Bildirim
TRT'nin Şampiyonlar Ligi maçlarını TRT Spor yerine Tabii'de vermesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Kimse de demiyor ben bu devletin kanalını neden vergilerimle finanse ediyorum, neden TRT vergisi ödüyorum. Madem vergi ödeyerek ayakta tutuyorum o zaman neden bir de platformuna bir şeyler izleyebilmek için para ödüyorum. İnsanlarda sorgulama ve boykot kültürü olmadığı sürece bi nane olmaz. O Tabii denen gereksiz platforma sırf maç için para ödeyecekler olduğu sürece adamlar devletin kanalında da vermez, üstüne para da ister üstüne zam bile yapar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Aralık 2025; 13:52:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Öyle bedavaya terlemiş erkek izlemek yok, parasını vereceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör -
-
Onu geçtim adam akıllı bile yayın veremiyorlar, real city maçında 3 kez yayın kesildi benim sayabildiğim. paran ile rezil olma durumu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruaF1912 -- 12 Aralık 2025; 15:8:28 >_____________________________ Göklerden gelen bir karar vardır. -
Kabile devleti olduğumuz için her şeyi normal karşılamak şart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Badeciler bu görüşü beğendi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt