Şimdi Ara

TSK'nın Bana İhtiyacı Varmış :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
6.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar askerlik vakti geldi çattı. Ordunun da bana ihtiyacı olduğunu duyunca, kıramadım kendilerini ve "tamam gelirim hatırınız için dedim

Dün sınava girdim, haftaya nereye düştüğümüz belli olacak, 12 Nisan Pazar günü de (yani derbi maçının olduğu gün ) teslim olacağım birliğime.

Bu arada bilmeyenler için, 28 yaşındayım, Elektronik Mühendisiyim. Hepiniz kendinize iyi bakın, inşallah ben askerdeyken Beşiktaşımızın şampiyon olduğunu görürüz. Düştüğüm yeri ve kısa mı uzun mu olduğunu daha sonra gene bu konudan yazarım, görüşmek üzere

• Hayırlı tezkereler şimdiden
  • Hayırlı teskereler, kendine iyi bak, İzmir'e düşersen bir ihtiyacın olursa yardımcı olurum
  • torunun torunu gidiyo he, torun torun, geceler uzun ötmez borun

göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor, önceleri nası kaçarım vs diye düşünürken sonra losttaki gibi geri dönmeye çalışıyosun
  • Yolun açık olsun, hayırlı tezkereler şimdiden.
  • hayırlı tezkereler bizim abide kısa dönem diye gittiydi 19 aydır asker artık 2 sene sonra görüşürüz

işin şakası tabikide ama 5 aylık asker olanlar 15 ayı aramıyorlarmış full eğitim
  • Allah yardımcın olsun...

Merak etme insallah rahat bir eğitim dönemi geçirekceksin. Zira tam cogu denetlemenin bittiği rütbelilerin bile hazirandan sonra yaz iznine gittiği bir dönemde gidiyorsunuz. 17 Eylül de biter hayırlısı ile insallah....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Mustafa"da yeni olan ne?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Allah yardımcın olsun...

Merak etme insallah rahat bir eğitim dönemi geçirekceksin. Zira tam cogu denetlemenin bittiği rütbelilerin bile hazirandan sonra yaz iznine gittiği bir dönemde gidiyorsunuz. 17 Eylül de biter hayırlısı ile insallah....

Hocam yalnız ben uzun dönem tercih ettim optik formda Tabii kısa çıkarsa senin dediğin gibi 17 Eylül civarı geliyoruz herhalde, o da izin kullanmazsak.
  • Hadi selametle Hayırlı tezkereler
  • Git de kurtulalım senden.

Hayırlı tezkereler dostum. Umarım kazasız belasız geri dönersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Allah yardımcın olsun...

Hocam yalnız ben uzun dönem tercih ettim optik formda Tabii kısa çıkarsa senin dediğin gibi 17 Eylül civarı geliyoruz herhalde, o da izin kullanmazsak.

Hocam uzun seçtiysen soruları işaretlediysen muhtemelen astek olursun. Zira ordunun elektrik - elektornik mühendislere karsı açığı var. Çoğunlukla uzun dönem gidiyorlar. Bu sekilde de emin ol daha rahat edersin. Belki kendi mesleğini yapacak sivil kıyafetler içinde olacaksın. Özel şirketten tek farkı ordu için calısıyor olacaksın.

Kısa dönemse evet izin kullanmazsan ki gerçekten de çoğu kişi kullanmıyor 17 eylülde gelirsin. 315 KD (Nisan 2007 - Eylül 2007 ) çavuşundan selamlar

• Hayırlı teskereler...Güzel zamanda gidiyorsun, birde uzun dönem çıkarsa yemede yanında yat...
  • hayırlı tezkereler

az denetlemeli az yıldızlı günler senin olsun

umarım yıldızları omuzlarda değil gökyüzünde görürsün
  • Hayırlı tezkereler.
  • Hayırlı tezkereler :).
  • Alt devremin alt devresi hayırlı teskereler
    Askerlik güzeldir nöbetler olmasa
  • Hayırlı teskereler...
  • Hayırlı teskereler...
  • hayırlı tezkereler
    kısa dönemi tercih ederim kendi adıma, ama istiyorsan inşallah isteğine ulaşırsın
    çıkacak yeri de yazarsın belli olunca
  • Kısa dönem çavuş olacağıma uzun dönem subay olurdum şahsen. babalar gibi gider gelir maaşını da alır mesaiden sonra da dışarıda gezer tatilk yapardın. Kısa dönem gidilmez
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.