Şimdi Ara

TT baz istasyonu yangından sonra internet hızı 1 mbps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 Temmuz'daki Çeşme yangınında TT baz istasyonu 8 saat çalışmadı. Vodafone ve Turkcell sorun yoktu. O günden beri internet hızı yerlerde. BTK'ya şikayet ettim, kabul ediyorlar, işye yeni yer bakılıyormuş, kiralanacakmış vs. 6 senedir gayet hızlı olan baz istasyonunu tamir et düzelsin sorun. Çok kötü yani bu kadar hız düşük interneti kullanmaya çalışmak. Cayma bedelsiz ayrılayım o halde diye müşteri hizmetlerini aradım, yüzüme kapattılar. Kullanmayın, kullandırtmayın. Bugüne kadar savundum TT'yi. Millet yazardı şehrin ortasında internet yok falan diye gülerdim, şimdi anlıyorum. Ne yapmak lazım bu baz istasyonu ile ilgilensinler diye?

TT baz istasyonu yangından sonra internet hızı 1 mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s90s -- 27 Temmuz 2025; 0:1:7 >

• Ne güzel iş herşey güzelken güzel yorumlar
    Afette işler sarpa sarınca kullanmayın kullandırtmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Zaten önemli olan afet ve benzeri olağandışı durumlarda yarı yolda bırakmaması. Türk Telekomun en zayıf noktası da bu sanırım afet acil durumlarda yeterince iyi performans gösteremesi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kardia K kullanıcısına yanıt

B planı yok demek ki

Yeni baz için prosedürler süreyi uzatıyor

Ya da mobil istasyon ile rahatlatmaya çalışacak durumu

Hepsi aynı sadece buraya özgü 1 durum değil ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Olmaması çok saçma değilmi.. yangın sel gibi doğal afetlerde iletişim gibi bir sektörde faaliyet gösteren önemli bir şirketin bu şekilde amatörce davranması normal değil. Anladığım kadarıyla istasyon tamamen yanıp kül olmamış, ki olsa dahi bölgeye Mobil istasyon gönderip sorunu çözmesi gerekir ki bu istasyon hâlâ çalışır durumda sadece hız konusunda bir sıkıntı var ve zarar gören ekipmanlar herne ise tespit edilip kısa sürede değişiklik yapılabilir. Ha istasyon tamamen mi değişmesi gerekiyor işte o zaman da yenisi kurulana kadar geçici istasyon ile çözüm sağlamak zorundadır. Bu kadar vurdumduymaz ve müşterisini düşünmeyen yani kısaca görevini yerine getirmeyen bir kurum TT. ne diyeyim ki hizmet veren de denetleyen de aynı kişiler olunca ancak bu kadar oluyor demek ki. ( Yanlış hatırlamıyorsam Türkiye varlık fonu yada TT yönetim kurulunda olan kişiler aynı zamanda btk vb bunları denetlemesi gereken kurumlarda da görev aldığı için bu tür olumsuz durumlarin yaşanması yeni normal oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.