Şimdi Ara

Trust mu go smart mı daha iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bim de son 1 adet kalan trust marka 10 binlik power bank mı daha iyi yoksa a101 deki 10 binlik go smart mı daha iyi bunlara ek olarak şok markete de gelmiş markasız sanırım ama 10 binlik kapasite

Bim trust 60 tl

Trust mu go smart mı daha iyi

Şok 55 tl

www.ceptesok.com
    Unipower Powerbank 10000 Mah - CEPTE ŞOK
    https://www.ceptesok.com/unipower-powerbank-10000-mah

A101 gosmart 10 bin 45 tl

Bunlardan hangisi en iyisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bim deki bir adet kaldı eğer en iyisi derseniz satılmadan alayım

• Ne uğraşıyorsun ki bu markalarla? 80 küsur liraya Xiaomi 10000mah var, hem de üçüncü nesil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre 11

Ne uğraşıyorsun ki bu markalarla? 80 küsur liraya Xiaomi 10000mah var, hem de üçüncü nesil.
    Çünkü çok kullanmayacağım arada sırada işimi düşerse o yüzden çok pahalı birşey gerek yok hocam dediğinize de bakarım fakat benim dediklerimi içinde en alınabilir düzeyde hangisi sizce

• İkisini de kullanmadım ama trust daha iyidir diye düşünüyorum

• 45₺ lik olanı al, ucuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

İkisini de kullanmadım ama trust daha iyidir diye düşünüyorum
    Benimde aklıma yatan trust oldu zaten ama çok kaba şişman taşıması sıkıntılı gibi olacak ama hayırlısı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Macbook air de fan var mı yok mu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wearesorryserver

45₺ lik olanı al, ucuz
    İlk almak istediğim zaten o hocam çok kullanmayacağım arada lazım oldukça ama o marka nasıl alınır mı kaliteli mi yorum yapan veya kullanan biri çıkar umarım

• berke_17. kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen 3ü de aynı kalitededir. Ucuzunu al geç derim ben.

• trust gomsarttan tan daha uygundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: wearesorryserver

Muhtemelen 3ü de aynı kalitededir. Ucuzunu al geç derim ben.
    anladım hocam amacım zaten en düşük bütçe doğrultusunda alım yapmak olacak bakalım hayırlısı gelen yorumlar doğrultusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: souledge

trust gomsarttan tan daha uygundur.
    kalite olarak trust önde sanırım az araştırdım bunu anladım hocam fakat arasında kapasite farkı yokken fiyat bazında neden daha ucuz go smart sonuçta aynı kapasite acaba go smart 10 bin yazıp çok daha düşük olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 31 Temmuz 2019; 15:41:35 >
  • Kipada Xiaomi 10 binlik var . Git onu al. Aynı fiyat hemde

• quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Kipada Xiaomi 10 binlik var . Git onu al. Aynı fiyat hemde
    oda olur hocam bunlarda nesil mevzusu var sanırım Xiaomi de gidip bakayım onada kaçıncı nesil oluyor kipadaki birde neslin yüksek olması düşük olması neyi ifade ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 31 Temmuz 2019; 15:59:49 >
  • berke_17. kullanıcısına yanıt
    Type c oluyo kimi eski nesile göre ince ve hafif oluyo hizli şarj destegi falan oluyo. Paran yoksa bu dediklerim çok bişey ifade etmiyorsa al gitsin. Eski nesil neyi nesil aynı hepsi şarj ediyo.

• Trust'ın 16.000 mAH olanından almıştım ben gene bimden galiba 85 lira felandı.Oldukça başarılı tek sıkıntısı hızlı şarj özelli yok ondan dolayı takılı iken kullanımda çok fayda görmüyorsunuz.Ama ben kullanırım sonra şarj olsun diye çantaya atarım diyorsanız ideal.
  • Hocam hı level marka powerbank vardı nerdeyse telefonu şarj edemiyordu bile go smart'ın da performansı aynıdır bence Trust daha iyidir.
    Ben A101'e önceden gelen 2. Nesil Xiaomi slim 5.000 powerbank'den aldım memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 31 Temmuz 2019; 18:12:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Type c oluyo kimi eski nesile göre ince ve hafif oluyo hizli şarj destegi falan oluyo. Paran yoksa bu dediklerim çok bişey ifade etmiyorsa al gitsin. Eski nesil neyi nesil aynı hepsi şarj ediyo.
    Anladım hocam çok teşekkür ederim ama benim burada kipa market yok avm de var diye biliyordum değilmiş migros muş orası yani yine kaldık trust a bakalım umarım kendini şarj ederken aynı zamanda telefonu doldurur

• quote:

Orijinalden alıntı: Cross Marian

Trust'ın 16.000 mAH olanından almıştım ben gene bimden galiba 85 lira felandı.Oldukça başarılı tek sıkıntısı hızlı şarj özelli yok ondan dolayı takılı iken kullanımda çok fayda görmüyorsunuz.Ama ben kullanırım sonra şarj olsun diye çantaya atarım diyorsanız ideal.
    Yok hocam ben oyun oynarken aynı anda dolum yapmalı benim için önemli birşey benim alacağım 2 amper çıkışı ile bunu yapabilir sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4C740587D

Hocam hı level marka powerbank vardı nerdeyse telefonu şarj edemiyordu bile go smart'ın da performansı aynıdır bence Trust daha iyidir.
    Ben A101'e önceden gelen 2. Nesil Xiaomi slim 5.000 powerbank'den aldım memnunum
    Sizin bahsettiğiniz de tek bir şubede var fiyatını hatırlamıyorum ama tek usb çıkışı var düşük mah değerli olduğu için vaz geçtim ondan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.