isforyou

Herkese iyi aksamlar. Uc gun once ttnetten modemi aldık ogrenci evindeyiz ve telefon olmadıgından uclu telefon prizinden telefon kablosuyla bi aparatla modemin line girisine baglamanız gerek dediler kurulumu yaptım fakat kablo takılı olmasına ragmen dsl ısıgı yanmıyor dolayısıyla baglantı olmuyor. Ttneti aradıgında telefon sinyalinizde bir sorun yok dediler. Bunun cozumu ne olabilir bi asamada yanlıs mı yapıyorum acaba

line a değil dsl e baglayın kabloyu :)
  • Arkadaşlar HUAWEI HG630A ile HUAWEI HG655d arasındaki fark nedir?Zte mi huawei modemmi almalıyım?
  • Arkadaşlar modem kendi kendine sinyal almamaya başladı başka bir modem takıyorum sinyalde sorun yok.. aldığım arkadaşlara sordum onlar genelde yazılımsal sorun oluyor onlarda dedi yazılımı yeniden yükle sorun olmaz dedi bir bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Arkadaşlar modem kendi kendine sinyal almamaya başladı başka bir modem takıyorum sinyalde sorun yok.. aldığım arkadaşlara sordum onlar genelde yazılımsal sorun oluyor onlarda dedi yazılımı yeniden yükle sorun olmaz dedi bir bilgisi olan var mı ?

Fabrika ayarlarına çevirip kurulum yaparsanız sorun olmaması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

quote:

Arkadaşlar modem kendi kendine sinyal almamaya başladı başka bir modem takıyorum sinyalde sorun yok.. aldığım arkadaşlara sordum onlar genelde yazılımsal sorun oluyor onlarda dedi yazılımı yeniden yükle sorun olmaz dedi bir bilgisi olan var mı ?

denedim kaç kere denedim hemde..

Modem yazılımını yedek alıp bana gönderebilecek var mı acaba ? yada güncel yazılımı nereden indirebilirim.. çözemedim şunu saçma sapan bir modem kullanıyorum aylardır

EDİT:

ELKOTEK'i aradım durumu bildirdim herhangi bir yazılımsal sorun olabilir mi dedim yazılımsal bir sorun değildir, arızalıdır modemi tarafımıza yollamanız lazım dedi.. herhalde yarın modemin arıza kaydını oluşturup arızaya gönderirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 27 Aralık 2013; 18:35:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

quote:

denedim kaç kere denedim hemde..

Modem yazılımını yedek alıp bana gönderebilecek var mı acaba ? yada güncel yazılımı nereden indirebilirim.. çözemedim şunu saçma sapan bir modem kullanıyorum aylardır

EDİT:

ELKOTEK'i aradım durumu bildirdim herhangi bir yazılımsal sorun olabilir mi dedim yazılımsal bir sorun değildir, arızalıdır modemi tarafımıza yollamanız lazım dedi.. herhalde yarın modemin arıza kaydını oluşturup arızaya gönderirim.

Süreci takipteyim

• bu arada modemin orjinal yazılımına hala da ihtiyacım var arkadaşlar.
  • Aynı modeme sahip biri olarak bende süreci takip deyim.. Bu arada yazılımı nasıl yedekleneceğini belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Fakat sadece ayarlar yedekleniyor.. (Bildiğim kadarı ile..)

Malesef Mahalleye hala fber dolap gelmedi. bu modem ile ADSL2+ ya devam
  • Ben bu modemi 3lü ttnet kampanyasindan aldim 20mb hiper net vdsl de kullaniyorum. Ozellikle usb girisi cok işime yaradi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet modemi daha yeni göndermek aklıma geldi.. unutkanlık fena bir şey

Modem dün Elkotek'e ulaşmış arıza takip numarası verdiler fakat sanırım Elkotek'te online süreci takip edebileceğim bir yer yok galiba. bilgisi olan var mı?
    yoksa yarın bir arayıp durumu hakkında bilgi alacağım.
  • TTNET Hipernet 20 Mbps paketindeyim. TTNET'in ücretsiz olarak verdiği ZyXEL VMG3312-B10A modemini kullanıyorum.

Hız testi:

TT Fiber Modem HUAWEI HG655d(İnceleme-Sorunlar)(50 Mbit Test Eklendi )

Hat değerleri:

TT Fiber Modem HUAWEI HG655d(İnceleme-Sorunlar)(50 Mbit Test Eklendi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 9 Ocak 2014; 20:26:03 >

• 10 Ocak cuma günü aradığımda arıza durumu devam ediyor 3-4 gün içinde sonuçlanır dediler bugün aradım kimse telefonu açmadı sanırım öğle arasındalar 1-2 saate tekrardan arayacağım. Ayrıca taraflarına bir mail attım. modeme en son çıkan güncel ve ttnet sürümü olmayan yazılım yüklenmesini belirttim attığım mailde. zaten 1-2 saate arar telefonla da aynı bilgiyi vereceğim. gelişmeleri yazarım buraya..

