Tivibu go süper paket
TT baz istasyonu yangından sonra internet hızı 1 mbps
3 Temmuz'daki Çeşme yangınında TT baz istasyonu 8 saat çalışmadı. Vodafone ve Turkcell sorun yoktu. O günden beri internet hızı yerlerde. BTK'ya şikayet ettim, kabul ediyorlar, işye yeni yer bakılıyormuş, kiralanacakmış vs. 6 senedir gayet hızlı olan baz istasyonunu tamir et düzelsin sorun. Çok kötü yani bu kadar hız düşük interneti kullanmaya çalışmak. Cayma bedelsiz ayrılayım o halde diye müşteri hizmetlerini aradım, yüzüme kapattılar. Kullanmayın, kullandırtmayın. Bugüne kadar savundum TT'yi. Millet yazardı şehrin ortasında internet yok falan diye gülerdim, şimdi anlıyorum. Ne yapmak lazım bu baz istasyonu ile ilgilensinler diye?

Vodafone ilk ay cayma bedeli hakkında
Operatörden bağımsız olarak kamu tarifeleri hangileri?
|
Arabaya paspas alma sorunu
2010 model Citroen C3 ve 2012 model Citroen C4 var. Paspas almak istiyorum ama yıllar önce alışveriş sitelerinden C3'e uygun diye almıştım, hem koku acayipti hem de uymamıştı. Şimdi bakıyorum yine yüzlerce satıcı onlarca marka. Zaten eski model olduğundan herhalde pek uygun modelde gözükmüyor. Universal falan alıp kesmeli mi ne yapmalı bilemiyorum. Yine 500-1000 verip kokusu iğrenç araca uymayan bir model de almak istemiyorum. Küçük bir sorun belki ama artık paspas almam lazım, eskisi delindi :) Marka, model vs tavsiye edeceğiniz bir akıl var mıdır?
|
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 15 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 576
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 257)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 181 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0