EDİT:
    Telefon ile görüştüm modemde herhangi bir arızaya rastlanmadı diyorlar. evde en son göndermeden önce bile deneyip göndermiştim başka bir modem ile sinyal alıyor internete bağlanabiliyorum. bakalım modem gelsin tekrar kontrollerini yapacağım. Eğer yine sinyal alamazsam ürünün değişimi için başvurup tekrardan göndereceğim.

EDİT:2
    Kargoyu bulamıyoruz iyi mi? Aras kargoyu arıyorum kargo yok diyorlar.. Elkotek ise kargonuz dün teslim edildi diyor kargo yok piyasada.. Kargo takip verin diyorum Elkotek'e sistem arızalı akşam arayın diyor. bir işim düzgün gitsin arkadaş ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 14 Ocak 2014; 17:00:38 >

• quote:

10 Ocak cuma günü aradığımda arıza durumu devam ediyor 3-4 gün içinde sonuçlanır dediler bugün aradım kimse telefonu açmadı sanırım öğle arasındalar 1-2 saate tekrardan arayacağım. Ayrıca taraflarına bir mail attım. modeme en son çıkan güncel ve ttnet sürümü olmayan yazılım yüklenmesini belirttim attığım mailde. zaten 1-2 saate arar telefonla da aynı bilgiyi vereceğim. gelişmeleri yazarım buraya..

EDİT:
    Telefon ile görüştüm modemde herhangi bir arızaya rastlanmadı diyorlar. evde en son göndermeden önce bile deneyip göndermiştim başka bir modem ile sinyal alıyor internete bağlanabiliyorum. bakalım modem gelsin tekrar kontrollerini yapacağım. Eğer yine sinyal alamazsam ürünün değişimi için başvurup tekrardan göndereceğim.

Kargoyu bulamıyoruz iyi mi? Aras kargoyu arıyorum kargo yok diyorlar.. Elkotek ise kargonuz dün teslim edildi diyor kargo yok piyasada.. Kargo takip verin diyorum Elkotek'e sistem arızalı akşam arayın diyor. bir işim düzgün gitsin arkadaş ya..

TTnet e ait olmayan bir yazılım mevcutmu?? Bizde isteriz :D

Umarım arıza giderilmiştir..

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Maalesef ona yetişemedim. Adamlar modemi 10 saat gibi bir sürede arızada testte tutmuşlar modem sinyal alıyor internete giriyormuş. eğer arıza var onarım yapıldıysa da arkadaşlar not düşmemişler buraya dedi bana telefondaki kişi. Kargo çıkmış dedi. kargo çıkmasaydı TTNet haricinde orijinal son fw 'yi yüklenmesini isteyecektim zaten. fakat yetişemedik ona ((: bakalım 1-2 saate kadar kargo gelir şirkette test edeceğim bakalım modem sinyal alıyor ve çalışıyor mu fw güncellenmiş mi vs kontrollerini sağlar yazarım.

güncel bir fw var ise paylaşırım

EDİT:

Modem geldi test ettim sağlam bir şekilde çalışıyor..
    versiyon numarası vs aşağıdaki gibidir.
    Donanım versiyonu VER.A
    Yazılım versiyonu V100R001C03B029

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 15 Ocak 2014; 13:20:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

10 Ocak cuma günü aradığımda arıza durumu devam ediyor 3-4 gün içinde sonuçlanır dediler bugün aradım kimse telefonu açmadı sanırım öğle arasındalar 1-2 saate tekrardan arayacağım. Ayrıca taraflarına bir mail attım. modeme en son çıkan güncel ve ttnet sürümü olmayan yazılım yüklenmesini belirttim attığım mailde. zaten 1-2 saate arar telefonla da aynı bilgiyi vereceğim. gelişmeleri yazarım buraya..

EDİT:

TTnet e ait olmayan bir yazılım mevcutmu?? Bizde isteriz :D

Umarım arıza giderilmiştir..

Bende ttnet versiyon olmayan sürümlü var ancak bunu nasıl aktarırız baska bir tt cihazına acaba

• Modemi taktım ve şuan hiçbir sorun yok.. sanırım onarımı yapmışlar ve notunu girmemişler
  • faststyla94 kullanıcısına yanıt
    Nasıl oldu o iş? Bu model sadece TTNET için üretildi sanıyordum. Bu firmware nosunu filan alsak belki internette bulurmuyuz acaba?

SIP ayarlarını vs yapabiliyormusunuz? ip lanları görebiliyormusunuz..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.